Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan konderk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 216
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 134,993
Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

Metin bey merhabalar, memnuniyetle yardımcı polmak isterim.

Sizin sisteminiz için de 2 adet 100watt panellerimiz yeterli gelecektir. Bir adette 200Watt panel bağlanabilen ekranlı MPPT şarj cihazı olabilir çünkü kışında kullanıyorsunuz karavanıızı anladığım. Tabiki kışın güne olmadığında sistem bir miktar tökezleyecektir. Ama aküyü güçlü tutarsanız az etkilenirsiniz bu durumdan.

Fiyatlandırma ise, gezenbilir üyelerine özel 2x350 TL = 700 TL 2 adet 100watt panel fiyatı olacaktır.
- Ekranlı mppt cihazı (Kışın %30-45 kazanç sağlayan şarj cihazıdır) 250 TL olur buda özel fiyattır. Sigorta kutusu tüm bağlantıları ile 55 TLdir.
- Bunlar haricinde tavan sızdırmazlık aparatı 65 TL dir, Sika221 12,5 TL dir.
- Panelleri siz kendiniz de paralelleyebilirsiniz veya paralelleme aparatı alabilirsiniz 2 adet 28 TL dir takımı.

- Akülere gelince bizim akülerimizden 2 adet 105Ah size yetecektir. Bunlar Amerikan malıdır, ve çok mükemmel akülerdir, uzun ömürlüdürler, 2x275 TL+KDV= 550 TL+KDV=649 TL olacaktır.

- Ödemeyi peşin banka havalesi ile alıyoruz. Faturası ile ürünler vereceğiniz kargo adresine antlaşmalı kargomuz sürat kargo ile gönderiliyor. Eğer montaj ister iseniz size burada bir karavan firmasında montajınızı sağlarız. Size telini veririm.

Ekteki resimler size önerdiğim sisteme aittir.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

önder bey selamlar;
ben çekme karavanımda kurmak üzere güneş paneli düşünüyorum, beko 7121y buzdolabı ve aydınlatma için
bana fiat ve kurulacak sistem hakkında bilgi verirmisiniz saygılarımla 5358866999

391439_10151002835587287_2147389254_n.jpg

Merhabalar sayın sabahgüneşi;
Sizin buzdolabınızın da tüketimi 0.485 kWh dir. akü ve invertör verimliliği göz önüne alınırsa, 0.700 kWh'e kadar çıkacaktır tüketim, birkaç tanede 220Volt LED lamba düşünülürse, 0.09kWh de bunların tüketimi olacaktır. bu durumda toplam tüketim 790-800W olacaktır.
6 saat pik güneşlenme göz önüne alındığında, size 200Watt panel yine bir MPPT ile rahat yetecektir.

Dolayısı ile Metin beye önerdiğim sistemi size de öneriyorum. Fiyatları da detaylı yazmıştım sizi ilk müsait zamanımda arayacağım.
Görüşmek dilekleri ile.

konderk' Alıntı:
Merhabalar sayın sabahgüneşi;
Sizin buzdolabınızın da tüketimi 0.485 kWh dir. akü ve invertör verimliliği göz önüne alınırsa, 0.700 kWh'e kadar çıkacaktır tüketim, birkaç tanede 220Volt LED lamba düşünülürse, 0.09kWh de bunların tüketimi olacaktır. bu durumda toplam tüketim 790-800W olacaktır.
6 saat pik güneşlenme göz önüne alındığında, size 200Watt panel yine bir MPPT ile rahat yetecektir.

Dolayısı ile Metin beye önerdiğim sistemi size de öneriyorum. Fiyatları da detaylı yazmıştım sizi ilk müsait zamanımda arayacağım.
Görüşmek dilekleri ile.

sayın önder bey 2 adet 130 wattlık panel olursa üretim ne kadar etkilenir ve fiat ne olur

Merhabalar sayın sabah güneşi,
1478 x 670 cm boyutlarında ve 120 watt(12V) yeni poly kristal panellerimiz geldi. Temmuz sonu 150 wattlar(12V) yolda. Bunları ilan etmiştim. Gezenbilir üyelerine özel tanesi 400 TL KDV dahil olabiliyor, görünüm olarakta oldukça kaliteli paneller bunlar, neyse şarj regülatöründe yine ya 20A MPPT (250 TL) yada bizim üretimimiz 20Amperlerden veririz (165 TL) ......
üretim %20 daha çok artar bu paneller ile......
seçim sizin.... görüşmek dilekleri ile.

Önder Bey merhabalar,

Elinizde portatif çanta şeklinde olan panellerden var mı? Amaç, start için gerekli enerjiyi sağlamak . Bilgi verirseniz sevinirim.

Saygılar. Gökhan.

10 wattlık veya 20 wattlık paneller ile katlanabilir şekilde bu dediğiniz yapılabilir. O söylediğiniz çantalar Amorf-Si panelli oldukları için 10-13 watttır toplam zaten. Ayrıca çok çabuk ufak çarpma ve darbelerde tuz buz olurlar, çarlama riski çok yüksektir. Bu nedenle bu tip parakendeye yönelik ürünleri satmıyoruz. Ama dediğim gibi, size 165 TL KDV dahil 2x10 watt bir portable kulplu katlanabilir paket sistem yapılabilir.
Bilgilerinize, iyi günler dilerim

Önder bey merhaba..
panel alma zamanımız geldi..geçiyor bile..
120 watt panel ve şarj regülatörü lazım bana..teklifinizi bekliyorum.
selamlar..

konderk' Alıntı:
Merhabalar sayın sabah güneşi,
1478 x 670 cm boyutlarında ve 120 watt(12V) yeni poly kristal panellerimiz geldi. Temmuz sonu 150 wattlar(12V) yolda. Bunları ilan etmiştim. Gezenbilir üyelerine özel tanesi 400 TL KDV dahil olabiliyor, görünüm olarakta oldukça kaliteli paneller bunlar, neyse şarj regülatöründe yine ya 20A MPPT (250 TL) yada bizim üretimimiz 20Amperlerden veririz (165 TL) ......
üretim %20 daha çok artar bu paneller ile......
seçim sizin.... görüşmek dilekleri ile.

İsmail bey merhabalar,
Ne yazıkki son 4 adet 120 watt panellerimiz Bekir hocamın bir arkadaşına Giresun için ayrıldı :(
Ama isterseniz 120 Watt yerine 150 watt mono kristallerimiz geldi veya 140 watt polylerimiz var boyutları 120 wattlar ile aynıdır.
yani 1478x670 cm

140 wattların fiyatı 465 TL
150 wattlar için 500 TL
200Watt bağlanabilen ekranlı MPPT cihazımız ise, KDV dahil 225 TL teklifimizdir, GEZENBİLİR ÜYELERİNE ÖZEL !!

Bunun haricinde yeni kaliteli 100 watt panellerimiz(120x54cm) geldi ve gezenbilir üyelerine artık KDV dahil 340 TL
siz iki adet 100 watt panelde tercih eder iseniz, 680TL'de bunlar için teklifimdir.

Bilginiz olsun;

105 Ah JEl akülerimiz için de 250 TL+KDV dir teklifimiz. - BU DA GEZENBİLİR ÜYELERİNE ÖZELDİR YİNE -

Görüşmek üzere,

Önder bey,allah,allah ne oldu enverdede'den ses seda çıkmadı dediğinizi duyar gibiyim.Haklısınız .Uzun yıllar verilen sözlerle ticaret yapmaya alışmış biri olarak,sıkıntısını çektiğim sözleri ile uyguladıkları örtüşmeyen,hedefleri karşımdakini nasıl kandırırım mantığıyla ticaret yaptığını zanneden çoğunluğun cirit attığı bir ortamda vaadetiğiniz günde kargolayıp hızlı bir şekilde elime geçen panel,charger,ve akülerimi teslim aldım,son durumunu da paylaşmak için yanıtı biraz geciktirdim.Buzdolabı çalışır vaziyette kapalı havadaki durum budur.Teşekkürler...

güneş paneli 003.JPG

güneş paneli 001.JPG

iyi esnafı takip edeyim o zaman.

enverdede' Alıntı:
Önder bey,allah,allah ne oldu enverdede'den ses seda çıkmadı dediğinizi duyar gibiyim.Haklısınız .Uzun yıllar verilen sözlerle ticaret yapmaya alışmış biri olarak,sıkıntısını çektiğim sözleri ile uyguladıkları örtüşmeyen,hedefleri karşımdakini nasıl kandırırım mantığıyla ticaret yaptığını zanneden çoğunluğun cirit attığı bir ortamda vaadetiğiniz günde kargolayıp hızlı bir şekilde elime geçen panel,charger,ve akülerimi teslim aldım,son durumunu da paylaşmak için yanıtı biraz geciktirdim.Buzdolabı çalışır vaziyette kapalı havadaki durum budur.Teşekkürler...
Enver bey sisteminiz güzel oldu, geç cevap verdim ama çok yoğundum ve birde tatil girdi araya malum, dilerim sorunsuz kullanıyorsunuzdur iyi dilekleriniz için çok teşekkürler iyi günlerde kullanınız ürünlerinizi,

Ne olur,ne olmaz diyerekten takip.

Güneş panellerinin bazı ağaçların altında yapışkan akıntılar ile, ya da tozlanma dışında uzun süre kalmaktan dolayı aşırı kirlenmeleri çözücü bir temizlik malzemesi önerebilirmisiniz.
Oto yıkamacıların kullandıkları sabun ya da köpük dışında panelleri bozmayacak; örneğin CİF ya da tiner olabilir mi ?
Temizleme yöntemlerini verebilirseniz seviniriz...
Teşekkürlerimle,

Merhaba sayın konderk 4 tane 140 wat panele ihtiyacım var. üçreti ve hangi ülke ürünü.bilgi verebilirmisin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri