Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,250,629

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba arkadaşlar bendeniz serkan kabaöz özel şirkette şöförüm bu siteyi tesadüfen 2el oto sitesinde bir lada niva üzerinde sitikırda gördüm acaba bu nedir diye tıkladım aman allahım çok mütiş fotoraflar kendim sinopluyum doğayı çok seviyorum sitede ormanlık arazideki fotoraflara zevkle bakıyorum veinanın öyle rahatlıyorumki tarif edemem kendi özel arabam yok ama merakımı ve hevesimi siteye bakarak geçirmeye çalışıyorum site çok başarılı buldum emeği gecenlere ve doğa fotoraflarını paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim saygılarla.[attachment=1]

yeşil cennet (2).jpg

Etiketler

Merhaba ben Erhan, Ankara' da yasiyorum, 41 yasindayim. Bir ay once 2004 model bir Grand Cherokee 2.7 aldim, arabamla ilgili daha fazla bilgi almak icin internette arastirma yaparken, sitenizi buldum ve cok faydali buldum. Herkese selamlar.

slm ben erkan aranıza yenı katıldım sıkı bır doga hastayım kısmetse bır ıkı ay ıcınde suzıkı vıtara 96 model bır arac almayı duşunuyorum arac 2000 motor benzınlı bu 4x4 araclar hakkında pek bılgım yok alırken nelere dıkkat etmem gerek yardımcı olursanız sevınırım tşkler.

Turgay bey merhaba.
Resim küçültmeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Tarifle yapabilirmiyim,yardımcı olabilirmisiniz?
Konika-Minolta Z3 makinayla çekiyorum resimleri.Makiana ayarlarıyla ilgli olabilirmi?
Sevgiler,saygılar esen kalın.

cakir0203' Alıntı:
Turgay bey merhaba.
Resim küçültmeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Tarifle yapabilirmiyim,yardımcı olabilirmisiniz?
Konika-Minolta Z3 makinayla çekiyorum resimleri.Makiana ayarlarıyla ilgli olabilirmi?
Sevgiler,saygılar esen kalın.
siz Turgay bey 'e sormuşsunuz ama ben kendi yöntemimi söyleyeyim ...Resimlerinizi normal boyut ile bilgisayarınıza yükledikten sonra küçülteceğiniz resimleri ayrı bir dosya altında toplayın.Bu dosya içindeki her bir resimde sağ tık ile paint'i açın.Paint...resim'i seçin...vistalarda resim altında yeniden boyutlandır var, xp'lerde uzat-eğ var...buradan uzat kısmını yatay %80 dikey %80 e getirirseniz sitenin kabul ettiği yükleme boyutuna ulaşırsınız...daha da küçültürseniz bir mesajda alt alta resim ekleme şansınız artar.yanlız yatay ve dikey yüzde aynı olmalı...eğ kısmıyla oynamayın....kolay gelsin

Sayın olcaytogezer bey,ilginiz için sağolun.Makinanın ayarını değiştirdim.O imkan varmış.Galeride birkaç resim var.Görüşünüzü de almak isterim.Sevgiyle,özgür kalın.

VAP' Alıntı:
Merhaba,

57 Yasindayim ve oglum sayesinde sitenizle tanistim. Yine oglumun yoneltmesiyle senelerdir dusunup gerceklestiremedigim 4x4 sahibi oldum. 16 Yasindan bu yana motosiklet kullanan torun sahibi bir dedeyim. Sitenin seviyesini keyifle izledim ve cok memnun oldum.

Ileride daha cok gorusmek uzere. :smiley:

Ahmet Bey, hoş geldiniz. :smiley:

cakir0203' Alıntı:
Sayın olcaytogezer bey,ilginiz için sağolun.Makinanın ayarını değiştirdim.O imkan varmış.Galeride birkaç resim var.Görüşünüzü de almak isterim.Sevgiyle,özgür kalın.

Sayın Cakir0203

Aramıza hoşgeldiniz. Makinanızın ayarları ile oynamak yerine bilgisayar ortamında boyutları ile oynarsanız bu resmin piksellerinde daha az görüntü kaybına neden olacaktır.

Saygılar

Arkadaşlar makinanızla mümkün mertebe en yüksek değerde çekin bilgisayarınızda dursun sonra büyütme yaptığınızda işinize yarar,ama çektiğiniz fotoğrafları küçük çekerseniz yeniden kesme yaptığınızda dahada küçülecek ve büyültürseniz çokca değer kaybı olacaktır foruma yükleyeceğiniz fotoğrafları kopyalayıp onları küçültün ekledikten sonra silersiniz orjinali dursun derim ben.

Bu arada yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz.

Küçültme işleminde Yusuf Bey bir nebze haklı.Şunu belirtmek isterim,resmi hangi boyutta atarsanız atın pc ye,eğer işlem yapacağınız program "paint" gibi basit kalırsa büyütme ve küçültmelerde pikseller orantılı olmayacaktır.Pc'de olabildiğince profesyonel programlar kullanmak lazım.He şu var,Foruma konacak bir fotoğraf için bu kadar uğraşmam derseniz de,nacizane tavsiyem makinede ayar yaptıktan sonra resmi foruma atmak.

Not:şunu eklemek isterim,Paint'te küçültme işleminde çok büyük bi sıkıntı olmuyor fakat büyütürken piksel falan kalmıyor :smiley:)

Merhaba arkadaşlar yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum doğru yedesiniz şu güzel kış mevsiminde inanıyorum herkez kar kış vede sitemizin vaz geçilmezi offroad resimlerini koymak için can atıyo ama benim gibi bilgisayardan anlamayan çok kişi var resim konusunda en kolay nasıl küçültüp nasıl yüklenir bide cep telefonu ile çekilen fotolara gerek varmı küçültmeye ;D

Ustam haddim değil belki ama küçük de olsa bir fikir vermek isterim :smiley: Bilgisayarda "Paint" ile küçültmeyi deneyebilirsiniz.Çok bir sıkıntı olmuyor dediğim gibi :smiley: cep telefonunda da ayarlara bağlı.Önce Pc'ye atıp büyüklüğüne bakın,sonra işlem yapmaya gerek olup olamdığına karar verirsiniz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR