Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,423
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

Marmaris full cj dolu. Bende defender göremedim oralarda. Algıda seçicilik bu olsa gerek. Aks koptuğunda lastik fırlaması ise bütün cj ler için geçerli değil. Full floating aks sistemlerinde bu durum yok. Diğer cj lerin ön akslarıda kopsa lastik sabit kalır. Bence akünün patlamasından, alt takımlarda oluşacak asit yanıklarından daha az zararlı bir durum ;D Aks koparabileceğin durumlar ise aşırı zorlamalarda yanal haraketlerdir. Bu durumlarda 100 km hız yapılmaz sanırım. Forumu okuyan doktorlar için de güzel bir tecrübe oldu sanırım. ;D Arka tarafı asit yanığı ile gelen hastasına direk olarak defender mı kullanıyorsun sen diyebilir ;D Reçete olarak akünün yerini değiştir ;D ;D ;D

Etiketler

jeep' Alıntı:
....... Forumu okuyan doktorlar için de güzel bir tecrübe oldu sanırım. ;D Arka tarafı asit yanığı ile gelen hastasına direk olarak defender mı kullanıyorsun sen diyebilir ;D Reçete olarak akünün yerini değiştir ;D ;D ;D

;D ;D ;D yada jel akü kullan ;D ;D

ErdincK' Alıntı:
Yavuz bey merhaba, merak ettim, neden acaba? biraz açarmısınız

teşekkürler

Aslında tesisat ile oyanırsa hepsinde olabilir, LR için kablolama ile uğraşılmıyor, kit orjinal olarak çok ucuza bulunabiliyor ustaya sadece fişleri yerine takmak kalıyor, uydurma birşey yapmak zorunda kalmıyorsunuz, CJ lerde ustalarımız alınmasın uydurma iş yapmayı çok seviyoruz, hangi ustaya sorsan cj den anlar, bu yüzden çoğu CJ perişan durumda dışı beni içi sahiplerini yakar, iyi durumda olan araçlarında sahipleri ustadan daha usta olmuş inatla uğraşa uğraşa herşeyi yalayıp yutmuş, ustalara ders verecek durumda.

6 yıla yakındır LR ların içindeyim daha 1 defa duymadım aşırı şarj sorununu, CJ lerde yamulmuş veya balon gibi şişmiş akü çok gördüm, mesela araç LPG ciye gider gelir böyle bir arıza çıkar ortaya, elektrikçiye gider gelir başka bir sorundan ertesi gün akü karpuz gibi olur. ;D ;D ;D

Anlatmak istediğim buydu.

Selamlar

Bütün CJ leri sırayla çektiler zirveye haberiniz olsun ;D ;D ;D

[attachment=1]

ads.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR