efekantek
Efe Jeep Garaj - 05308560141
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri
Cj Çok güzel olmuş bu şekil kalsın )
Cj Çok güzel olmuş bu şekil kalsın )
ilkantek' Alıntı:Cj Çok güzel olmuş bu şekil kalsın )
jeeper' Alıntı:Merhaba Hasan abi.cj cok guzelmiş ve çamurda çok yakışmış.bende senin gibi yapıyorum bi kaç gün çamurlu geziyorum ama sonra insanların bakışlarına ve cj min hep çamurla durmasına dayanamayıp yıkatıyorum =).
jeeper' Alıntı:Merhaba Hasan abi.cj cok guzelmiş ve çamurda çok yakışmış.bende senin gibi yapıyorum bi kaç gün çamurlu geziyorum ama sonra insanların bakışlarına ve cj min hep çamurla durmasına dayanamayıp yıkatıyorum =).
Mithatcan' Alıntı:hasan abin şuanda kayışdağında vekaleten ben cevap veriym )) arabasını çamurlamakla meşgul kendisi ama 1-2 saate gelir..
hasanfb' Alıntı:Eyvallah barışçım dışından çok mekaniğe önem veriyorum daha çok işimiz var onunla...
İstanbula gelince kesin haberim olsun...
abi resimler yine süper aracın süper olmuş.koltuk kemerlerde on numara.yeditepe üniversitesine basladım abi.kayışdağı da bizim üniversitenin orası hep bi cj sesi duyuyordum da nerden geliyor diye merak ediyordum =)
up8453' Alıntı:hasancım yenı koltukların hayırlı olsun ama fotolarını goremedık
up8453' Alıntı:: : : ;Ddogru soyluyosun hasan ama bı seferde sen gel utanıyoruz valla her sefer gelmeye
ömrümü7ler' Alıntı:Hasan kardeşim nerde buldun bu çamuru
tamam hasancım beklerım herzaman bende gelmeye calısacagım yakın zamanda senın canavardan bayagı uzak kaldık ozledık vallahasanfb' Alıntı:İnşallah abi...Gelicem...
Utanma falan olmaz abi kırılırım...