Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,009

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

white lion' Alıntı:
elimden gelidiği kadar etkinlikleri takip etmeye çalışıyorum.Tabi ki kemal bey sizide es geçmiyorum elimden geldiği kadar sizide takip ediyorum.Sizinde emekleriniz çok zevkle takip ediyorum.Ama daha site de yeniyim tam anlamıyla siteye adapte olamadım.İnşallah Faruk bey ve sizinle yakın zamanlarda tanışma fırsatı da bulurum.Saygı ve Sevgilerimle...
Biz burada yeni üyelerimize sen yenisin galiba deyipte adamın elinden bisküvisini almak yerine onlara birbirinden güzel görseller, çeşitli etkinlikler vede insani sosyal dayanışma örnekleri veriyoruz. bisküvi yerine böyle ortaya pasta koyuyor dileyen dilediği yerden payına düşeni alsın diye mesela benden bir dilim tadabilirsiniz. ;) :D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.0
Erol bey kardeşim ilgi ve alakanıza çok teşekkürler ediyor Gezenbilirdeki yaşamınızda başarılarınızın devamını diliyorum.
Sizleri sevmem espiritüelliğimi arttırıyor ne yapayım. Erol bey ayrıca imza yazınızı çok beğendim."Her işin bir reconu,Her ustanın bir taktiği vardır" Süper.

Saygılarımla

Etiketler

seyyah-34' Alıntı:
Hah siz Tv lerden görmüşsünüz :D :D ben THE FARUK abimizi yakından gördüm hatta imza bilem aldım. Hatta resim bilem çektirdim. ;) :D :D
Faruk abimiz iyiki varsınız Tv haricinde yaban tv video paylaşım sitesinden bile seni izliyorum.
saygı ve sevgilerimle
Kemal

Sevgili kemal abicim..Asıl sizi tanımak benim için bir ayrıcalık sağolun sevgiyle kalın..

Bir sosyal sorumluluk adına daha bu hafta sonu gezenbilir off road grubu aşağıdaki etkinlikte buluşuyo..gezenbilir dostları davetlimizdir..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53161.360

Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyorum nerdeyse ofroadla ilgili ne kadar konu varsa okudum.Fakat bir 4x4 üm olmadığı için aktif olmamayı tercih ettim.Yeni bir 4x4 aldım ve bundan sonra elimden geldikçe tüm organizasyonlara katılamaya çalışıcam yeterki haberim olsun.

Adım:Hakan
Meslek:satış temsilcisi/ithal gıda ürünleri
Eğitim:beykent pazarlama
Araç:Nissan Pathfınder 99 model

Marmara bölgesinde yapılan tüm organizasyonlardan haberim olmasını istiyorum ama ben siteyi her açtığımda yapılmış organizasyonların resimlerini görüyorum öncede haberim olması için ne yapmam gerekiyor?yardımcı olursanız sevinirim.

H@K@N' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyorum nerdeyse ofroadla ilgili ne kadar konu varsa okudum.Fakat bir 4x4 üm olmadığı için aktif olmamayı tercih ettim.Yeni bir 4x4 aldım ve bundan sonra elimden geldikçe tüm organizasyonlara katılamaya çalışıcam yeterki haberim olsun.

Adım:Hakan

hakan gezilerimizin altında aşagı taraflarına dogru etkinlikler bölümü var oradan yapılacak etkinlikleri bulabilirsin

Herkese merhabalar,
Ayağımı yerden kessin diye bi ara ba ararken nasıl girdiysem bu siteye daha da çıkamadım insanoğlu açgözllü herşeyi biliyim herşeyi okuyayım istiyor ama binlerce mesaja yetişmek heğsini okuma çok zor. 1 aylık yoğun aramalar sonucu bir kaç marka arasında gittim geldim sonunda 96 cherokee 5.2 v8 sahibi oldum .elbette hedefim etkinliklere katılmak tadını çıkarmak sonuna dek. İstanbul bakırköydeyim. Yapı kredi sigortanın acenteliğini yapıyorum bahçelievlerde. Marmara ve batı karadeniz belki iç anadolu etkinliklerine elden geldiğince katılmaya gayret ederim
Sevgiyle kalın.

Herkese Merhaba,
Aranıza yen katıldım. İnşaat Mühendisiyim.Balıkesirde yaşıyorum.Sizlerle birlikte aynı platformda olmaktan çok memnunum. Yaklaşık 1 aydan beri çekme karavan almayı düşünüyorum (tabi hanımın bu fikri benimsemesi zaman alacak gibi :smiley:)

Sizlerle en kısa sürede konuyla ilgili detaylı ilgi sahibi olup, o güzel proğramlarınıza katılmak istiyorum. Herkese kucak dolusu selamlar..

Sayın civilengineer aramıza hoş geldiniz,forum içinde karavan bölümü var orada hem moto karavan hem çekme karavanlar ile alakalı çokca bilgi var,hatta birçok arkadaş kendi karavanını yaptı ve memleketi turlamaya çıktı,yapılan bu karavanlar öyle basit değil tam donanımlı bir aileyi içinde barındırıp tüm ihtiyaçlarını karşılayacak cinsten ve bu araçların ruhsatınıda karavana çevirerek tüm işlemlerini kanuni hale getirdik yani anlayacağınız karavan ile alakalı hem teknik bilgi hem işin evrak kısmı ile alakalı herşeyi çözdük size sadece el becerisi kaldı arzu ederseniz yaza yetiştirip kendi karavanınızla tatile çıkar çokcada yer gezersiniz,sizi ve karavansever dostları karavan bölümüne bekliyoruz orada aradığınız herşey var kalın sağlıcakla.

Tüm doğaya ve diğer canlılara sevgi gösteren bu güzel gruba katılmak çok hoş..
Herkese merhaba:smiley:
Karadeniz Ereğli den Sevgiler..

Merhaba sitenizi 4 çeker bir aracın üzerinde gördüğüm sticker'dan öğrendim.Doğayı çok seviyorum.Fırsat buldukça doğaya kaçıyorum.Ankara'da öğrenciyim.Fırsat buldukça gezilerinize katılmayı çok isterim.

Hoşbulduk Faruk abi aranızda olmaktan mutluyum :smiley: tv pogramını yenı izleyebildim gercekten yardım kampanyamız başarılı olmuş.

tüm gezenbilir ailesine merhaba..adım erol albayrak siteye daha önce bir konuyu incelemek için girmişdim..epeydir kullanmıyordum ancak yaban tv de izci belgeseli okadar ilgimi çektiki hemen hemen bağımlısı oldum bu arada son kars gezisinide ilğiyle izledim ofrood aracım olsa inanın aranızda olmayı çok isterdimmm

Tum benden sonra gelen arkadaslarima HOSGELDINIZ diyorum, keyifli birlikteliklerimiz olsun insallah. :smiley:

merhabalar,
adım şükrü özkılıç 22 yaşındayım makina mühendisliği bölümünde okumaktayım.aslen bursalıyım fakat istanbulda yaşıyorum.land rover defender merakı beni bu siteye üye yaptı denilebilir aslında.uzun araştırmalar ve siz forumdaki güzel insanların faydalı paylaşımları sonucunda bir defender 110 almaya karar verdim ve 10 nisan 2010 tarihinde 87 model orjinal ingiliz dizel bir 110 aldım toplamak üzere.tekrardan forumdaki herkese merhabalar:smiley:

Merhaba ben Yalın BERK Doğa sporlarının hemen hemen hepsini yaptım ve elimden geldiğince yapma gayretindeyim. 2007 v10 wv tuareg ,1996 suzuki grand vitara. ve 2006 model alkovenli bir motor karavanım,2005 vespa motor ve bir de dıştan takma yamaha motorlu porte boat ım mevcut. Her türlü konuda deneyimlerimi sizlerle paylaşmak bana zevk verir. İstanbul cihangirde ikamet eden uluslararası bir avukatım. her kese selam...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR