Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,250,699

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

spiker çok basitleştirmiş aklınca 2 garip ile makara yapıyor gelsin benimle yapsın bakayım nasıl eziyorum o paraziti.basit bir pislikten başka bir şey değil bu video,yu kaldırmanızı isterim saf insanların duygularınlan oynanmış. :(

Etiketler

UFUKK' Alıntı:
spiker çok basitleştirmiş aklınca 2 garip ile makara yapıyor gelsin benimle yapsın bakayım nasıl eziyorum o paraziti.basit bir pislikten başka bir şey değil bu video,yu kaldırmanızı isterim saf insanların duygularınlan oynanmış. :(

abicim ben dalga geçmiyorum sadece ortada doğal bi olay var onu paylaşıyorum 1 i ingilizce bilen insan diğeride bilmiyen bi insan olay komik geliyo bana bende mesela tarzanca konusuyordum bilmediğim zamanlarda ;D ;D ;D ;D o zaman bende gariptim ama gülüyorduk olay bundan ibaret yoksa kimseyi küçümsediğimden değil komik bi olay hepsi bu kadar...

adam kürtçe konuşsa spikere sipiker,de o adam gibi çaresiz duruma düşer,bu videoyu you tube koyup paylaştıkça arada hüsrana uğrayan bu garip vatandaşa olan oluyor.burda anlatılan aslında bak kekoyla nasıl kafa yapıyorum deyipte bunu paylaştıran youtube amacına ulaşıp kültür farkını çatıştırmış sen sadece paylaştın başka bir şey yok, :smiley:

UFUKK' Alıntı:
adam kürtçe konuşsa spikere sipiker,de o adam gibi çaresiz duruma düşer,bu videoyu you tube koyup paylaştıkça arada hüsrana uğrayan bu garip vatandaşa olan oluyor.burda anlatılan aslında bak kekoyla nasıl kafa yapıyorum deyipte bunu paylaştıran youtube amacına ulaşıp kültür farkını çatıştırmış sen sadece paylaştın başka bir şey yok, :smiley:

ok sorun yok durmak yok yola devam ;D ;D ;D

Merhaba,
Ben Ufuk, sitenize yeni katılıyorum. Doğanın ve off-road'un hayranıyım.
Celo53 ile birlikte yeni yerler, yeni dostluklar ve paylaşımlarla görüşmek üzere.....
Saygılarımla,

Herkese merhaba ismim rahmi kendime unimog almaya kararverince tesadüfen kendimi aranızda buldum umarım bu tesadüf benim ve sizleriçin hayırlı olur

sllm ben adnan düzceden defenderım var off roda merak saldım ve şu an arabayı toplamakla meşgulum

ne zaman dır hoş geldiniz diyemiyordum yeni katılan tüm arkadaşlar hoş geldiniz. ;) :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri