videonun altındaki yorumlarda 12"(inch) yani yaklaşık 30 cm kar olduğunu söylenmiş, gerçekçi bir yaklaşım yani...whiteagle' Alıntı:Arkadaşlar demek istedğim aşağıdakilinkte
subaru legacy (canlı örnegi adapazarında vardır )
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=qu-KZKWXhLM
SERKANEFE' Alıntı:80 cm dediğiniz kar nedir onu anlamıyorum bir açın metreye bakın, 180 'lik bir adamın diz boyu, araçlar rahat gider hele ki yeni kar yağmış yolda, abartaya gerek yok bence.
Bu tıbbi bir formul mü; boy 1.80 ise diz mesafe 80cm?SERKANEFE' Alıntı:80 cm dediğiniz kar nedir onu anlamıyorum bir açın metreye bakın, 180 'lik bir adamın diz boyu, araçlar rahat gider hele ki yeni kar yağmış yolda, abartaya gerek yok bence.
Şaka mısın sen?AL1820' Alıntı:Aracı artık bırakıp belimize kadar gelen karda 30dk yürüdükten sonra varacağımız yere kadar vardık
ne diyim ne yazayım bilemedim ;D ;D ;D
1- İnanırmısınız bilmem amaümiterkan' Alıntı:İnanırmısınız bilmem ama saat gece yarısı 01:35 eve yeni geldim. Nerdeydim derseniz. Rakımı sadece 600metre olan bir yere gittik. Saat 18:00'dan sonra gittik. 80cm kar vardı. 50-60cm'e(Diz mesafem veya biraz üstü) kadar rahat gidebildik. Sonrasında Niva'nın önlere mahmuzlu zincir takıp önden de karı biraz kürerek 70cm'lere kadar sadece Niva ile ancak ilerleyebildik. İnanın aracın üstünde bulunan spot ışıklarla ilerledik. Aracın kendi farları hep karın içinde olduğu için hiç işe yaramadı. Aracı artık bırakıp belimize kadar gelen karda 30dk yürüdükten sonra varacağımız yere kadar vardık. Buranın doğası böyle ne yapalım. Birilerine bazı şeyleri ispat etmek için ille de yola çubuk sokup ölçmeye hiç gerek yok. İlle de çubuk olsun diyorlarsa çubuk da dikeriz bir gün.
turkakreb' Alıntı:bende bir anormallik var!!! boyum 1.85 cm. dizim 0.55 cm. üşenmedim ölçtüm ;D ;D
belki kar çok taze ise araç ileri geri ileri geri yapa yapa gitmiştir karda??
nhcteam' Alıntı:yaz gelse karlar erise de az rahat etsek şu muhabbet kapansa bir.. ;D ;D
ümiterkan' Alıntı:Şaka mısın sen?
tolfine' Alıntı:1- İnanırmısınız bilmem ama
inanırız da ispat lazım.
2- 50-60cm'e(Diz mesafem veya biraz üstü) kadar rahat gidebildik.
Bu seviyede karda rahat ilerlediyseniz çok iyi. Keşke foto olsaydı da inanabilseydik.
3- belimize kadar gelen karda 30dk yürüdükten sonra .
Belinize kadar karda nasıl adım atabildiniz ayaklarınızı kaldırmak zor olmadı. Zıplayarak deseniz daha mantıklı olacak.
tyt.fan' Alıntı:ümit hocam okuttuğun çocuklardan biri gelse,belime kadar karda yarım saattir yürüyorum dese evladım adım atmak için kalça eklemlerini nasıl kullandın ,kafadan bacaklımısın sen,mantıklı konuş demezmisin.şaka gibi olan bu belime kadar karda yürümek bence