Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,636

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ben Onursel
Kamp karavan derneği üyesiyim,Ayvalk Altınova beldesinde yaşıyoruz.Başoğlu marka çekme karavanımızla işimizden kalan zamanda gezmeye çalışıyoruz.Onursel zeytincilik com.tr.den bizi daha yakaından tanıyabilirsiniz.

Etiketler

onursel' Alıntı:
Ben Onursel Kamp karavan derneği üyesiyim,Ayvalk Altınova beldesinde yaşıyoruz.Başoğlu marka çekme karavanımızla işimizden kalan zamanda gezmeye çalışıyoruz.Onursel zeytincilik com.tr.den bizi daha yakaından tanıyabilirsiniz.

Sayın Onursel ve diğer arkadaşlar aramıza hoş geldiniz,o zaman sizi bizim karavan bölümüne bekleriz orada çokca arkadaş kendi karavanını yardımlaşarak yaptı ve ryhsatınıda aldı hatta birçoğu tatilini karavanıyla yaptı paylaşacak çokca bilgi var takip etmeniz menfaatinize olacaktır. ;)

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar.Sayın Onursel Altınova'da yaşıyormuşsunuz,ne güzel. Ben de Dikili'denim, fakat uzun yıllardır İzmir'de yaşıyorum. Ayvalıkta yakınlarımız var, gelip geçerken de olsa sizinle tanışmak isterim.Sizi Altınova'da nasıl bulacağım.
Balıkesirde Sayın Bahçıvankurt var,hem onunla hem sizinle tanışmış oluruz. Selamlar,sevgiler Güzel İzmir'den.

Merhabalar,öncelikle aranızda olmaktan çok mutlu olduğumu belirteyim,çok fazla mesaj yazmamış olsam da internet ortamında en çok zaman geçirdiğim yer bu site.Ben Gökser Akıncı,42 yaşındayım,12 yıldır Antalya'da yaşıyorum ve özel bir havayolu şirketinde kaptan pilotum.Henüz 3 gün önce bir Defender sahibi oldum,halen ailece heyecanını yaşıyoruz (gerçi eşim aracın içini gördüğünden beri pek heyecanlı görünmüyor ama olsun ;) ).Herkese sevgi ve saygılarımı sunarım.

Selam Bahar Borazan ben. Adıma aldanmayın cinsiyetim erkek. Motosiklet ve doğa gezileri en büyük keyif aldığım konular. GPS cihazları da benim için özel ilgi konusudur..

Gezenbilir ailesine Merhaba!
Uzun suredir forum sayfalarinin arasinda ,mukemmel paylasimlarin arasinda kayboldum,merhabamin da gec olmasi bu yuzden!
Ben Aysin,istanbul Avcilar'dan.23 yasindayim. Doga,araba tutkusu,yollar,uzaklara kacan bakislar hep bendeydi ama imkanlar,okul kosturmacalarinin arasinda hep uzak kaldim,yolum Ingiltere ye dustu ,ben de daha bir hasrete dustum hayallerime,Turkiyeye dondum yine uzak kaldim hayallerime...
Bu sitede gorduklerim umut oluyor,heyecan katiyor,bu yuzden guzel deneyimleri paylasn herkese Tesekkurler!
Herkese keyifli gunler!

Merhaba arkadaşlar ben antalyadan hüseyin herkese selam 10 yıla yakın doğa sporları yapıyorum avcılık atıcılık ama off raod 1 yıldır yapıyorum.antalya off raod için cok güzel bir yer doğası yeşilliği suyu toprağı.herkezi beklerim ayrıca kendi besleğim ise opel özel servisi otomotiv yada arazi tasıtları hakkında yardımcı olabirim tel.0523 762 00 27. ;D

tüm aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz

Selamlar siteye henuz üye oldum sevgili arkadaşm Okan sayesinde sizin dünyanıza sanal olarak çok ilgi duydum ve hayalim hep temiz bir vx 80 alıp yapmaktı ama bulmak mümkün olmadı. 1999 model xj90 sport aldım ve önümüzdeki hafta Tarkan (taroto) bey ile beraber hazırladığımız listeye göre aracı yapmaya başlayacağız. Benim tek amacım bu sene 8.sınıfta olan oğlumun sınav stresi biter bitmez yeni aracımız ile kısa bir karadeniz seyahati yapıp daha sonra soft offroad gezilerine katılmak. Herkese selamlar, en kısa sürede aranıza katılmak dileğiyle.Cenk

Merhaba, ben Murat Başaran. Aktif olarak yapmasam da 2* eğitmen dalgıcım. Son zamanlarda outdoor faaliyetlerine daha çok ilgi duymaya başladım. Forumunuz keyifli gözüküyor ve bir çok konuda bu forumdan destek alabileceğimi değerlendiriyorum :smiley: Hatta yakın zamanda yapmak istediğim bir faaliyet için hemen fikrinizi almak ta istiyorum. Uzun süreli (hatta kısa süreli) doğa yürüyüşleri için çok tecrübem olmasa da; 19 Mayıs ve takibeden hafta sonu da dahil olmak üzere Likya yolunda 4-5 günlük bir yürüyüş yapmak istiyorum. Bana bu konuda amatör ya da profesyonel gruplar tavsiye edebilirmisiniz. Ayrıca kitapçılarda fazlasıyla arasam da Likya yürüyüş yoluna yönelik bir kitap da bulamadım. Bilgi anlamında da fazlasıyla bilgiye (tavsiye edilebilecek parkurlar, varsa koordinat bilgileri, vb.) ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Selamlar

selam :smiley: Anasayfanın Gezginin Dünyası bölümünde,Gezi Notlarımız başlığı altında Gezi Planlarımız altbaşlığı var.Aradığınız konu ile ilgili başlıklar var,yani Likya Yolu için gezi arkadaşı arayanlar var.Bilmiyorum daha önce gördünüz mü? Linkini vereyim gene de:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51001.0

Selamlar, ben de geldim gezmeye :smiley:

Sualtı ile aktif olarak ilgileniyorum (advanced dalgıcım kısmetse bu yaz rescue driver eğitimi alacağım ) , motorsiklet tutkum var ama sadece scoterım olduğu için, uzun yola ancak 2. kişi olarak arkada eşlik edebiliyorum ama o sorunu da çözeceğim ;) . Kamp yapmak, yeni yerler, ülkeler görmek en büyük eğlencem.
Bu yaz wind sörf için alaçatıya demir atmak istiyorum, umarım bu spor içinde bu siteden bilgi yada yardım alabileceğim. Yani tam yerine gelmişim diyorum, şanslıyım :smiley:

En yakında bir aktivide görüşmek üzere....

Merhaba arkadaşlar. Ben kadir. Öğretmenim ve idareciyim. Freelender maceram 8 ay önce başladı. 2005 Freelender td4 sahibiyim.Bu paylaşım alanında olmaktan son derece mutluyum. Arabamla ilgili ortak konuşabileceğim kişiler olması çok hoş. Hepinize mutlu günler diliyorum.

Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim forum ve organizasyonlar konusunda yeni bir aileye katıldınız diyebilirim:smiley:yeni bir üye olarak site için size olumlu referans olabilirim:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.