Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,217
Ynt: Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım

aahhkatibim_34' Alıntı:
Siz erkekleri anlamak mümkün değilll,pes yani diyorum başka bir şey demiyorum yazılanları okuyunca, Araçlarınız ve özellikleri ne kadar çok önemlive değerli,, olumsuz kimse bir şey demiyecek yani, varsa yoksa aracınızz, her şeyiniz o sanki, hiç kötü bir şey söylenmesinn, hep övgü dolu sözler duymak istiyorsunuzz olumsuz bir laf ettirmiyorsunuzzz

Hanımefendi bu erkek türü garip ve tuhaf yaratıklardan biridir zaten. ;D ;D ;D

Biraz kazmadır, metro-mütro yapmaya kalkınca erkek türüne mensubiyeti sorunlu olur. Kendi başına bırakırsan da dokusu odunumsulaşır.

Anlaşılmaz efendim anlaşılamaz. Garip ve tuhaf olan anlaşılabilir mi? ;D ;D ;D

Boşuna anlamaya çalışmayınız. Biz bile kendimizi anlayamadık.... :-* :-* :-*
(Yazı biraz feminen mi oldu ki?)

Etiketler

aahhkatibim_34' Alıntı:
Siz erkekleri anlamak mümkün değilll,pes yani diyorum başka bir şey demiyorum yazılanları okuyunca, Araçlarınız ve özellikleri ne kadar çok önemlive değerli,, olumsuz kimse bir şey demiyecek yani, varsa yoksa aracınızz, her şeyiniz o sanki, hiç kötü bir şey söylenmesinn, hep övgü dolu sözler duymak istiyorsunuzz olumsuz bir laf ettirmiyorsunuzzz

Erkekler otomobillerini kendilerinin bir uzuvu olarak görürler. "Eksisiye artısıyla, A noktasından B noktasına ulaşım ihtiyacımı gideren bir makine/araç" diye düşünmez erkeklerin pek çoğu otomobillerini; marka bağımlılığından çok daha öte bir durum. Sahip oldukları otomobile söylenen sözleri kişisel algılarlar.

iyi geceler herkese, demek istediğim farklıydı, hep kendi aracınız iyi, karşınızdaki de erkek, onun aracıda kendine göre iyi,ama illede onun aracından bir üstünlük bulursunuz kendi aracınızda, onu demek istemiştim,
diğer hobilerde, zevklerde ortak nokta bulunrusunz da aracınızda ortak nokta bulamıyorsunuz, ikimizinde aracı aynı diyemiyorsunuz, illede birinizin diğerinden üstün özelliği olacak ,,,,,

Dedik ya "nikindebilekatibimdiyeferyatedenhanımefendi", tuhaflar bu erkek milleti de ondan. ;D ;D ;D

erkekler için kıymetli birkaç şey vardır... belkide araçlarını bayan gibi kıymetli gördüklerinden, hassasiyet gösterıyor olmasınlar... zaten bayanların yabancı olmadığı ve yaşadığı bir durum zaten... ;) bazı bayanların şaşırmasına şaştım, onları balıklama destekleyen bazı metrolar da ayrı mevzuu... ;)

aahhkatibim_34' Alıntı:
iyi geceler herkese, demek istediğim farklıydı, hep kendi aracınız iyi, karşınızdaki de erkek, onun aracıda kendine göre iyi,ama illede onun aracından bir üstünlük bulursunuz kendi aracınızda, onu demek istemiştim,
diğer hobilerde, zevklerde ortak nokta bulunrusunz da aracınızda ortak nokta bulamıyorsunuz, ikimizinde aracı aynı diyemiyorsunuz, illede birinizin diğerinden üstün özelliği olacak ,,,,,
öznur hanım, birbirimizi anlasak zaten karşı cins olmazdık ;)

dopamin' Alıntı:
Göğsünü traş eden krem vs kullanan bakımlı ürkekler anlamında galiba
Sanmıyorum.
O saydıklarınızı yapıp yapmadığını nerden bilecek ki?

bakımlı erkekler için metrosxl denıyor da, ayrıca bayanları her türlü-sürekli destekleyen-tasdikleyen bazıları için de metroslx denıyormuş da... ;) 8)

Can Bey merhaba acaba hala forumu takip ediyor musunuz?Sattığınız Duster ın yeni sahibi benimGiresundan yazıyorum öğretmenim.Duster da kullandığınız ve şu an işinize yaramayan satmayı düşündüğünüz aksesuarlar(tavan çıtası,vs) var mı acabaca?Saygılar.İyi akşamlar.

Burdan benim ilanımı görebilirsiniz:

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=classifieds;sa=view;id=149

Beyefendi fiyat konusunda biraz sıkıntılıyım malum aracı da yeni aldım yoksa bu tavan barını almak isterim sizden.Site üzerinden açık artırma gibi mi bir satış oluyor o konuda da bilgim yok.Saygılar...

lysmhc' Alıntı:
Beyefendi fiyat konusunda biraz sıkıntılıyım malum aracı da yeni aldım yoksa bu tavan barını almak isterim sizden.Site üzerinden açık artırma gibi mi bir satış oluyor o konuda da bilgim yok.Saygılar...
özelden telefonumu yazdım. Almak isterseniz direk arayabilirsiniz. görüşürüz site üstündeki satış meaknizmalarını kullanmak zorunda değiliz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri