Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,434

Etiketler

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

buda benim cj

IMG_5020972x648.jpg

buda benim %100 orjinal cj
[attachment=1][attachment=2]
buda tavanını yapmak istediğim hali, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
[attachment=3]

CJ6önsol.jpg

CJ6ELMALIBOĞAZI.jpg

imgRTWnbt.jpg

bu araç gezenbilirde mi bilmiyorum ama bence tartışmasız en güzel cj

http://www.sahibinden.com/turkiye_de_tek_cj_5-08WQQaXQQ15123697WQQpXQQdisplayitem

istediği fiyat fazla ama çok emek harcanmış, gerçekten mükemmel sonuç

memorian' Alıntı:
bu araç gezenbilirde mi bilmiyorum ama bence tartışmasız en güzel cj

http://www.sahibinden.com/turkiye_de_tek_cj_5-08WQQaXQQ15123697WQQpXQQdisplayitem

istediği fiyat fazla ama çok emek harcanmış, gerçekten mükemmel sonuç
Tartışmasız demişsiniz ama tartışırım okadarda iddalı bir araç değil bu araca gelinceye kadar çok cj var çokta güzeller ;)

valla bana göre tartışmasız :smiley: daha güzelini ben görmedim tabi elbette bu başlık altındaki her cj de emek var hele ki bazılarına ayrıca saygı duymak lazım.. benim forumdaki favorim beatrix in kışın sattığı cj siydi.. sahibindendeki araç sahibiyle bi bağım olduğu da zannedilmesin hiç tanımıyorum ;D ama bence kusursuz toplamış, varsa şu daha iyi dediğin resmini görmek isterim

Bunların 6-7 tanesini bugün ağva-şile yolunda yanlarındada cj taklidi yapan bir çekik gözlü ile gördüm hangileriydi bilmem ama çok eğleniyor görünüyorlardı kornalaştık :smiley:

arkalarına takılmak isterdim ama kulağımda hep CJ lerin arkasına takılma sözü çınladı :D şaka bir yana acelem vardı yoksa en azindan tanışıp muhabbet ederdim. Bir dahaki sefere.
:smiley:

gorduklerin büyük ihtimal Yaman jeep Yunus(kahverengi Cj 5)Murat taslidag(Beyaz Cj 5)Hasan (yesil Cj 7)Mithatcan (siyah Cj 7) olabilir bana haber Verdiler ama sehir dışındayım demistim..

ee bu CJ lerin başına bir halmi gedli ne oldu hala kimse gelip fotograf ilan yüklemedi

Tempus' Alıntı:
Bunların 6-7 tanesini bugün ağva-şile yolunda yanlarındada cj taklidi yapan bir çekik gözlü ile gördüm hangileriydi bilmem ama çok eğleniyor görünüyorlardı kornalaştık :smiley:

arkalarına takılmak isterdim ama kulağımda hep CJ lerin arkasına takılma sözü çınladı :D şaka bir yana acelem vardı yoksa en azindan tanışıp muhabbet ederdim. Bir dahaki sefere.
:smiley:

evet bizdik aramızda bitanede suziki vardı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.