Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,952

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Eski dostlara mehaba, yeni arkadaşlarımızada hoş geldiniz diyorum .sitenin keyfini çıkarın. :D :D

Etiketler

balık tutmakta sorun yaşamamak kayalık yerleri birdaha bulabilmek vs için gps almak şart oldu . bir tane bandrollü gps aldım magellan sportrakmap modeli . 2. el aldım ama harita vs fiyatlarını sizin siteden okudum . yararlı bilgiler veriyorsunuz işi bilen kişiler olarak. çalışmalarınızın devamını dilerim . güzel bir siteniz var . saygılar.

okicougar' Alıntı:
balık tutmakta sorun yaşamamak kayalık yerleri birdaha bulabilmek vs için gps almak şart oldu . bir tane bandrollü gps aldım magellan sportrakmap modeli . 2. el aldım ama harita vs fiyatlarını sizin siteden okudum . yararlı bilgiler veriyorsunuz işi bilen kişiler olarak. çalışmalarınızın devamını dilerim . güzel bir siteniz var . saygılar.

Değerli Katılımcı,Hoşgeldiniz.GPS'niz hayırlı olsun.Bir gezenbilir üyesi olarak sitemizle ilgili düşünceleriniz için teşekkür ederim.İlginizi çeken konulardan başlıyarak başlıkları incelerseniz umduğunuzdan fazla bilgi ve sevgi göreceksiniz.Tanışma Platformunun amacı gereği, sizi biraz daha tanıtabilecek, bulunduğunuz yer ,Adınız,yaşınız,işiniz,uğraşlarınız gibi konularda da bilgi yazabilirseniz,ortak paydanız bulunan birçok yeni dost kazanabilirsiniz. :smiley:

Sevgi Ve Saygılarımla
Tayfun Sözer

Hatayda ikamet ediyorum. yaş 36 oldu . tasarım ve imalatla uğraşıyorum.ismim oktay . konuların ilgili kısımlarını inceledim. sitedeki konularla ilgili yardımcı olan arkadaşların hepsine teşekkürler . gps alırken seçim yapmamda baya etkili oldular . bende yanlışlıkla yurt dışından gelme bandrolsüz garantisiz bişey alabilirdim yoksa. saygılar.

Arkadaşlar merhaba

Adım Naci
Tekirdağ ili çorlu ilçesinde ikamet etmekteyim.
Tekstil yardımcı kimyasalları alanında faaliyet österen bir firmadayım.
Evliyim.ki erkek çocuk babasıyım

konuya gireyim hemen
Defender hastasıyım.Bir kaç hafta önce malatyada gördüm bi tane yapılı olarak otele gidene kadar arkasından bakakaldım :smiley:Sahibinden.com da 7.750 tl ye dizel var bi tane yeşil jandarmadan çıkma.Alıp toplamak istiyorum.Bu araçların uzun yol performansı varmıdır?
Kullanımı rahatmıdır?sürüş zevki verirlermi uzun yolda? Karavan için düşünüyorum da :smiley:
hepi topu yılda kullanacağım 2.000 km .Sonra garaj arabası olacak.Süspansiyon sistemi nasıl acaba?makaslımı helezonlumu vs vs.

Aklımda o kadar çok soru varki. Alacam ben bu defender'i :smiley:

Aranızda olmaktan mutlu oldum.

Slm ismim Hamdi şiray.uzun süredir bu siteye giremedim.Kayseride 1996 yılından belli yamaç prşt sporu yapıyorum.Kayseri hvc kulübü kurucularındanım.Halen profesyonel olarak uçuyorum.Gençlere yardımcı olmaya çalışıyorum.2 sene kixbox ve taekvando sporu yaptım.Kendi uçağımızı abimle evimizin garajında 9 sene uğraş vererek 2 kişilik deneysel amaçlı eğitim uçağı yaptık.Bunu tük kayseri ve türkiye kamuoyuna tanıttık.Halk uçuşları düzenleyerek kulübe havacı yetiştirilmesinde bir öncülük yaptık.Artık kayseri havacı bir gençlikle tanışmaya başlıyor.Yamaç prşt sporu kayseride tutulmaya başlandı.Sevilen bir spor olmaya başlamıştır.Saygılar

Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Kayseriden katılan arkadaşımız ''havada uçuyor'' arkadaşlar,gözümden kaçmış olabilir ama sanırım bu ilk kez oluyor.Hem de uçağını da kendi yapmış.Uzun yıllar büyük bir çaba sarfedilerek yapılmış birşey bu, kutluyorum kendisini. Belki yaptığı çalışmalardan haberi olan vardır, ben ilk kez duyuyorum. Bu konuda büyük bir özveri ile yapılanları kısacık da olsa okumuş olmaktan inanılmaz derecede keyif aldım.Güzel İzmir'den selamlar.

Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Faydalı ve kardeşçe paylaşımlar dileği ile... :D

Merhabalar,
Nice zamandır bir 4*4 kamyonetim olsun diye uğraştıktan sonra,bu seferde para tuzağı olark gördüğüm yetkili-yetkisiz servislerin eline düşmemek için aracımın arızalarını nasıl gideririm, modifiye ederim, uygun lastik nedir? nerden temin edilir? diye internette yana yana dolaşıp dururken gezenbilirle karşılaştım. Doğru yerdeyim deyip üye oldum.
Ankara'dan yola çıkar ve imkanlarım dahilindeki dalınabilecek, girilebilecek yerlere gider,girer haritalar ve fotoğraflarım.Zaman zaman çeşitli dergilere yazılar yazarım.Anadolu speleoloji grubunun; Odtü sualtı topluluğunun ve Karadeniz dalgıçları derneği'nin bir üyesiyim. Dikilebilir nitelikli savunma sanayisi malzemeleri, doğa sporları malzemeleri; isteğe özel ürünleri tasarlar ve imalederim. Profesyonel sualtı arama kurtarama, mağaracılık, mağara dalıcılığı ve sualtı sporları ile uğraşırım.
Herkese selamlar.
Fatih ŞEN

Fatih arkadaşım hoş geldin, seni yangında ilk kurtarılacaklar listesine yazdım ,eğlenmene bak.

ben 1 aydır işlerim dolayısıyla yoktum yeni gelen off çular hoş geldiniz yeni gelenn suzukıcıler sizlerde hoş geldiniz biz sakarya istanbul kocaeli üçkenindeyiz her hangi bir etkinlik olursa mesajlaşalım . yeniden hoş geldiniz............ :D ;D ;D ;D ;D

Selamlar,
ben Hakan.Teknoloji özürlü biri olarak iki saatlik bir uğraştan sonra sanırım forum a yazı yazmayı becerebildim.Az önce de bi yerlere bi şeyler yazmıştım ama nereye gitti bilmiyorum.Yaklaşık 5 yıldır bilgisayar kullanmaya çalışıyorum ama bu üye olduğum ilk forum sitesi. Ancak ilk bakışta seviyeli bir site olduğu anlaşılıyor.Kurucularına ve siz değerli üyelerine tebrikler. :smiley:

fatih şen' Alıntı:
Merhabalar,
Nice zamandır bir 4*4 kamyonetim olsun diye uğraştıktan sonra,bu seferde para tuzağı olark gördüğüm yetkili-yetkisiz servislerin eline düşmemek için aracımın arızalarını nasıl gideririm, modifiye ederim, uygun lastik nedir? nerden temin edilir? diye internette yana yana dolaşıp dururken gezenbilirle karşılaştım. Doğru yerdeyim deyip üye oldum.
Ankara'dan yola çıkar ve imkanlarım dahilindeki dalınabilecek, girilebilecek yerlere gider,girer haritalar ve fotoğraflarım.Zaman zaman çeşitli dergilere yazılar yazarım.Anadolu speleoloji grubunun; Odtü sualtı topluluğunun ve Karadeniz dalgıçları derneği'nin bir üyesiyim. Dikilebilir nitelikli savunma sanayisi malzemeleri, doğa sporları malzemeleri; isteğe özel ürünleri tasarlar ve imalederim. Profesyonel sualtı arama kurtarama, mağaracılık, mağara dalıcılığı ve sualtı sporları ile uğraşırım.
Herkese selamlar.
Fatih ŞEN

Tebrik ederim bi koltukta 10 karpuz nasıl vakit ayırıyorsun bu kadar işe ...Hoşgeldin diyorum ....imrendim fazlasıyla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR