Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,250,629

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ömer bey cep telefonunuzla çektiğiniz fotoğrafların üzerine bilgisayarınızda küçük haldeyken geldiğinizde kaç kbayt olduğunu görürsünüz 250 kb'ın üzerinde ise küçültmeniz gerek,ben bu tip işlerde picasa kullanıyorum google'ın programı ve Türkçe kolayca indirip kuruyorsunuz bu programla küçültme efekt yapma yazı yazma rötuş yapma gibi gibi işleri kolayca yapabiliyorsunuz yinede yapamazsanız telefonla yardımcı olabilirim kalın sağlıcakla.

Etiketler

Metal_Militia' Alıntı:
Ama Pc'de paint ile yapılınca pikseller daha bir baygin çıkmakta.Makine ile daha orjinal resim elde edilmez mi??

Makineniz ile ne kadar büyük boyutta çekim yaparsanız o kadar kaliteli bir resim elde edersiniz. Boyutları ile oynayıp orijinalini bilgisayarınızda saklayabilir, dilediğinizde orijinal boyutunda kullanırsınız.

Paintle işlem yapmak yerine eğer bilgisayarınızda Office programı varsa Microsoft Office Picture Manager ile resimlerinizi orantılı olarak boyutlandırabilirsiniz. Eğer bu programda yok ise birkaç mb lık harika sonuçlar yaratabileceğiniz fotoğraf araçları var. Çok profesyonel programlar kullanmaya gerek yok, alt tarafı fotoğraf boyutlandırma işlemi bu !

Yusuf bey teşekkür ederim ilginiz için yani bana tlf dan mı öğreteceksiniz bide pc de baktım resimlerin altında 4.56 mb yazanda var kb yazanda

AVCI_77' Alıntı:
Yusuf bey teşekkür ederim ilginiz için yani bana tlf dan mı öğreteceksiniz bide pc de baktım resimlerin altında 4.56 mb yazanda var kb yazanda

Benzer sorunları ben de yaşadım. Ben de bu sitede fotoğraf ile uğraşan arkadaşlara danıştım ve onların tavsiyeleri ile pc ye faststone Photo resizer 2.8 programını indirdim
şimdi çektiğim fotoğraflarla istediğim gibi oynayıp istediğim şekilde ölçülendirebiliyorum. Maillere yada site içi yüklemelerde hiç sorun yaşamıyorum. Sizde arama motorlarından herhangi birinde bu programı arayıp pc nize indirirseniz memnun kalırsınız sanırım.

Sevgilerimle, Selim

Herkese Merhaba;

En doğru bilgi, tecrübe ile elde edilendir, en anlamlı bilgi ise paylaşılandır... Aranıza yeni katıldım, emeği geçen herkese teşekkürler. Görüşmek üzere....

Saygı ve Sevgilerimle;
Gizem Öğütçü

Merhaba ben Hilal;

Her türlü doğa sporlarına ilgim var fakat özellikle uçuş sporlarıyla ilgileniyorum.Bu sporları yapmak için yaş sınırını yeni doldurdum :smiley: Daha 16 yaşındayım ama doğa sporları adına kendimi geç bile kalmış hissediyorum.Yeni bir çevre edinmeyi ve birlikte bu sporları yapabileceğim arkadaşlar edinmeyi umuyorum.

Sevgiler...

Selam ben Antalyadan Gokhan Antalya KULVAR SPORUN sahibiyim daha yoğunluklu spor araba kullanmaktayım.şu sıralar Land Rover
Defender toplama hevesi içindeyim bir iki araç toplama maceram oldu .inşallah hayırlısı olur. şimdiden herkese selamlar.

Sayın Kulvar spor,Gökhan bey
Hoş geldiniz,kendini tam tanıtki Antalya ya gelince seni rahatsız edeyim deneyimlerin bana lazım.

teşekkür ederim hasan bey.tabiki antalyaya geldiğinizde beklerim yardımım dokunur ise sevinirim.Ben beden eğitimi öğretmenliği mezunuyum.Ana branşım futbol yardımcı yan bıranşım cimnastik .Ayrıca vücut geliştirme antrenörüyüm.2001 celal bayar üniversitesi mezunuyum .Aslen Antalyalıyım.2003 yılndan bu yana Antalya KULVAR SPORU işletmekteyim. Gelelim land sevdasına .Uğraşmadığım spor dalı herhalde yoktur. Motor sporları konusunda hep kararsız kalmışımdır.motorsikletmi OFF-ROAD mu.sporu hep kendi vücudum ile uyguladım .Atletizim ile uğrastım uzun mesafe koştum belki kendimi sınadım ,masa tenisi ile uğraştım konsantrasyon bilirsiniz . top oynadım futbol takım oyunu
bazen bir kişi kazanmaya neden olur bazen kaybetmeye .OFF-ROAD dada böyle deyilmi.batarsınız çıkar veya çıkamazsınız.Takım oyunu gibi ama bazen bireysel.Neden bunu kendi topladığım bir land ile yapmıyorum.Mart Ayında topladığım ( spor salonum için )bir minibüsüm var onun kredisi ödenmiş olacak .Tekrar kredi çekip en ucuzundan asker ,telekom ,belediye ,özel harekat yada şahıs farketmez , alıp antalyada toplyalım diyorum bakalım orjinal ve çıkma parçalar ile bi land en ucuz kaça toplanacak bende merak etmiyor değlim ;D .Önemli olan ekibi ayarlamak .Antalyada land ile ilgili önemli ustaları araştırıp motor kaporta boya elektirik sizler ilede paylaşmak isterim.Aranıza katılmak onur verici.Katkım olur ise ne mutlu.

Gökhan bey merhaba.
Verdiğiniz bigiler için sağolun.Bir kaç ay sonra kısmet olursa Antalyadayım.Size ulaşmaya çalışırım.
Tabii tam adres ve telefon vermenizin bir sakıncası yoksa.
Sevgiyle,saygıyla özgür kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR