Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,250,685

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben Ugur,
abimin aldığı defender 110 için bir şeyler araştırırken bu siteyle karşılaştım.
ziyaretçi olmak yetmedi üye olmaya karar verdim.
herkezin bilgilerini saygılı bir şekilde paylaştığı bu forumda olmamak olmazdı.
konular ve paylaştıklarınız beni öyle bir içeri çektiki bende 4x4 bir araç almaya karar verdim(Haziran/Temmuz 2010 gibi)
ilk başta şehir içinde kullanacağım(eşiminde kullanabileceği), daha sonra offroada çevireceğim bir araç düşünüyorum.
saygılar

Etiketler

Herkese merhaba.
Malatya da yaşıyorum. Üç yıldır karavancılık deniyorum.Kafama göre,estiği gibi gezen biriyim şartlar elverdikçe.Aranızda yer açarsanız bende varım.Tam aradığım,sevgi,saygı şartlı,özgürlük.Yeni yüzler yeni yerler ve deniz hastalığım var.Ancak çok deneyimsiz ve geç başlamış biri olarak sizlere olacağım yükten dolayı hepinizin hoşgörüsüne muhtacım.Kafama uyan bir magırus minibüsü motor karavan yaptım.TSE nin şartlarına uygun benim kullanabileceğim şekilde dizayn ettim.Herşeyiyle bana ait.1+1 karavan(motolu)ruhsatlı.Ben yürüyen evim diyorum.Değişik bir şey oldu,dıştan minibüs içi ev olunca epey dikkat çekiyor.
buna sizlerden de birşeyler katarak dahada hoş olmasına çalışacağım.
Herkese sevgı,saygı ve özgür yarınlar diliyorum.

Hasan Bey hoşgeldiniz,
Aracınızın resimlerini yüklerseniz eminim benim gibi diğer arkadaşlarda görmek isteyeceklerdir.

Turgay bey merhaba
Ben yeni üyeym oda yetmiyor teknoloji özürlüyüm .
Resim yükledim sandım göremiyoum.Çocuklar gelince tekrar deneyeceğim.
Sevgiyle kalın.

Hasan Bey,
Sİte max 1 mb veri yüklemesine izin veriyor, resimler büyükse küçültüp yüklemelisiniz. Bence resimleri 500 kb civarına kadar çeker ve her seferinde tek resim atarsanız olacaktır

Merhaba,

57 Yasindayim ve oglum sayesinde sitenizle tanistim. Yine oglumun yoneltmesiyle senelerdir dusunup gerceklestiremedigim 4x4 sahibi oldum. 16 Yasindan bu yana motosiklet kullanan torun sahibi bir dedeyim. Sitenin seviyesini keyifle izledim ve cok memnun oldum.

Ileride daha cok gorusmek uzere. :smiley:

sensar Merhabalar, profilinize girerek, kimlik bilgisi bölümünü tıklayın, orada avatar dediğimiz üye fotoğrafınızı yükleyeceğiniz satırı göreceksiniz, oradan istediğiniz fotoğrafınızı yükleyebilirsiniz..

sensar' Alıntı:
arkadaşlar üye resimi nasıl koyacaz

Merhaba arkadaşlar.Siteniz çok güzel onu öncelikli olarak belirteyim.Ben istanbulda yaşıyorum ve doğa sporlarına merak saldım.Fakat nasıl bu gruplarla irtibata geçebileceğimi bilmiyorum.Mesela yürüyüş veya kaya tırmanışı olabilir.Bunun için gereken ekipman ne kadara mal olur ve gezilere nasıl katılabilirim?
Ayrıca istanbul üniversitesinde okuyorum ordan da forumda olan arkadaşlar varsa irtibata geçebiliriz.
Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

Saygılar...

slm.Ben süleyman 17 yasındayım.sizlerle tanısmak gercekten cok guzel.offroad da yenı yenı merak saldım.su anda babamın sorento suyla işyerimizin bahcesıne kazdıgım cukurlara gırerek eylenıyorum.seneye ehlıyetımı alınca sızlerle bırlıkte safarılere gelmek cok ısterım.bunlarda bırkac foto...

Resim 007.jpg

Resim 021.jpg

Resim 154.jpg

Resim 226.jpg

Resim 270.jpg

Henüz bir bisikletim biley yok ama motorsiklet almayı düşünüyorum.Bu amaçla araştırma yaparken karşıma bu site çıktı :smiley: Herkes büyük küçük demeden düzgün ve saygılı bir üslupla hiç yılmadan cevap veriyor burda :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR