Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,217
Ynt: Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım

...

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

Etiketler

Ardaşlar , her bir sayfayı açıp yorumlara bakıyorum, da ne bu yaa, içim karardı,,aaaa çoık özür diliyorum herkesten de affedersiniz ama aklıma ilk geleni söylemeden edemiycem, sanki sidik yarıştırıyorsunuzzz,. paylaşılamıyannn nee, yok kaç cmmişş, bele kadar geiyormuymuşşşş, ayakboyu şukadarmış bu kadarmışş,
yaaa videoyu izleyinnn manzarayaaaa bakınn yaaa, sanki o araçtasınızzz, keyiff alınnn, helede brandayla kayan arkadaşlarrr, bir an için sizi izlerkenn, o brandanın üstünde kaydığımı hissettim, düştüğünüz anda da güldüm ya ,izlerkenn, orda olduğumu düşündüm bir an karın bu güzel görüntüsü olmasa sıkıntıları çekilmez sankii. Ümit bey paylaşım için teşekkürlerr, emeğinize ellerinize sağlıkkk,

aahhkatibim_34' Alıntı:
Ardaşlar , her bir sayfayı açıp yorumlara bakıyorum, da ne bu yaa, içim karardı,,aaaa çoık özür diliyorum herkesten de affedersiniz ama aklıma ilk geleni söylemeden edemiycem, sanki sidik yarıştırıyorsunuzzz,. paylaşılamıyannn nee, yok kaç cmmişş, bele kadar geiyormuymuşşşş, ayakboyu şukadarmış bu kadarmışş,
yaaa videoyu izleyinnn manzarayaaaa bakınn yaaa, sanki o araçtasınızzz, keyiff alınnn, helede brandayla kayan arkadaşlarrr, bir an için sizi izlerkenn, o brandanın üstünde kaydığımı hissettim, düştüğünüz anda da güldüm ya ,izlerkenn, orda olduğumu düşündüm bir an karın bu güzel görüntüsü olmasa sıkıntıları çekilmez sankii. Ümit bey paylaşım için teşekkürlerr, emeğinize ellerinize sağlıkkk,
+1

tyt.fan' Alıntı:
sanırım bir kaç ay önceye kadar suyu buuu diye isteyen bi kardeşimizsin.türkçesizliğine veriyorum densizliğini.anlama özürlüysen yardımcı olamıycam.
Yok sayın hocam. Ben gayet iyi anladım olayı, ama bazılarının hakaret etmekten başka çaresi yok, ne yapsın, sıkıştığı yerde hakaret edşp konuyu öyle geçiştirmeye çalışıyor, onu anlatmak istedim. Siz neden kızdınız onu anlayamadım.

tolfine' Alıntı:
Yok sayın hocam. Ben gayet iyi anladım olayı, ama bazılarının hakaret etmekten başka çaresi yok, ne yapsın, sıkıştığı yerde hakaret edşp konuyu öyle geçiştirmeye çalışıyor, onu anlatmak istedim. Siz neden kızdınız onu anlayamadım.

hakareti çaresizlikten değilde gerektiğinden kullanıyorlar dediğinizi düşündüm.mutabıksak sorun yok.50 santim 60 santim farkı için birbirimize saldırcaz bu gidişle.istanbula 60 santim kar yağmadığından asabileştim herhalde.

tyt.fan' Alıntı:
........istanbula 60 santim kar yağmadığından asabileştim herhalde.

Yok yok, ondan değildir. Birileri yola taksi çekmiş, illa da bin diyor. Hani şu İstanbul'da eskiden "aksray aksray" diyenler vardı ya, işte ondandır.

O taksicilere bozacı mı şıracı mı desem karar veremedim. Biri desem öbürü henüz yok. Öbürü desem biri henüz yok.... Ama geliiiir, yakında bozacı-şıracı ikilisi sahnede yerini alır.

olguncandan' Alıntı:
Yok yok, ondan değildir. Birileri yola taksi çekmiş, illa da bin diyor. Hani şu İstanbul'da eskiden "aksray aksray" diyenler vardı ya, işte ondandır.

O taksicilere bozacı mı şıracı mı desem karar veremedim. Biri desem öbürü henüz yok. Öbürü desem biri henüz yok.... Ama geliiiir, yakında bozacı-şıracı ikilisi sahnede yerini alır.

bence bozacı şıracıdan çok birazda çuvaldızı kendinize batırın olgun arkadaşım.

Böyle kar yağarken;yolda kalmak;uğraşmak...
Keyfi bir başka oluyor :smiley:
Kar;kaç cm olması önemli değil;önemli olan yaşanan keyfin paylaşılması..
Güzel anlar;paylaşımınız için teşekkürler..

AL1820' Alıntı:
bence bozacı şıracıdan çok birazda çuvaldızı kendinize batırın olgun arkadaşım.

Yukarıdaki mesajla ne murat beye bir laf söylenmiştir ne de bir başkası muhatap alınmıştır. Muhataplar "kılık değiştirenler"dir. Onlar kendilerini bilirler.

Hani bir ara her yere zıplayan tacizciler vardı, onların klonlarını göreceğiz gibi geliyor...

Yine ortamı bozucu fitler başladı da o bakımdan yazdık.

maresal' Alıntı:
ümit bey size tavsiyem bir daha video çekerken ilk önce kara bir çubuk batırıp ne kadar kar olduğunu bir ölçün bize de gösterin ki muhabbet gerçekçi temellere dayansın, yoksa size "hadi canım " diyen çok olur..(inanmadığımdan değil yanlış anlamayın)...

hatta Noter tasdikli olsun.... ;D ??? amerıkan eskısı 4x4.offroadlarla kıyaslayan kışıler için diyom bende... ;) sert offroad yapsak eskı jıp alırız zati, şehırlı lux jıplerle arazıde işim ne, gezen de görmedim zati... benım duster 4x4 bana orta şartlara kadar yetiyor... zorlamanın masrafa gırmenın alemi yok... 8)

Ümit Bey,

Paylaşım için teşekkürler. Santim hesabından pek anlamam ama, benim gibi ağır off-road a girmeyecek ve hem asfaltta hem de arazide iş görebilecek ve nisbeten az yakan bir araç arayanlar için Duster ın önemli bir seçenek olduğu açık.

lastiğin kara batışı kadar, aracın altının kara oturmaması, lastiğin tutunabilmesi-patiye düşmemesi, zemin, vs.vs. tekenler çok... yani 20.cm.kar altı buzlama yapar, çamur olur, kayar, 2.m.kar çöker zemin sağlam-pati olmazsa gider... durumları mevcuttur.... ;)

Siz erkekleri anlamak mümkün değilll,pes yani diyorum başka bir şey demiyorum yazılanları okuyunca, Araçlarınız ve özellikleri ne kadar çok önemlive değerli,, olumsuz kimse bir şey demiyecek yani, varsa yoksa aracınızz, her şeyiniz o sanki, hiç kötü bir şey söylenmesinn, hep övgü dolu sözler duymak istiyorsunuzz olumsuz bir laf ettirmiyorsunuzzz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR