Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan konderk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 216
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 134,934
Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

RÜZGAR' Alıntı:
Güneş panellerinin bazı ağaçların altında yapışkan akıntılar ile, ya da tozlanma dışında uzun süre kalmaktan dolayı aşırı kirlenmeleri çözücü bir temizlik malzemesi önerebilirmisiniz.
Oto yıkamacıların kullandıkları sabun ya da köpük dışında panelleri bozmayacak; örneğin CİF ya da tiner olabilir mi ?
Temizleme yöntemlerini verebilirseniz seviniriz...
Teşekkürlerimle,

Hüseyin Bey,

YouTube'da solar panel temizliği için basit bir yöntem hazırlanmış. Bu sıvı karışımı, solar panelimizde denemeden önce buna benzer (cam, plexiglass, mika vb.) yüzeylerde test etmek lazım.

http://www.youtube.com/watch?v=U_GOaqBh7Yk

Bu yaz tatil yaptığımız kamping de yaşça benden büyük bir bey, maalesef çekme karavanının üstünde temizlik yaparken ıslak zeminden dolayı ayağı kayıp yere düştü ve yaralandı. Ölümün ucundan döndü diyebilirim. Aman dikkat! hepimiz karavanlarımızın üstünde temizlik yaparken çok dikkatli olmalıyız.

Saygılarımla.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

zekierkal' Alıntı:
Merhaba sayın konderk 4 tane 140 wat panele ihtiyacım var. ücreti ve hangi ülke ürünü.bilgi verebilirmisin.

Merhabalar,
Siyah çerçeveli premium kalite çin malı ama A-Grade hücreli gerçekten süper paneller bunlar, 150 watt mono-kristal olan bu kendi panellerimizden vermeyi öneririm, Akım değerleri inanılmazdır, herbiri 8.72 Amper akım verir ve 2x8.72=17.5 A eder oda, fiyatı ise, 500TLx4 = 2000TL KDV dahil biliyorsunuz. Kargo dahil olur buda iskontomuz olur.

KYOCERA 140 watt poly ler ise, 4x300=1200 Euro dur kdv dahil Japon malı. Kargo hariçtir ayrıca bunda. kargo ile 800 TL gibi bir fark doğar ama hiç değmez bence. yazık günah ama yinede siz bilirsiniz ikiside mümkün.
Bilginiz olsun
Görüşmek üzere,

m62' Alıntı:
Hüseyin Bey,

YouTube'da solar panel temizliği için basit bir yöntem hazırlanmış. Bu sıvı karışımı, solar panelimizde denemeden önce buna benzer (cam, plexiglass, mika vb.) yüzeylerde test etmek lazım.

http://www.youtube.com/watch?v=U_GOaqBh7Yk

Bu yaz tatil yaptığımız kamping de yaşça benden büyük bir bey, maalesef çekme karavanının üstünde temizlik yaparken ıslak zeminden dolayı ayağı kayıp yere düştü ve yaralandı. Ölümün ucundan döndü diyebilirim. Aman dikkat! hepimiz karavanlarımızın üstünde temizlik yaparken çok dikkatli olmalıyız.

Saygılarımla.

Sonuna kadar katılıyorum, teşekkürler, birşey hariç !
panellerin üzeri camdır sirke sabun tiner v.s. birşey yapamaz ama üzerinde uzun zaman atıkları kalmamalıdır hemen durulama yapılmalıdır.
onun haricinde daha basit bir yöntem olarak maket bıçağı şeklinde cam kazıyıcıları satılır 3-5 liraya onları da kullanabilirsiniz, camınızdan boya bile kazırsınız bunlarla.

Sonuçta panellerin üzerinin cam olması nedeni ile herhangi bir temizleyici ile (Camsil-CİF-Deterjan-Sıvı sabun-Oto şampuanı-Oto yıkama köpüğü-Tiner vb.) ile temizleyebileceğimi düşünüyorum.
Gerekirse camın üzerini plastik bir kazıyıcı ile kazıyabileceğim,sonra hemen durulayacağım.

Karavanın üzerine kilosu az bir delikanlı çıkarıyorum ve de panellerin üzerine basmamasını tembihliyorum.
Sanırım doğru anlıyorum. ;)
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Öndert bey,
Güncel ürün ve fiyat bilgisi paylaşabilirmisiniz?
Kalın sağlıcakla

200 -300 w 'lık komple sistem

Herkese Merhabalar,

Evet fiyatları güncelleme zamanı geldi.
Söyle ifade edeyim,
Şu anda 2x100 watt panel (2x335TL-Kampanya) + 200W MPPT Şarj regülatörü (200 TL-Kampanya)+ 2x105 Ah yeni seri akü (2x325TL) den oluşan set (panel bağlantı aparatları - sigorta tablası - kablolar ve diğer tavan sızdırmazlık v.s. isteğe göre değişebileceğinden fiyata dahil edilmemiştir.) Toplam = 1520 TL (KDV dahil)

Akülerimizde şuanda güncel fiyatlar 105 Ah JEL için KDV dahil 325 TL dir Bunlar gerçek derin deşarj akülerdir daha önce ifade etmiştim.

3x100 watt panel sistemi için ise, (3x330 TL - Kampanya) + 30Amper LCD Ekranlı yeni PWM şarj cihazı (175 TL - Kampanya) + 2x105 Ah akü (3x315TL) Toplam = 2110 TL (Bu sistem daha sorunsuz bir enerji sağlayacaktır. Özellikle mini buzdolabı sahibi karavancılara .)
Görüşmek üzere,

100 watt paneller 120x54 cm
150 watt paneller 149x67 cm

Yeni sürpriz panellerimiz de yolda hem polyler hem monolar bizi takip etmeye devam ediniz :smiley:)

Çok yakın gelecekte çok ilginç fleksiler de geliyor. ve başka bir panel teknolojisi şuanda bunu bazı nedenlerden dolayı burada açıklayamam ama dediğim gibi ...............takip :smiley:)

İvedi değil zaten, bekleyelim bakalım... ;) :smiley:

Cavid Sezen

Merhabalar herkese

Evet kış geldi ama yeni panellerimizin bir kısmı geldi bir kısmı Aralık 15'te inşallah elimizde olacak.

100 watt mono kristal panellerde kampanya fiyatımız 330 TL KDV dahil (Boyut: 120x54 cm)
120 watt poly kristal panellerde kampanya fiyatımız 400 TL KDV dahil (Boyut: 148x67 cm)
140 watt poly kristal panellerde kampanya fiyatımız 465 TL KDV dahil (Boyut: 148x67 cm)

Bu fiyatlarımız stok bitene kadar geçerlidir.

Ayrıca yeni 300 watt MPPT ekranlı cihazlarımız da geldi bunlarda ise fiyatımız KDV dahil 375 TL dir.

Akülerde yeni seri çok özel akülerimiz geldi... sadece B-HET mühendislik'in dağıtımını yaptığı bu Amerikan 105 Ah Jel derin deşarj aküleri 350 TL KDV dahil sadece gezenbilir üyelerine. Mevcut parekende fiyatları 395 TL'dir.

Tüm ürünler güvenili kaliteli ve özellikle akülerimiz değiştirme garantilidir.
Herkese bol güneşli günler ;D ;D ;)

Önder bey,özelden mesaj atmıştım.Dikkatinizden kaçmış olabilir ::smiley:
Gerek görürseniz sitenizden de yazışabiliriz. Mail: amanos2@hotmail.com
Selamlar... ;)

Önder Bey merhaba ben de yeni karavanımı yapmaya başladım.Sizi arayıp paneller için sipariş vereceğim.
İzmir den selamlar
Burak Yalçın 05364372297

Önder bey merhaba.
Ben yeni gördüm .Kampanyanız devam ediyormu?
Bana 1 ad. jell akü gönderebilirmisiniz?
Son fiyat neoldu.

Sayın Önder bey sizin kimi hoşgörülü.yardım sever insanların varlığı insanların yaşamını kolaylaştırır.Teşekkür ederim size.Hamis.Bakü

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR