Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,945

Etiketler
evet sanırım şimdi oktayla konuştum gidebilirsin bence dedi eger vinci yukarı aldırabilirsem gelicem ama mekanın netleşmesi de önemli bir konu benim için bir de bu çocuklu mu çocuksuz mu konusuda halen netleşmedi sanırım

Hadiiii arkadaşlar...toparlanın...akşama netleştirelim....

Tembellik yapmayalım.....trekking grubu 2 silindirle çamlıca gişelerde buluşup,maşukiyeye yürüyo...
Biz Allah tan off_road cuyuzda gaza basıyoruz:smiley:))

1. FARUK BEDİR ( frkbdr ) GELİYORUM
2. Kalaycı Uğur___jeep34___koşarak geliyo:smiley:))
3. deccal gelmeye çalışıyor :smiley:
arkada$lar bu listenin altına devam ederseniz daha derli toplu olur gibi geldi bana

Gerçekten plan süper :smiley: ama malesef bende şehir dışında olacağımdan katılamıyacağım :(
sizlerle tanışmak diğer organizasyona kaldı.Gezilerin bukadar sıklıkta olması cok sevindirici....
Bundan sonraki ilk etkimlikte görüşmek üzere. ;)

1. FARUK BEDİR ( frkbdr ) GELİYORUM
2. Kalaycı Uğur___jeep34___koşarak geliyo:smiley:))
3. deccal gelmeye çalışıyor
4.Yüksel Uysal__ (yuysal) beni niye yazmadınızki :mad:

sduran' Alıntı:
evet sanırım şimdi oktayla konuştum gidebilirsin bence dedi eger vinci yukarı aldırabilirsem gelicem ama mekanın netleşmesi de önemli bir konu benim için bir de bu çocuklu mu çocuksuz mu konusuda halen netleşmedi sanırım

Serkan vincin de herhangi bir problem olacağını zannetmiyorum biz sana co-pilotluk yaparız eğerki sürtecek gibi bir durum olursa zorlamaz ve etrafından geçiririz engelin olur biter.
Vinç konusunda kendini fazla kasma

Serkan arkadaşım köpek kesinlikle yasak...Mesala aşağıdaki resimde hiç köpek var mı?

200707Gezenbilirile124.jpg

Ooo çok güzel bakışlarıda , sert bakışlı , gece gelebilecek ayıları kovalar vallahi.Gelsin gelsin. ;D

Arkadaşlar;
Gidilecek yer soğucak yaylası ctesi saat 13:00 Buluşma yerimiz de Tem otoyolu Mehmetcik vakfı OPET istasyonu olsun Eşlerimizle veya yanlız herkes istediği şekilde katılabilir yanlız çocukların olmaması onların açısından daha iyi olur malum sonuçta kamp ve off-road olacak (ben şahsen çocuklarımı getirmiyorum) gece çadırlarda kalacaklar gündüz araçların içinde hoplayıp zıplayacaklar çocuklarımıza doğayı sevdirelim derken hepten soğutmayalım bu tür aktivitelerden.
Çocuklarımızla katılabileceğimiz onların seveceği doğayı sevdirebileceğimiz başka geziler ayarlarız Mesela yeni bir Ağva Hacıllı gezisi yapabiliriz yaz bitmeden.

Herkese saygılar;

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR