Murat Bey bele kadar olan bir karda yürümek için kafadan bacaklı olmak gerekmez. Bacağınla beline kadar olan karı yararak ilerlersin sokakta yürür gibi adım atman gerekmez yani.tyt.fan' Alıntı:ümit hocam okuttuğun çocuklardan biri gelse,belime kadar karda yarım saattir yürüyorum dese evladım adım atmak için kalça eklemlerini nasıl kullandın ,kafadan bacaklımısın sen,mantıklı konuş demezmisin.şaka gibi olan bu belime kadar karda yürümek bence
ümiterkan' Alıntı:Murat Bey bele kadar olan bir karda yürümek için kafadan bacaklı olmak gerekmez. Bacağınla beline kadar olan karı yararak ilerlersin sokakta yürür gibi adım atman gerekmez yani.
... ;D ....tyt.fan' Alıntı:evladım adım atmak için kalça eklemlerini nasıl kullandın ,kafadan bacaklımısın sen
papilio55' Alıntı:Ne önemi var santimlerin? Ümit bey karda yaylaya çıkmış, saplanmış araç kurtarmış, olmadı yürümüş ve kışın tadını çıkararak yaşadıklarını bizimle paylaşmış.. Herkesin burun kıvırdığı Duster'ın yaptıkları da ortada. Hala neyi tartışıyoruz? Teşekkürler Ümit kardeşim..
olguncandan' Alıntı:Ağalar, ümiterkan "gittim" diyorsa gitmiştir; "yürüdüm" diyorsa yürümüştür. Eğer Duster'ı "test ettim ve performansı şudur" diyorsa öyledir. Ümiterkan avcı hikayesi anlatmaz, bazıları öyle anlar.
Neymiş? Demek ki Duster karlı havalarda iyi bir lastikle iyi işler çıkarabilirmiş. ;D ;D ;D
Duster'ı olmayanlar çatlasın. (Bu arada, eski kavga ahalisinden bazıları kılık değiştirip yine buradalara damlamış. Halen eski kavgayı deşeleyip duruyor. Halen Duster'ın 1. vitesine kafayı takmış, daha ikiye geçememiş.... Farketmedik zannedilmesin. ;D )
tyt.fan' Alıntı:tv de haberlerde palet takılmış sağlık bakanlığı ambulansı vardı.mitsubishi pajero.bakanlığa söylemeli bir pajero ve palete harcıyacağı paraya 3 duster alabilir.