ykamas
05302451428
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Ben de tek tek söyleyemedim.
Yeni katılımcı arkadaşlar, hoşgeldiniz.
Ben de tek tek söyleyemedim.
Yeni katılımcı arkadaşlar, hoşgeldiniz.
Evet bende bende çok oldu yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz demeyeli hoş geldiniz sefalar getirdiniz bakınız sizler için yollardayız sadece sizler için onca zahmete masrafa giriyoruz. ;D gidemeyenler ,göremeyenler ,fırsat bulamayanlar,ile paylaşmak için hani ne demiştik manşetimizde paylaştıkça artan tat diye. 40 gündür 2900 km eşim ile yollardayım 5 bin civarında resim çektim ve halen daha çekmeye devam ediyorum egeyi bitirdik akdenize yöneldik şuan antalya-konyalatındayız. sadece siz gezenbilirliler için inanın bol bol resim çekmek için dur kalk aynen halk otobüsü gibi oldum. belki her gezen çekmiştir bir çok yeri fakat her insanın orada hangi kareyi yakalacağı, ne ile ve hangi süprizlerle karşılacağını hiç kimse kestiremez. bu sebebledirki her gezenbilirlinin her gezisi her bir etkiliği bir belgesel gibidir. bu gezileri tüm gezenbilirlilerle ve siz yeni üyelerimiz ile paylaşmayı her gezenbilirli arkadaşımız seve seve yaparlar yapmaktadırlar. aslında bu gezileri ,bu etkinlikleri,bu sosyal çalışmaları yerine getirmek uygulamak eğlenceli olsada hem sorumluluk, hem özveri ,istiyor. dahası bunları sadece ve sadece tüm gezebilirli arkadaşlar ile hatta googlede her tıklıyan ile paylaşmak ve sitemize yüklemesi zahmetli olmasına karşın her GEZENBİLİR li arkadaşımızın ortak görevi olmuştur.Gezenbiliri çok iyi gezinki (hatta sizin ilgi alanınıza girmeyen yerleri bile) bu zahmetin bu yorgunluğun değerini anlıyabilelim. mesela bir örnek : Kendi karavanını yapan bir kameraman arkadaşımız var aramızda ( yaybek ) sizin ilginizin dışında bile olsa ilgilenen başka bir arkadaşınıza söyler ona yardımcı olabilirsiniz.Baran 54' Alıntı:ne zaman dır hoş geldiniz diyemiyordum yeni katılan tüm arkadaşlar hoş geldiniz.