tayfunsozer
Kamp III
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Aramıza katılıp kendini tanıtan yeni dostlara hoşgeldiniz diyorum.
Aramıza katılıp kendini tanıtan yeni dostlara hoşgeldiniz diyorum.
KAZAKJR' Alıntı:Hoşgeldin diyen tüm dostlara selamlar.
50 sinden sonra Jeep'e sevdalanınca tesadüfen "gezenbilir" ile karşılaştım.Son derece hoş ve keyifli bir site olduğunu ,dolaştıkca anlıyor ve daha çok seviyorum.
Adım Hakan,son 20 yıldır Suadiye'de emlak komisyonculuğu işi ile iştigal ediyorum.Gün batımı seyretmeyi,(yanında gerekli ekipmanı ile birlikte ) doğadaki sessizliği,imkan oldukça eşimle beraber gezmeyi,gittiğimiz yerlerde olduk olmadık yollara girip yolun sonunu görmeyi pek severim.
Almayı düşündüğüm jeep için araştırma yapmak ve bilgilenmek istiyorum.Sanırım sitenizde hakim olan yardım severlik sayesinde epeyce dost ve bilgi edinebileceğim.Hoş sohbetlerde görüşek dileği ile...
hoş geldiniz ,zaten bu işler 40'kından sonra zevk veriyor ,genç arkadaşlarımızı çamurdan çıkarmak, ayrı bir zevk ve gurur umarım bol bol eğlenirsinKAZAKJR' Alıntı:Hoşgeldin diyen tüm dostlara selamlar.
50 sinden sonra Jeep'e sevdalanınca tesadüfen "gezenbilir" ile karşılaştım.Son derece hoş ve keyifli bir site olduğunu ,dolaştıkca anlıyor ve daha çok seviyorum.
Adım Hakan,son 20 yıldır Suadiye'de emlak komisyonculuğu işi ile iştigal ediyorum.Gün batımı seyretmeyi,(yanında gerekli ekipmanı ile birlikte ) doğadaki sessizliği,imkan oldukça eşimle beraber gezmeyi,gittiğimiz yerlerde olduk olmadık yollara girip yolun sonunu görmeyi pek severim.
Almayı düşündüğüm jeep için araştırma yapmak ve bilgilenmek istiyorum.Sanırım sitenizde hakim olan yardım severlik sayesinde epeyce dost ve bilgi edinebileceğim.Hoş sohbetlerde görüşek dileği ile...
dogansu0368' Alıntı:selamlar ben huseyın dursun afyon sandıklı ilcesınden tabiat güzelligini seven biri olarak bu sıtede emegı olan herkeze teşekur ederım
evet farukbey o tadı aldım ben.şimdi hanımda sitem ediyor.geliyom,gidiyom gezendesin.adeta kumam oldu bu site diyor.tabi onuda oturtuyom yanıma ve doğa harikası resimlere bilgilendirici muhabbetleri görünce yumşayıveriyor.burayı tanımadan önce ya tavla ya pokere takılırdım.şimdi onlardanda kurtuldum.yeni gelen arkadaşlara tavsiyem merak ettikleri konuları araştırıp,varsa bildiği konuları bizlerle paylaşsın.böylece ıvır, zıvır sitelerdende uzaklaşmış oluruz.yaşasın gezenbilir...THE FARUK' Alıntı:Hüseyin bey gibi yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim..Umarım paylaştıkça artan tadın farkına varırsınız..