Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,636

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

yeni katılan arkadaşlar size kötü bir haberim var artık her gece 1 saat daha az uyuyacaksınız
forumları bırakıp insanın yatası gelmiyor , iyi gezenbilir ler dilerimmmm:smiley::smiley::smiley:.:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::

Etiketler

Yeni katılan arkadaşlara ben de aramıza hoş gelmişsiniz diyorum,ama forumda bir saat yeterli olur mu ondan pek emin değilim.Selamlar.

slm degerli dostlar ben trabzondan aranıza katılıyorum ben insanları ve doğayı çok seven bir arkadaşınızım doğa sporlarını doğa yürüyüşlerini seven bir insanım aranıza katılmaktan mutluyum selam ve sevgiler.

Yenı katılan arkadaslar......
Hepınız hosgeldınız.Kesınlıkle doğru yerdesınız :smiley:
Sevgıler.....

Merhaba,

34 yaşında profesyonel fotoğrafçıyım. Windsurf tutkunuyum iş hayatı nedeniyle sörften çok uzak kaldım. Serbest çalışmaya başladığım son bir senedir arayı kapattıyorum.

1995 yıılndan bu yana istanbulda şehir içi ulaşım amacıyla yaz kış motosiklet kullanıyorum. Yaşamımdaki en tehlikeli faaliyet budur. Daha tehlikelisini bulamam sanırım.

Gezenbilir'e üye olma nedenim babamdan devraldığım ve yaklaşık 15 senedir kullandığım 1967 model series IIa Land Rover'imle ilgili sorunlar ve sorular. Burada pek çok

Land-Rover'ci var. Umarım güzel bir paylaşım yaşanır.

Merhaba arkadaslar cj-5 arıyoruz Antalya da olması tercıh sebebıdır aksesuar olmus olmamıs onemlı degıl motor ve sanzuman fazla başımızı agrıtmasın yeter varsa satmayı dusunen gorusmek ısterım 6silindir tercıhımdır

07MRT03' Alıntı:
Merhaba arkadaslar cj-5 arıyoruz Antalya da olması tercıh sebebıdır aksesuar olmus olmamıs onemlı degıl motor ve sanzuman fazla başımızı agrıtmasın yeter varsa satmayı dusunen gorusmek ısterım 6silindir tercıhımdır

Durali ustay bir uğrayın derim elinde bir araç vardı....

selamlar
antalya gökhan

zahiri müellif' Alıntı:
Merhaba,

34 yaşında profesyonel fotoğrafçıyım. Windsurf tutkunuyum iş hayatı nedeniyle sörften çok uzak kaldım. Serbest çalışmaya başladığım son bir senedir arayı kapattıyorum.

1995 yıılndan bu yana istanbulda şehir içi ulaşım amacıyla yaz kış motosiklet kullanıyorum. Yaşamımdaki en tehlikeli faaliyet budur. Daha tehlikelisini bulamam sanırım.

Gezenbilir'e üye olma nedenim babamdan devraldığım ve yaklaşık 15 senedir kullandığım 1967 model series IIa Land Rover'imle ilgili sorunlar ve sorular. Burada pek çok

Land-Rover'ci var. Umarım güzel bir paylaşım yaşanır.
hoş geldin dostum,

Merhaba Arkadaşlar,
Aranıza Rize'den katılıyorum ama memleketim Antalya'dır. Rize'de memurum. Forumdaki Ümit ERKAN (2006 Kırmızı Jimny Sahibi) arkadaşımla Rize'de küçük çaplı geziler yapıyoruz. 2005 Model Mavi Renkli bir Suzuki Jimny'e sahibim. Suzuki Jimny Hidrolik Kaynatması başlıklı konunun baş aktörü benim :smiley: Bundan sonra ben de aranızdayım herkese iyi forumlar güzel muhabbetler dilerim.

Slm.Benim adım hakan.
Land rover araclara bakarken tesadüfen siteyi gördüm 4 gündür aktivasyon kodu gelmedi bende email attım nihayet siteye girebildim.
Birbirinden güzel paylaşımlar.....

Yeni katılan arkadaşlar aramıza'' hoş geldiniz''.Her yönden giderek çoğalıyoruz,paylaşımlara yetişemediğimiz günler oluyor bazen. Ne güzel....

Tüm yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.Gördüklerinizi,bildiklerinizi paylaşarak aktif üyeler olmanızı diliyor,sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Tayfun Sözer

aramıza katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.Dikkat edin bu siteye derya derya boğulmayın sakın... :D :D :D

merhaba arkadaşlar ben mersinden cansın gezenbilir ailesine yeni üye oldum kaliteli dostluklar ve güzel keşifler dileğiyle herkese kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR