Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,217
Ynt: Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım

"Şaka mısın sen?"

ümit bey, sana senin tarzında cevap vermeyeceğim
ama tavsiye vereceğim; 2 düşün 1 yaz

Etiketler

Beline kadar gelen bir karda yürüme nasıl olur fotolar ile gösterecem merak etmeyin. Az sabır...fotoları çeken arkadaştan resimleri daha alamadık.

tyt.fan' Alıntı:
ümit hocam okuttuğun çocuklardan biri gelse,belime kadar karda yarım saattir yürüyorum dese evladım adım atmak için kalça eklemlerini nasıl kullandın ,kafadan bacaklımısın sen,mantıklı konuş demezmisin.şaka gibi olan bu belime kadar karda yürümek bence
Murat Bey bele kadar olan bir karda yürümek için kafadan bacaklı olmak gerekmez. Bacağınla beline kadar olan karı yararak ilerlersin sokakta yürür gibi adım atman gerekmez yani.

ümiterkan' Alıntı:
Murat Bey bele kadar olan bir karda yürümek için kafadan bacaklı olmak gerekmez. Bacağınla beline kadar olan karı yararak ilerlersin sokakta yürür gibi adım atman gerekmez yani.

hocam dikkat! meb den biri okur ciddiye alır.tayin çıkar van bahçesaraya.30 dakika değil 9 ay yürürsün belin kadar karda.çocukken! ömerli dağlarında diz boyu karda (çocuk dizi çok çok olsun olsun 30 santim)kapan kurardık.dize gelen yumuşak kar bile insanı yorar.uludağa sarıalana filan çıkarsanız bu mevsimde 1 metre karda yürüdük dersiniz.bastığınız yerin altı 1 metre kardır çünki.ama ayaklarınız sonradan yağan 20 25 santimle mücadele eder.istanbula o kadar kar yağmadığından demekki bilmiyoruz beline kadar karda yürümeyi.resimlerden sonra bravo deriz herhalde.

Ümit kardeş videoları izledim parkur zorlu ama çok güzel kar yolun kenarlarında 50-60 cm var lada,yı kurtardığınız yerde yolun ortasında kar lada,nın teker yarıçapı seviyesinde görünüyordu 60 cm olmasa bile 35 cm var frelanderciye,de şovunuzu yaptınız bu arada fakat araç kurtarırken biraz organize olun kiminiz itiyor kiminiz çekiyor duster daha ne yapsın garibim iyi iş çıkarmış 35 cm karda gitmek o kadarda kolay değil saygılar.

yawww arkadaş o kadar gittiyseniz çekmedinizmi bir video , yayınlayın videonuzu milletde inansın 50 - 60 cm . karda gittiğinize.

Ne önemi var santimlerin? Ümit bey karda yaylaya çıkmış, saplanmış araç kurtarmış, olmadı yürümüş ve kışın tadını çıkararak yaşadıklarını bizimle paylaşmış.. Herkesin burun kıvırdığı Duster'ın yaptıkları da ortada. Hala neyi tartışıyoruz?:smiley: Teşekkürler Ümit kardeşim..

papilio55' Alıntı:
Ne önemi var santimlerin? Ümit bey karda yaylaya çıkmış, saplanmış araç kurtarmış, olmadı yürümüş ve kışın tadını çıkararak yaşadıklarını bizimle paylaşmış.. Herkesin burun kıvırdığı Duster'ın yaptıkları da ortada. Hala neyi tartışıyoruz? :smiley: Teşekkürler Ümit kardeşim..

avcı hikayesi dinledinizmi hiç.300 metreden gözden vurma.1 metre kuyruğu olan tilki.190 boyundaki ayı.3 gün 3 gece domuz kovalayan köpek.80 santim karda yürüyen doğa gezgini ?

Ağalar, ümiterkan "gittim" diyorsa gitmiştir; "yürüdüm" diyorsa yürümüştür. Eğer Duster'ı "test ettim ve performansı şudur" diyorsa öyledir. Ümiterkan avcı hikayesi anlatmaz, bazıları öyle anlar.

muratcasur, sen nerden bileceksin 80 cm. karda yürümeyi? Sizin melmekette kar mı yağıyor? ;D ;D ;D

ümiterkan "yürürken yol açmak"tan bahsetmiş... Bizim orda da ona "çınır açmak denir halk arasında. Bunu yaparken elbette kuğu gibi süzülmezsin, uludağdaki gibi yokuşaşağı kaymazsın, canın çıkar adeta üç-beş metre ilerlerken.

Neymiş? Demek ki Duster karlı havalarda iyi bir lastikle iyi işler çıkarabilirmiş. ;D ;D ;D

Duster'ı olmayanlar çatlasın. (Bu arada, eski kavga ahalisinden bazıları kılık değiştirip yine buradalara damlamış. Halen eski kavgayı deşeleyip duruyor. Halen Duster'ın 1. vitesine kafayı takmış, daha ikiye geçememiş.... Farketmedik zannedilmesin. ;D )

olguncandan' Alıntı:
Ağalar, ümiterkan "gittim" diyorsa gitmiştir; "yürüdüm" diyorsa yürümüştür. Eğer Duster'ı "test ettim ve performansı şudur" diyorsa öyledir. Ümiterkan avcı hikayesi anlatmaz, bazıları öyle anlar.

Neymiş? Demek ki Duster karlı havalarda iyi bir lastikle iyi işler çıkarabilirmiş. ;D ;D ;D

Duster'ı olmayanlar çatlasın. (Bu arada, eski kavga ahalisinden bazıları kılık değiştirip yine buradalara damlamış. Halen eski kavgayı deşeleyip duruyor. Halen Duster'ın 1. vitesine kafayı takmış, daha ikiye geçememiş.... Farketmedik zannedilmesin. ;D )

+1 ;) ;) ;) ;)

tv de haberlerde palet takılmış sağlık bakanlığı ambulansı vardı.mitsubishi pajero.bakanlığa söylemeli bir pajero ve palete harcıyacağı paraya 3 duster alabilir.filoyu duster la yenilesinler.bide üstüne pajero kalıyodu görüntülerde.ekip bi dünya yol gitmeye çalışıyodu.olgun beyin memlekette hetik yok demekki .karda çırçırlıyolar.karın her mevsim yağdığı yerde halk çırıçırlamamak eziyeti azlatmak için hetik kullanır.enrjisini karda çaça yapmaya değil yürümeye harcamak yol katetmek için.nedense duster sahibi insanların karda çamurda ki performansını hep avcı hikayesi gibi dinliyoruz.halepte on arşın uçtum tarzında.halep ordaysa arşın burda dedik bir ilker beyden ses ve görüntü geldi morarttı.başka görüntü yok.bol bol yazı.

tyt.fan' Alıntı:
tv de haberlerde palet takılmış sağlık bakanlığı ambulansı vardı.mitsubishi pajero.bakanlığa söylemeli bir pajero ve palete harcıyacağı paraya 3 duster alabilir.

Demek ki Duster başlıklarını okumuyorlar.... Belki de antidusterci kutbun adamıdır. ;D

Konuyu açıklığa kavuşturalım; o görüntülerde bişey daha vardı murat bey; tipi.... Tipiyle değil duster, dozer bile başedemez (veya çok zor başeder) ....

Ümiterkan "tipili havada gittim" demedi ki...

O dediğin (hetik) 6 ay kar kalkmayan yerlerde icat edilmiş olmalı. Bizim memlekette aylar boyu çınır açmıyoruz. Kısa dönem, kar yapınca ve yığınca... Farkı işaret etmek lazım. Şayet bizde de 6 ay kar kalsaydı, halkımız yapardı bi icat...

Bırakalım halkı filan da, 60-70 cm karda kuş avlayan oldu mu? Nasıl gitti acaba kuş peşinde? :eek:

Murat bey, duster efsanesi sürecek.... Sen avcı işi desen de sürecek, ilker gibi bir delikanlı çıksa da.... gel inat etme, al bi duster. ;D Bak biz aslanlar gibi binip geziyoruz. Napcan capon eskilerini....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri