Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,427
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

yunus bager' Alıntı:
oooo sataşmanın dozajı artıyor bakıyorum :smiley: evet kışı bekliyoruz ama ben anlamam öyle caf caflı videolardan benim videolarda bağarma çağarma küfretme oluyor genelde bu sebepten kaç tane videoyu heba ettim neysee kışı bekliyorum ;) :D :D

sen bana bir cd yap gönder ben bibb koyarım oralara. hatta sigaralara mozaik ve yavaş görüntülere hız katarız. Millet defender görsün derim..

Etiketler

jeep' Alıntı:
sen bana bir cd yap gönder ben bibb koyarım oralara. hatta sigaralara mozaik ve yavaş görüntülere hız katarız. Millet defender görsün derim..
;) ;) Tamam ;D ;D bu ps de misafırim tatil bitince gönderirim ;D

Alıntı sahibi: yunus bager, Tarihi: Ağustos 19, 2009, 21:28:07
oooo sataşmanın dozajı artıyor bakıyorum evet kışı bekliyoruz ama ben anlamam öyle caf caflı videolardan benim videolarda bağarma çağarma küfretme oluyor genelde bu sebepten kaç tane videoyu heba ettim neysee kışı bekliyorum
-------------------------------------------------------------------------------------------------
yalnız burda mukayese edilen cj'ler, defender'lardan yaşlı oluyor yalnılmıyorsam.

80-83 model cj'ye, 92 model defender gibi mesela.

Bunlarda benden:smiley:

6289_157795865080_502745080_3730692_5155522_n.jpg

6289_157777380080_502745080_3730325_7239778_n.jpg

6289_157795870080_502745080_3730693_2006702_n.jpg

yunus bager' Alıntı:
ne o nesillerimi tükeniyor yoksa

ya şimdi bırak mukayese edilen araçların modelleri aynı mı nerde görülmüş böyle karşılaştırış, getir 83 model land rover karşılaştıralım,
ya da 92 model wrangler'la senin aracı mukayese ediyorumda....çok gülüyorum.

istersen youtube 92 defender 92 yj wrangler yazda gör. depresyona girebilirsin yalnız.

semsoylu' Alıntı:
ya şimdi bırak mukayese edilen araçların modelleri aynı mı nerde görülmüş böyle karşılaştırış, getir 83 model land rover karşılaştıralım,

istersen youtube 92 defender 92 yj wrangler yazda gör. depresyona girebilirsin yalnız.
tek iyi özelliğini bile söylesem yeter
Sürekli 4x4 :smiley:
he birde jeep lerde aks kesilince teker çikip gidiyormuş üzülüyorum halinize Allah kolaylık versin :smiley:

yunus bager' Alıntı:
tek iyi özelliğini bile söylesem yeter
Sürekli 4x4 :smiley:
he birde jeep lerde aks kesilince teker çikip gidiyormuş üzülüyorum halinize Allah kolaylık versin :smiley:

Kardeş senin iyi dediğin özellik ( sürekli 4x4) bizim için sıfır çizmede büyük bir handikap. Anlayan anladı. Dedim ya her zaman tarzlarımız farklı. O yüzden ortak bir nokta bulamayız. Kendimizi yormayalım.

j
semsoylu' Alıntı:

jeep videosumu midem kaldırmaz izleyemem
ama defender videoru lazımza buyrun keyifli seyirler :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=WZBbxsB0a30

jeep' Alıntı:
Kardeş senin iyi dediğin özellik ( sürekli 4x4) bizim için sıfır çizmede büyük bir handikap. Anlayan anladı. Dedim ya her zaman tarzlarımız farklı. O yüzden ortak bir nokta bulamayız. Kendimizi yormayalım.
Ya kardeşim neyi kıyaslıyoruz cj de sadece büyük motor var başka ne var anlattta bilelim :smiley:

alın size jeep videosu keyifle izleyin ben çok keyif aldım

http://www.youtube.com/watch?v=QM6TDlttr98

sizinkiler oraya kadar bile ulaşamıyor ;D bu arada bende youtube açılmıyor nedense temsili fotoğraftan ve yazılardan harekatla bu yorumu yazıyorum.. Birde kendi erişemediği ciğere pis dermiş. Yabancı videolarla bir yere varamayız. Sizin videolarıda izledim. genelde bir çukur bulunuyor, (bisikletle bile iner çıkarım) sonra defender muhteşem !!!! kendinizi kandırıyorsunuz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR