Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,990

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

parking' Alıntı:
Merhaba ben Yalın BERK Doğa sporlarının hemen hemen hepsini yaptım ve elimden geldiğince yapma gayretindeyim. 2007 v10 wv tuareg ,1996 suzuki grand vitara. ve 2006 model alkovenli bir motor karavanım,2005 vespa motor ve bir de dıştan takma yamaha motorlu porte boat ım mevcut. Her türlü konuda deneyimlerimi sizlerle paylaşmak bana zevk verir. İstanbul cihangirde ikamet eden uluslararası bir avukatım. her kese selam...

Hoşgeldiniz demek bana düşermi Yalın bey bilmem ama yine de hoşgeldiniz demek istiyorum.

herkese mrb hasan gülay samsun filli boyada bölge yöneticiliği yapıyorum bugün inşallah bir araca sahip olacağım ve en büyük hobim olan offroad gezilerine başlayacağım

Merhaba, emre ben, az bulunanlarla bağımsız takılır(dım)...... range rover 2.5 dse ile aranıza katılmak isterim. + motosikletler, kampçılık , avcılık diğer ayrıntılar..

selamlar+sevgiler

DR.ÖZHAN' Alıntı:
Hoşbulduk Faruk abi aranızda olmaktan mutluyum :smiley: tv pogramını yenı izleyebildim gercekten yardım kampanyamız başarılı olmuş.

Özhan kardeşim aramızda olman benide mutlu etti..

Gezip bildikleriniz sizi ; paylaşırsanız herkezi mutlu edicektir..

SLM BEN HÜSEYİN TİLKİ BEN OSMANİYELİ YİM KENDİM İZCİ LİDERLĞİ YAPIYORUM BAZI KAMPLARA KATILDIM ÇOK GÜZEL BİR DUYGU İZCİ VEDE İZCİ LİDERİ OLMAK SİZEDE TAVSİYE EDERİM BENDEN BUKADAR BYYYY

4303_1090094090287_1164514152_30262767_637061_s.jpg

96 model v6 2000 otamatik vitaramı satıyorum sahibinden com da ilan numaram 23744214 syglar

Slm ben Olcay istanbuldan katılıyorum.solar enerji sistemleri üzerine calışıyorum, bir doga severim,motosikletimle keşfedilmesi gereken yerlere gitmesini severim 1 yaşında bir oglum

saygılarla

teksavasci' Alıntı:
Selam ben Olcay istanbuldan katılıyorum.solar enerji sistemleri üzerine calışıyorum, bir doga severim,motosikletimle keşfedilmesi gereken yerlere gitmesini severim 1 yaşında bir oglum

saygılarl
Mesleğiniz icabı karavancılar sizi çok sevecek eminim :D hoşgeldiniz karavan bölümüne bekleriz,sıkılmazsanız çok sorumuz olacak size.

Merhaba ben Ahmet ERCAN bu siteyi tesadüfen buldum.Üye oldum 2004 model ford ranger xlt araç sahibiyim,elk.mühendisiyim aracımı işim gereği aldım. işim gereği çok değişik güzel yerler gördüm ve 4*4 zevkini tatdım şuan asvalt yollar var iken dağ yollarından seyahat etmek vedeğişik yollar denemek zevkim.Muğla nın birçok güzelliğini gördüğümü sanırken bu site sayesinde görmem gereken çok fazla yer olduğunu öğrendim.hepsini teker teker gidip göreceğim.bu sitede olmayan benimçok beğendiğim bir iki yer,Muğla Yerkesik Kıran Köyünden Turnalıya gider iken Bakacak Mevkinin kuş bakışı adalar manzarası (buradan yamaç paraşütü ile atlayanlar var.çok fazla bilinmiyor).Gene Kıran Köyünden Akbük istikametine giderken 2km ileriden sola orman içine girilip türksel avea baz istasyonlarının olduğu tepenin manzarası doyumsuzdur,ayrıca Denizli den Muğla ya gelirken Yörükoğlu Köyünün yokuşa tırmanırken şağdaki alabalık lokantasını geçer geçmez şağa sapan yola giderseniz eski su değirmeninin orada devamlı akan bir şelale vardır bilinmez ama çok güzeldir görmenizi tavsiye ederim .selamlar

gezmeyi sevenlere merhaba ben Güsmin :smiley:

Dünyanın en güzel şehirlerinden birtanesi olan İstanbul dayım.

doğanın güzelliklerinin görülmesi ve gezilmesi dileğiyle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri