Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,029

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selam arkadaşlar.
Ben Çağatay. Haftaiçi İstanbul'da haftasonları Gelibolu Milli Parkı'ndaki bağlarımdayım. Bağın kuruluş döneminde kullandığım Dodge AS 250'yi uzun kasa bir Defender ile değiştirmeye çalışırken bu siteyi buldum. Scuba, treking, yüzme, şarap, tarih, kafa dinleme, tenezzüh vs için yolu Gelibolu Yarımadası'na yolu düşünler herhangi bir sorun yaşadıklarında bana 532 660 83 90'dan ulaşabilirler. Yarımadadaki hemen herkesi tanırım, sorununuz çözülür.
AS 250 ya da Megane Coupe ile takas edilebilecek uygun fiyatlı temiz bir Defender bilenler bana yazarsa sevinirim.
Herkese keyifli günler diliyorum.
Çağatay Ergenekon
www.ergenekonbaglari.com

Etiketler

Yeni katılan arkadaşlar.Hoş geldiniz.tanışma bölümünde bana yazılan bu ilk mesajı okuduğumdan bu yana sitede online sürem şu an itibarı ile 3 gün 12 saat 29 dakika,gerisini siz varın düşünün.ilk mesajda yardım daveti vermekle Platformun ruhunu yakalamış olmanız sevindirici sayın bağcı ancak web adresinize uğrarmıyım bu günlerde bilmem :smiley:

selamlar ulu gezenbilir üyeleri =) yeni defender 90 sahibi olmak üzere üyeniz olarak hepinizi yardım konusunda darlayıp, teşekkür edip, gezilerinize neşe kaynağı olmak niyetindeyim =) 20 lik adamım, Sabancılıyım, bekarım ;D 8)

Gezenbılır aılesıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız.. keyıflı paylasımlar dılerım..

yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz.İyi eğlenceler iyi paylaşımlar.Bu arada faruk bey dün akşam yaban tv izci programında seyrettim kars projesini
emeğinize sağlık tabi diğer arakadaşların da....

Selamlar, ben Serpil. İstanbul' da yaşıyorum, öğretmenim. Mesleğim gereği çok bol vakte sahibim, şehirlerarası gezilerden çok hoşlanıyorum. Umarım hep beraber bir çok etkinlik yaparız. :smiley: Aranızda olmaktan çok mutluyum. Kaliteli bir site olmuş, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

serpilkolik' Alıntı:
Selamlar, ben Serpil. İstanbul' da yaşıyorum, öğretmenim. Mesleğim gereği çok bol vakte sahibim, şehirlerarası gezilerden çok hoşlanıyorum. Umarım hep beraber bir çok etkinlik yaparız. :smiley: Aranızda olmaktan çok mutluyum. Kaliteli bir site olmuş, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
serpil hoşgelmissin bura hastalık yapar dikkat et olurmu.

Merhaba,ben bu siteyi Mert KIĞILI abiden duydum eskiden kargoda çalışıyordum şimdi bankacıyım bisiklet sporu ile ilgileniyorum sedona 711 im var.Siteniz çok güzel zaten dağcılık vb. sporlara çok meraklıyım her hafta belgrad veya beya büyük ada gibi yerlerde kahvaltı yaparım.

white lion' Alıntı:
faruk bey dün akşam yaban tv izci programında seyrettim kars projesini
emeğinize sağlık tabi diğer arakadaşların da....

Erol bey çok teşekkür ederim şahsım ve arkadaşlarım adına..

THE FARUK' Alıntı:
Erol bey çok teşekkür ederim şahsım ve arkadaşlarım adına..
Hah siz Tv lerden görmüşsünüz :D :D ben THE FARUK abimizi yakından gördüm hatta imza bilem aldım. Hatta resim bilem çektirdim. ;) :D :D
Faruk abimiz iyiki varsınız Tv haricinde yaban tv video paylaşım sitesinden bile seni izliyorum.
saygı ve sevgilerimle
Kemal

elimden gelidiği kadar etkinlikleri takip etmeye çalışıyorum.Tabi ki kemal bey sizide es geçmiyorum elimden geldiği kadar sizide takip ediyorum.Sizinde emekleriniz çok zevkle takip ediyorum.Ama daha site de yeniyim tam anlamıyla siteye adapte olamadım.İnşallah Faruk bey ve sizinle yakın zamanlarda tanışma fırsatı da bulurum.Saygı ve Sevgilerimle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR