Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,250,714

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba arkadaşlar, eskiden dağcılık ve trekking'le ilgileniyordum. Uzunca bir süredir İstanbul'dayım ve burada kış haftasonları kayak, baharda ise gezinti tarzında bisiklete binmeye çalışıyorum. Kayakla ilgili birşeyler ararken sitenizi gördüm ve hemen ilgimi çekti. Sevgiler,

Merhaba arkadaşlar. İsmim İlker. Güvenlik görevlisiyim. İstanbul'da yaşıyorum. Serbest paraşütçülükle ilgili bilgi ararken yani siteden siteye atlarken yolum buraya düştü. :smiley: Site çok güzel ve kapsamlı gerçekten. Yıllardır extreme sporları izlemekle yetindim. Yapma aşamasına geçmeden önce biraz araştırma yapayım dedim. Özellikle serbest paraşütçülük ve snowboarda ilgi duyuyorum. Dağcılık ve bisiklet de hoşuma gidiyor. Fakat dediğim gibi bu ilgi izlemeyi geçemedi henüz. Pasif arkadaşlar,vardiyalı çalışma,bir günlük hafta izni ve uygunsuz tarihlerdeki yıllık izinler sağolsun(lanet işverenler :smiley: ). Yakında faaliyete başlarım umarım. Saygılar. :smiley:

herkese merhabalar ben mehmet marmaristen
şimdilik cj8 kullanıcısıyım
site mükemmel işliyor hoşuma gitti farklı bir ortam sunuyor

sevgi ve saygılrımla.

metmet aramıza hoşgeldin,off-road bölümü önceliğiniz,ama diğer forumdaki bölümleri unutmayın. ;) :D

Deadman' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. İsmim İlker. Güvenlik görevlisiyim. İstanbul'da yaşıyorum. Serbest paraşütçülükle ilgili bilgi ararken yani siteden siteye atlarken yolum buraya düştü. :smiley: Site çok güzel ve kapsamlı gerçekten. Yıllardır extreme sporları izlemekle yetindim. Yapma aşamasına geçmeden önce biraz araştırma yapayım dedim. Özellikle serbest paraşütçülük ve snowboarda ilgi duyuyorum. Dağcılık ve bisiklet de hoşuma gidiyor. Fakat dediğim gibi bu ilgi izlemeyi geçemedi henüz. Pasif arkadaşlar,vardiyalı çalışma,bir günlük hafta izni ve uygunsuz tarihlerdeki yıllık izinler sağolsun(lanet işverenler :smiley: ). Yakında faaliyete başlarım umarım. Saygılar. :smiley:
gezenbilire hoşgeldiniz bu son atladığınız yer olacaktır geneli kapsayan en büyük forumun içindesiniz her konuda yardımcı olacaktır arkadaşlar hoşgeldiniz tekrar. ;)

Gezenbılır aılesıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız.. keyıflı paylasımlar dılerım..

insan size fasulye teklif ediyor izledinizmi ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ahmet_K' Alıntı:
Merhaba lar ben Ahmet
Bursa da yaşıyorum istemesemde off road yapmak zorudayım ama bunu çok seviyorum işim madencilik olduğu için Sürek li dağlarda yım
bu arda site kurucularını tebrik ediyorum harika bi site kurmuşlar bilgiler ve paylaşımlar için herkese teşekür ederim.
Sizinle tanıştığım için çok mutluyum...
hoşgeldiniz insanın sevdiği bir işi yapması ne güzel. :D

insan siye video teklif ediyo... ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=m-YerfWEXSI&feature=related

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR