celo53
SSANGYONG ACTYON SPORTS 4X4 AT.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
ahmet bey aramıza hoş geldiniz
ahmet bey aramıza hoş geldiniz
gezenbilire hoşgeldiniz bu son atladığınız yer olacaktır geneli kapsayan en büyük forumun içindesiniz her konuda yardımcı olacaktır arkadaşlar hoşgeldiniz tekrar.Deadman' Alıntı:Merhaba arkadaşlar. İsmim İlker. Güvenlik görevlisiyim. İstanbul'da yaşıyorum. Serbest paraşütçülükle ilgili bilgi ararken yani siteden siteye atlarken yolum buraya düştü. Site çok güzel ve kapsamlı gerçekten. Yıllardır extreme sporları izlemekle yetindim. Yapma aşamasına geçmeden önce biraz araştırma yapayım dedim. Özellikle serbest paraşütçülük ve snowboarda ilgi duyuyorum. Dağcılık ve bisiklet de hoşuma gidiyor. Fakat dediğim gibi bu ilgi izlemeyi geçemedi henüz. Pasif arkadaşlar,vardiyalı çalışma,bir günlük hafta izni ve uygunsuz tarihlerdeki yıllık izinler sağolsun(lanet işverenler ). Yakında faaliyete başlarım umarım. Saygılar.
eh buda yeni bir yaklaşım açılımı.NVR01' Alıntı:yeni katılan insanlar hoşgeldiniz... ;D ;D
hoşgeldiniz insanın sevdiği bir işi yapması ne güzel.Ahmet_K' Alıntı:Merhaba lar ben Ahmet
Bursa da yaşıyorum istemesemde off road yapmak zorudayım ama bunu çok seviyorum işim madencilik olduğu için Sürek li dağlarda yım
bu arda site kurucularını tebrik ediyorum harika bi site kurmuşlar bilgiler ve paylaşımlar için herkese teşekür ederim.
Sizinle tanıştığım için çok mutluyum...