Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,256,766

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

orhankaymak' Alıntı:
Selam ben çok gecikmişim gezip bilenlere katılmakta.. Biraz gerilerde kalsamda peşinizdeyim...
orhan kaymak yaş geceleri saymazsak 21,5 fotoğrafçılık mimari ve eski eserle yakından ilgileniyorum.. Son zamanlarda da müzeci olduk :smiley:
Gezenbilir'de kimse geride kalmaz, ben bunu katıldığım ilk off road gezisinde bizzat yaşadım.

Yeni katılan arkadaşlar gezenbilir'e hoşgeldiniz

Etiketler

merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum.Adım Erol 1974 istanbul doğumluyum.Sitenizi grand cheroke jeep hakkında araştırma
yaparken tesadüfen 15-20 gün önce keşfettim ve çok hoşuma gitti.Şu anda renault 1,5 dci marka bir otomobilim var.Onuda ağustos,eylül aylarında değiştirmeyi düşünüyorum.Ve jeeplere merak saldım bir arkadaşım vardı jeep satan ona danıştım ve bana GC 5,2
1996-1997 modellerini almamı tavsiye etti.Bende şimdi bu modeller üzerinde duruyorum.Sitenizi beğendiğim içinde üye oldum.

Herkese merhaba.Ben Cahit Kastamonu dan. Emekli oldum dogayı ve denizi sevdiğimden ilk kampımı akyaka da yaptım şimdi ufak ve pratik bir çekme karavanla beyaz karavancılıga talibim.bu site kurucularına ve sitede bilgilerini paylaşarak bizlere ışık olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.herkese saygılar.

Gezenbılır aılesıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız.. keyıflı paylasımlar dılerım..

Herkese selam sitenin stikerlarını birkaç snorkelli jeep te görünce bnm aradığım yer burası dedim

Gezenbılır aılesıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız.. keyıflı paylasımlar dılerım..

cok iyi bir site ve community.ulasmak istedigim bilgilerin coguna buradan tek noktadan ulasabilececegim. sizleri tebrik ediyor ve sitenizin uyesi oluyorum.

kendimi bildim bileli dogaya ve dogala tutkunum. ufku gunde enaz 1 kere gormem gerekiyor. Kisin odamin penceresi aciktir. Sehirde kurtulusum motor (enduro). Bu sene yelkenle ve amator denizcilik ehliyeti almaya calisiyorum. Subat'ta ilkdefa ciddi dagcilik yapmaya gidiyorum. Yazin yamac parasutu ogrenmeyi dusunuyorum (saglik sigortasi firmasinin yapacagi santaja gore). Daha once 4x4 ile col/orman kamplari, ruzgar surfu ve dalgiclikla ugrastim. Saatlerce paletle snorkel yapabilirim.. bu arada calisiyorum da - bilgisayarciyim. is verirseniz burada calisirim :smiley:

Tesekkurler,

merhabalar ben fuat ... sitenizi suziki jimny hakkında bilgi ararken keşfettim ... gezmeyi sebest dalış yapmayı ve fotograf çekmeyi seviyorum ... 36 yaşındayım medya sektöründe çalışıyorum ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR