Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,938

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba adım dilek,biz ailece gezmeyi ve doğayı çok seviyoruz.Uzun bir süredir takip ediyorum sitenizi çok faydalı bilgi paylaşımları,çok güzel bir ortamda gerçekleşiyor. Biz off-road severleri böyle kaliteli bir ortamda buluşturduğu için gezenbilir ekibine teşekkür ediyorum.

240120101708.jpg

Etiketler

sisdagili61' Alıntı:
Günaydın GENÇLER VE KENDİNİ GENÇ HİSSEDENLER GÜNAYDIN,
Orhanbıyıklı arkadaşımız doğru söylemiş.Zaten demezlermi hayat 40 tan sonra başlar diye.Bu sözü şimdi daha çok sevmeye başladım (son 10 senedir aramızda kalsın)
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz safalar getirdiniz.
;D ;D ;D

Doğayı, doğada olmayı, dağlarda yürümeyi, gezmeyi, yeni yerler tanımayı seviyorum ve düzenli olarak her hafta sonu dağlarda yürüyorum. Gezenbilir gezginlerine iyi ve keyifli bir hafta sonu diliyorum.

Herkese Merhabalar,

Ben Uzbekistandan Suleyman Safak, aslen Manisaliyim
Burada yeni kurulmakta olan bir GSM Network icin NOKIA da Quality&Acceptance manager olarak gorev yapiyorum,

Tam manasiyla dogaya asigim, Turkiyede iken her firsat buldugumda Fotograf makinami kaptigim gibi motosikletime atlar dogayla basbasa kalacagim yeni yerler kesfetmeye cikardim, Motosiklet ve 4x4 arazi araclari kullanmayi cok seviyorum... suan malesef geziler icin zaman ayiramiyorum ama sizlerin cektigi video ve resimleri izleyerek kendimi avutmaya calisiyorum, paylastiginiz hersey icin tesekkurler,

Bende kesin donuste insallah kendime bir 4x4 Nissan Navara yada skystar alip kesiflere kaldigim yerden devam etmeyi planliyorum ;)

Tum gezenbilir ekibine boyle bir siteyi paylasima actigi icin tesekkur ediyorum...

Aramıza yeni katılan arkadaşlar keyifli paylaşımlar dilerim..

Gezip gördüklerinizi kendinize saklamayınız..Gezenbilirde paylaştıkca artan tadın farkına varıcaksınız..

Merhaba, Ben Aydın Pelin
1971 doğumlu, İzmitliyim, 2,5 yıl önce, doğa, orman ve deniz sevgim yüzünden radikal bir karar ile (eşimin doğumuna 15gün kala) Sapanca - Mahmudiye de dağ, orman içinde bir ev bulup taşındım ve hergün istanbula işe buradan gidip geliyorum cefalı (her gün 180km) ama inanın sefası çok güzel bir olay.
doğa ve orman hayatımın vazgeçilmezlerindendir serbest ve tüplü dalış, sualtı hockey yi profesyonel olarak ilgilendiğim, uyguladığım spor dallarındandır, hayalerimde her zaman bir 4*4 pick up sahibi olmak hazırlıklarını yapıp arazide gezip dolaşmak ayrı bir yer tutmuştur, gezenbilir ailesi ile tanışmam da yaklaşık 5-6 ay kadar önce toyota ve nissan pick up ları araştırırken oldu hemen üye olup ne var ne yoksa okumaya başladım hala da okuyorum, ama artık formlarda msj yazıp göndermenin de kesinlikle gerekli olduğunu fark ettim.. :smiley:
gezenbilir ailesine selam ve sevgilerimle

Merhaba sayın Doombrınger.Her gün 180 km:smiley:)) Bravo.Azim ve doğa sevgisi bu olsa gerek.Benim evim işime 23 km ve işe yakın taşınalım diye hergün eşimle kavga ediyoruz:smiley:

Hoş geldiniz Aydın bey.Gezenbilirin olmazsa,olmazlarından paylaşmak. 4x4 ünüze biran evvel kavuşmanızı dileği ile.

Hosbulduuk :smiley:
iki gundur deli gibi forumları okuyorum, paylasılanlar cook guzel...
Okudukca kendimi o gezilere katılmıs, o camurlara batmıs gibi hissediyorum bende :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR