Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,923

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selamlar ben huseyın dursun afyon sandıklı ilcesınden tabiat güzelligini seven biri olarak bu sıtede emegı olan herkeze teşekur ederım

akdag7.jpg

Merhaba ben Ankara'dan ilyas yazıcı aranıza yeni katıldım özel bir tv de teknisyen olarak çalışıyorum 68 doğumluyum evliyim 2 cocuğum var 1 kız 1 erkek Fenerbahçe taraftarıyım vs.............

Hoşgeldin diyen tüm dostlara selamlar.
50 sinden sonra Jeep'e sevdalanınca tesadüfen "gezenbilir" ile karşılaştım.Son derece hoş ve keyifli bir site olduğunu ,dolaştıkca anlıyor ve daha çok seviyorum.
Adım Hakan,son 20 yıldır Suadiye'de emlak komisyonculuğu işi ile iştigal ediyorum.Gün batımı seyretmeyi,(yanında gerekli ekipmanı ile birlikte ;)) doğadaki sessizliği,imkan oldukça eşimle beraber gezmeyi,gittiğimiz yerlerde olduk olmadık yollara girip yolun sonunu görmeyi pek severim.
Almayı düşündüğüm jeep için araştırma yapmak ve bilgilenmek istiyorum.Sanırım sitenizde hakim olan yardım severlik sayesinde epeyce dost ve bilgi edinebileceğim.Hoş sohbetlerde görüşek dileği ile...

KAZAKJR' Alıntı:
50 sinden sonra Jeep'e sevdalanınca tesadüfen "gezenbilir" ile karşılaştım.Son derece hoş ve keyifli bir site olduğunu ,dolaştıkca anlıyor ve daha çok seviyorum.
Adım Hakan,son 20 yıldır Suadiye'de emlak komisyonculuğu işi ile iştigal ediyorum.Gün batımı seyretmeyi,(yanında gerekli ekipmanı ile birlikte ;)) doğadaki sessizliği,imkan oldukça eşimle beraber gezmeyi,gittiğimiz yerlerde olduk olmadık yollara girip yolun sonunu görmeyi pek severim.
Almayı düşündüğüm jeep için araştırma yapmak ve bilgilenmek istiyorum.Sanırım sitenizde hakim olan yardım severlik sayesinde epeyce dost ve bilgi edinebileceğim.Hoş sohbetlerde görüşek dileği ile...

Hoş Geldiniz aramıza paylaşmanın tadını çıkartın bir çok arkadaşımız, bir çok konu başlığı merak ettiğiniz bir çok sorunuza yanıt olacaktır.

Şimdiden keyifli paylaşımlar

Ender

KAZAKJR' Alıntı:
hoş geldiniz ,zaten bu işler 40'kından sonra zevk veriyor ,genç arkadaşlarımızı çamurdan çıkarmak, ayrı bir zevk ve gurur umarım bol bol eğlenirsin
;D ;D ;D

Günaydın GENÇLER VE KENDİNİ GENÇ HİSSEDENLER GÜNAYDIN,
Orhanbıyıklı arkadaşımız doğru söylemiş.Zaten demezlermi hayat 40 tan sonra başlar diye.Bu sözü şimdi daha çok sevmeye başladım (son 10 senedir aramızda kalsın)
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz safalar getirdiniz.

dogansu0368' Alıntı:
selamlar ben huseyın dursun afyon sandıklı ilcesınden tabiat güzelligini seven biri olarak bu sıtede emegı olan herkeze teşekur ederım

Hüseyin bey gibi yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim..Umarım paylaştıkça artan tadın farkına varırsınız..

THE FARUK' Alıntı:
Hüseyin bey gibi yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim..Umarım paylaştıkça artan tadın farkına varırsınız..
evet farukbey o tadı aldım ben.şimdi hanımda sitem ediyor.geliyom,gidiyom gezendesin.adeta kumam oldu bu site diyor.tabi onuda oturtuyom yanıma ve doğa harikası resimlere bilgilendirici muhabbetleri görünce yumşayıveriyor.burayı tanımadan önce ya tavla ya pokere takılırdım.şimdi onlardanda kurtuldum.yeni gelen arkadaşlara tavsiyem merak ettikleri konuları araştırıp,varsa bildiği konuları bizlerle paylaşsın.böylece ıvır, zıvır sitelerdende uzaklaşmış oluruz.yaşasın gezenbilir...

Hamdi Bey, ben de aynı şeyleri yaşıyorum desem yalan olmaz.Ellisinden sonra bilgisayar kullanmayı öğrendim, yıllardır içimizde taşıdığımız
karavan sevdası nedeniyle tanıştık g e z e n b i l i r le,şimdi evdekiler ne zaman baksalar bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ama büyük bir zevkle,merakla .Hele bir de karavanımız olunca işte o zaman..... Herkese selamlar Güzel İzmir'den.

merhaba, adım hasan. istanbulda yaşıyorum ve 31 yaşındayım. umarım üye olurken yapmayı düşündüğüm şeyleri gerçekleştirme şansım olur. defender kalbimi çaldı ve planlarım gerçekleşirse bir defender sahibi olmak ve herşeyi aracın dışında bırakmak istiyorum. yolunuz açık olsun, sevgi ve saygılarımla.

merhaba
ben EMİNE ...dünya ile ilgiliyim ...gezmeyi ve eğlenmeyi yeni insanlarla tanışmayı seviyorum....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri