+1aahhkatibim_34' Alıntı:Ardaşlar , her bir sayfayı açıp yorumlara bakıyorum, da ne bu yaa, içim karardı,,aaaa çoık özür diliyorum herkesten de affedersiniz ama aklıma ilk geleni söylemeden edemiycem, sanki sidik yarıştırıyorsunuzzz,. paylaşılamıyannn nee, yok kaç cmmişş, bele kadar geiyormuymuşşşş, ayakboyu şukadarmış bu kadarmışş,
yaaa videoyu izleyinnn manzarayaaaa bakınn yaaa, sanki o araçtasınızzz, keyiff alınnn, helede brandayla kayan arkadaşlarrr, bir an için sizi izlerkenn, o brandanın üstünde kaydığımı hissettim, düştüğünüz anda da güldüm ya ,izlerkenn, orda olduğumu düşündüm bir an karın bu güzel görüntüsü olmasa sıkıntıları çekilmez sankii. Ümit bey paylaşım için teşekkürlerr, emeğinize ellerinize sağlıkkk,
tyt.fan' Alıntı:eşşeğin kulağına su kaçırıyorsunuz.
O zaman ispat olmaz.tyt.fan bu eşşek de ne eşşekmiş hocam su kaça kaça eşşek patlayacak' Alıntı:bazen haklı olduğunuzu ıspat için hakaret etmeseniz
tolfine' Alıntı:O zaman ispat olmaz.
Yok sayın hocam. Ben gayet iyi anladım olayı, ama bazılarının hakaret etmekten başka çaresi yok, ne yapsın, sıkıştığı yerde hakaret edşp konuyu öyle geçiştirmeye çalışıyor, onu anlatmak istedim. Siz neden kızdınız onu anlayamadım.tyt.fan' Alıntı:sanırım bir kaç ay önceye kadar suyu buuu diye isteyen bi kardeşimizsin.türkçesizliğine veriyorum densizliğini.anlama özürlüysen yardımcı olamıycam.
tolfine' Alıntı:Yok sayın hocam. Ben gayet iyi anladım olayı, ama bazılarının hakaret etmekten başka çaresi yok, ne yapsın, sıkıştığı yerde hakaret edşp konuyu öyle geçiştirmeye çalışıyor, onu anlatmak istedim. Siz neden kızdınız onu anlayamadım.
tyt.fan' Alıntı:........istanbula 60 santim kar yağmadığından asabileştim herhalde.
olguncandan' Alıntı:Yok yok, ondan değildir. Birileri yola taksi çekmiş, illa da bin diyor. Hani şu İstanbul'da eskiden "aksray aksray" diyenler vardı ya, işte ondandır.
O taksicilere bozacı mı şıracı mı desem karar veremedim. Biri desem öbürü henüz yok. Öbürü desem biri henüz yok.... Ama geliiiir, yakında bozacı-şıracı ikilisi sahnede yerini alır.
AL1820' Alıntı:bence bozacı şıracıdan çok birazda çuvaldızı kendinize batırın olgun arkadaşım.
maresal' Alıntı:ümit bey size tavsiyem bir daha video çekerken ilk önce kara bir çubuk batırıp ne kadar kar olduğunu bir ölçün bize de gösterin ki muhabbet gerçekçi temellere dayansın, yoksa size "hadi canım " diyen çok olur..(inanmadığımdan değil yanlış anlamayın)...