Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,958

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Tüm yeni katılan arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz.Hatta başlar başlamaz gezdiği, gördüğü yerler ile ligili birşeyler paylaşanlar bile olmuş,teşekkürler. Güzel İzmirden selamlar.

Etiketler

Gezenbılır aılesıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız.. keyıflı paylasımlar dılerım..

slm. ben osman. yeni bir doga sever arkadasınızım. lada niva arastırması yaparken bu siteye rastladım. 23 yasında gokceadada memurum.aslen manisalıyım. amator olarak avcılıkla ilgiliyim. butceme uygun bi arazi aracı bulabilirsem dogada daha ozgur vakit geciriceğimi düşünüyorum. cok yararlı ve eglenceli bi forum olmuş. emeğinize sağlık.......

teksavasci' Alıntı:
Sıkılmak ne demek sorularınızı elimden geldiğince cevap vermek isterim .
Saygılarla
Sıkılmayacağınızı inverter konusunda yazdığınız yorumu okuyunca anladık zaten,tekrar hoş geldiniz sormadanda bildiklerinizi paylaşalım bu arada.

hosema45' Alıntı:
Selam. ben osman. yeni bir doga sever arkadasınızım. lada niva arastırması yaparken bu siteye rastladım. 23 yasında gokceadada memurum.aslen manisalıyım. amator olarak avcılıkla ilgiliyim. butceme uygun bi arazi aracı bulabilirsem dogada daha ozgur vakit geciriceğimi düşünüyorum. cok yararlı ve eglenceli bi forum olmuş. emeğinize sağlık.......

Osman Bey Hoş geldiniz.

Offroad Bölümünde araçlarla ilgili yeterince bilgi bulaçaksınız.Sizi Gezen Ferozacılar Sohbet köşesine de bekliyoruz.(Linkleri ekledim)

Sevgiler
Tayfun Sözer

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53066.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52776.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47041.0

SLM UMARIM DOĞRU YERE YAZIYORUMDUR.ADIM SAMİ ÖZKAN ÇEVRE SAĞLIĞI TEKNİSYENİYİM.43 YAŞINDAYIM SİTE ÇOK HOŞUMA GİTTİ.KARAVAN ALMA HAYALİM VAR.HAFTA SONLARIMI VE DİĞER TATİL GÜNLERİMİ DOĞAYLA BAŞ BAŞA GEÇİRMEK İSTİYORUM.KARAVAN KAONUSUNDA BU FORM DAN ÇOK BİLGİLENDİM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. SEVGİLERİMLE

Sayın Sami Özkan aramıza hoş geldiniz en doğru yerdesiniz,karavan bölümünü ziyaret edip oradan yazışmalara devam ederseniz size en doğru bilgileri arkadaşlarımız verecek,hatta kendi karavanınızı yapma ihtimaliniz bile var eğer elinizden azda olsa iş geliyorsa,forum içinde çokca arkadaş kendi karavanını yapıp ruhsatınıda aldı ve doyasıya gezilere katılıyor kendi aracıyla,sizin ve tüm doğasever dostların karavan bölümünü ziyaret etmenizi bekliyoruz olurki sizinde bir karavanınız olur.

takomistik' Alıntı:
H@K@N' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyorum nerdeyse ofroadla ilgili ne kadar konu varsa okudum.Fakat bir 4x4 üm olmadığı için aktif olmamayı tercih ettim.Yeni bir 4x4 aldım ve bundan sonra elimden geldikçe tüm organizasyonlara katılamaya çalışıcam yeterki haberim olsun.

Adım:Hakan

hakan gezilerimizin altında aşagı taraflarına dogru etkinlikler bölümü var oradan yapılacak etkinlikleri bulabilirsin

Teşekkür ederim buldum sağol...

Selam Arkadaşlar,

Bende aranıza yeni katıldım. Doğanın tüm güzellikleri ile uğraşmayı seven biri olarak bu siteyi bulduğuma ne kadar sevindim anlatamam. En büyük zevklerimden biri zor dereceli trekking parkurlarıdır. İstanbul'dan 2 yıl önce ayrıldım ve Kocaeli 'ne yerleştim. Burda inanılmaz güzellikte parkurlar var ve tahminimden çok fazla doğa dostu var. Ortak etkinliklerde görüşmek ümidiyle diyorum.

tayfunsozer' Alıntı:
Osman Bey Hoş geldiniz.

Offroad Bölümünde araçlarla ilgili yeterince bilgi bulaçaksınız.Sizi Gezen Ferozacılar Sohbet köşesine de bekliyoruz.(Linkleri ekledim)

Sevgiler
Tayfun Sözer

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53066.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52776.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47041.0

teşekkürler tayfun beyyy. vakit buldukca burdayım artık.

Merhaba arkadaşlar bende aranızdayım artık sevinebilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR