Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Erol bey kardeşim ilgi ve alakanıza çok teşekkürler ediyor Gezenbilirdeki yaşamınızda başarılarınızın devamını diliyorum.
Sizleri sevmem espiritüelliğimi arttırıyor ne yapayım. Erol bey ayrıca imza yazınızı çok beğendim."Her işin bir reconu,Her ustanın bir taktiği vardır" Süper.
Saygılarımla
Biz burada yeni üyelerimize sen yenisin galiba deyipte adamın elinden bisküvisini almak yerine onlara birbirinden güzel görseller, çeşitli etkinlikler vede insani sosyal dayanışma örnekleri veriyoruz. bisküvi yerine böyle ortaya pasta koyuyor dileyen dilediği yerden payına düşeni alsın diye mesela benden bir dilim tadabilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.0white lion' Alıntı:elimden gelidiği kadar etkinlikleri takip etmeye çalışıyorum.Tabi ki kemal bey sizide es geçmiyorum elimden geldiği kadar sizide takip ediyorum.Sizinde emekleriniz çok zevkle takip ediyorum.Ama daha site de yeniyim tam anlamıyla siteye adapte olamadım.İnşallah Faruk bey ve sizinle yakın zamanlarda tanışma fırsatı da bulurum.Saygı ve Sevgilerimle...
Erol bey kardeşim ilgi ve alakanıza çok teşekkürler ediyor Gezenbilirdeki yaşamınızda başarılarınızın devamını diliyorum.
Sizleri sevmem espiritüelliğimi arttırıyor ne yapayım. Erol bey ayrıca imza yazınızı çok beğendim."Her işin bir reconu,Her ustanın bir taktiği vardır" Süper.
Saygılarımla