Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,157
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,263,498

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,945 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,703 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,976
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

TANIŞTIRAYIM ....şahların şahı anadolunun padişahı. geliyor geliyor onu gören herkes şaşırıyor. o geliyor ondan önce dağlar aşılmaz vadiler ulaşılmazdı, ondan öncesi keşfedilmemiş yerler vardı, ondan sonrası saklı mekan kallmadı. geliyor geliyor o bir dağ aslanı, o bir arazi uzmanı, o bir panter, o bir buldozer, o bir kurt, o bir çakal onu gören diger araçlar kaçar. o geldi tarih degişti, o geldi bir çağ kapanıp bir çağ açıldı. o geldi 4x4 kendinde eksiklik hissetti. onun varlığı uçurumları, onun varlığı dik yokuşları aşılmazları aştı. o bir yılan o bir roket o bir deli fişek. afrikanın balta girmemiş ormanlarına amazondan sibiryaya, ekvatordan japonyaya her insanın yüregine varlıgıyla korku saldı. her kullanıcı onu istedi her üretici onun gibi üretmek istedi. yolların ustasıyım gözlerinin hastasıyım, pazarın inci gönlümün birincisi. o geldi akrep yelkovana karıştı bu bir zamana karşı yarıştı. parkurlar dengesini, dakar parisini, çamur balçığını, balık suyunu şaştı. geliyorrrrrrrrr ladaaaaa nivaaamm
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46238.msg512714#msg512714

Etiketler

Mustafa kardeşim nasıl bir aşk bu yeh yehh..kazasız belasız seyahatler dilerim size .. :D ;D ;D

aramıza yeni katılan arkadaşlar
hepiniz hoşgeldiniz
keyifli paylaşımlar dilerim
dogru yere geldiyinize emin olabilirsiniz ;)

adım Seçkin, insan sağlığı alanında çalışıyorum (tıp doktoru), Türkiye'de seviyeli ve ciddi olan, karşılaştığım ilk site burası. Emek harcayanlara saygılar, böyle devam etmesini dilerim. kolay gelsin.

Merhabalar, ben Umut Dikim. 29 yaşında bir mimarım. Sizleri "Zor Yollar" programı vasıtası ile buldum. Üye olduğum günden bu güne hiç katılım göstermemiş gibi gözüksem de, 1 ay önce aldığım Jimny'yi bana buradaki Suzuki'ci arkadaşlar sevdirmiştir. İyi ki de sevdirmiştir, çok iyi etmişlerdir :smiley: Bu haftasonu yapılacak gezide tanışmak dileğiyle...

Adım; Yaprak. 21 yaşındayım. Sinema bölümünde öğrenciyim. Fotoğraf çekmeyi, dağı, taşı, toprağı, suyu, çamuru, hayvanları, doğayı seviyorum. Bu sitedeki herşeyi izlemesi dahi keyifli. Katılabileceğimi de umarak Merhaba diyorum..

İsmin de doğa gibi güzel... Hoşgeldin Yaprak.. :smiley: Tam senin yerin burası, keyifli nice zamanlar diliyorum..

Doğa ve keşif aşıklarının mekanına yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum..Selamlar...

merhaba ben metin. 73 doğumluyum.balıkesir erdekte yaşıyorum.sıkı bir motosikletçiyim.ve motosikleti çok seviyorum.sevgiler..

Merhaba lar ben Ahmet
Bursa da yaşıyorum istemesemde off road yapmak zorudayım ama bunu çok seviyorum işim madencilik olduğu için Sürek li dağlarda yım
bu arda site kurucularını tebrik ediyorum harika bi site kurmuşlar bilgiler ve paylaşımlar için herkese teşekür ederim.
Sizinle tanıştığım için çok mutluyum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR