turbocolic
Ana Kamp
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri
muhteşem bi video müziklle neler acaba çok beğendimjeep' Alıntı:
muhteşem bi video müziklle neler acaba çok beğendimjeep' Alıntı:
indiriyorumsemsoylu' Alıntı:nakaratta solist ağlıyor gibi geldi, daha sert bişeyler lazım,
H-BlockX - The Power deneyin derim
Ben kullandım 7 metre geri, 2 metre de ileri Çok beğendim ;Dufukozkan' Alıntı:Virajda sorun yok Bana gore tabiki baskasi kullansa hic begenmeyebilir veya begenebilir Bilmiyorum
Alfonse' Alıntı:Ben kullandım 7 metre geri, 2 metre de ileri Çok beğendim ;D
Ama tavana hiç çikmadım Teras olmuş teras, tabanını kaplatsa Ufuk abi sepetin, mangal bile yapılır orda... ;D
Ufuk abi, aklıma bişey geldi. Karadeniz takaları gibi, ikinci bi direksiyon felan yapsa ya Ferhat tavana... ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Olur olur yaptiralim canim
Bagajimi seviyorum
turbocolic' Alıntı:muhteşem bi video müziklle neler acaba çok beğendim
bull' Alıntı:yok böyle bir show offroad nedire ancak böyle bir tanıtım yapılabailir gözlerinden öpüyorum cj nin hakkını teslim etmişssin süper süper süper ;D ;D ;D
jeep' Alıntı:Hazır yeri gelmişken önce teşekkür edeyim güzel sözleriniz için sonra da benzer bir video diğer gruptan beklediğimi belirtmek isterim. Klavye delikanlılığı biraz hava da kalıyor. Delil lazım bize. Son söz olarak da bu şartlarda en ekstrem offroad, CJ ile yapılır diyorum. Aksini iddia eden videolarından göndersin izleyelim. Bakalım CJ mi yoksa diğerleri mi? Yeni konu açar karşılaştırır oy veririz.. Ne dersiniz? Tabi bu sözlerim sıradışı sevenlere. Garajda bekleyip sis lambası takmaktan ileri modifiye etmeyen ve bundan hoşlanmayanlara saygımız sonsuz. Ama bizim araçlar daha iyi performans verir, sizin girdiğiniz heryere gideriz demekle gidilmiyor. Koyun videoları kararı kamuoyu versin ;D
bull' Alıntı:belki birkaç resim veya video koyabilirlerdi lakin senin video showdan sonra biraz zor :'( ;D
ErdincK' Alıntı:...
bu da bizim "ihtiyar delikanlı"
Jeep (USA) / SJ-8, SCRAMBLER / 4-Speed, Manual Transmission, Part Time Transfer Case / Engine I-6, carburettor / Year: 1982 Toledo, Ohio
( kaynak: http://www.jeep.avtograd.ru/vin/vin_en.asp )
oooo sataşmanın dozajı artıyor bakıyorum evet kışı bekliyoruz ama ben anlamam öyle caf caflı videolardan benim videolarda bağarma çağarma küfretme oluyor genelde bu sebepten kaç tane videoyu heba ettim neysee kışı bekliyorumjeep' Alıntı:Hazır yeri gelmişken önce teşekkür edeyim güzel sözleriniz için sonra da benzer bir video diğer gruptan beklediğimi belirtmek isterim. Klavye delikanlılığı biraz hava da kalıyor. Delil lazım bize. Son söz olarak da bu şartlarda en ekstrem offroad, CJ ile yapılır diyorum. Aksini iddia eden videolarından göndersin izleyelim. Bakalım CJ mi yoksa diğerleri mi? Yeni konu açar karşılaştırır oy veririz.. Ne dersiniz? Tabi bu sözlerim sıradışı sevenlere. Garajda bekleyip sis lambası takmaktan ileri modifiye etmeyen ve bundan hoşlanmayanlara saygımız sonsuz. Ama bizim araçlar daha iyi performans verir, sizin girdiğiniz heryere gideriz demekle gidilmiyor. Koyun videoları kararı kamuoyu versin ;D