Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,801
MK51' Alıntı:
Bu arada Gezenbilir'e yeni katılan, kulüpden arkadaşım Sabri, beni uyardı...
Gurup olarak kamp yapılacaksa Jandarma'ya bildirmek gerekirmiş.
Kamp organizasyonu yapmadığım için bu konuyu bilmiyorum... bilenler ?...
toplu kamp için jandarmadan izin alınması gerekir diye biliyorum. çünkü bu haftasonu biz de bilecik'te bir kamp organizasyonu yapıyoruz. bunun için jandarma'dan izin aldık. yaklaşık 2 haftada cevap verdiler ama sonunda imzalı bir taahhütname almak suretiyle izin verdiler. bizimki kalıcı kamp. kamp bölgesini gün içinde denetleyeceklermiş.
izin almazsanız ve de kamp yaparken size rastlarlarsa sorun olabilir.
malum orman yangınları had safhada. jandarmada bunların kasıtlı çıkarıldığı görüşü hakim. açıklamalarda jandarma bunların sabotaj olduğunu, orman ise ihmal olduğunu iddia ediyor.

Etiketler

Selamlar herkese
Ben bu hafta sonu eşimle birlikte gelicem.Çocukları tabiki getirmiycem çocuklarla gelmek zaten doğru olmaz hem ayak bağı olurlar hemde araçlarla ilerlerken hafif yerleri tercih etmemize neden olurlar

malesef bu pazar olan düğünü atlatamadım katılmam lazım
önceki gezide 2 düğündende sıyırmıştım ama bu sefer sıyıramıyorum
cumartesi aranıza katılsamda gece dönmem gerekecek :(

Şu an çok çamur yoktur ama yine de zorlu olabilir çünkü çok derin kanallar var, kışın çok zorlu ve kırıcı bir etap, yazın da bir uğramak gerek :smiley:

hural' Alıntı:
Belgrad ormanlarında Camel etabı diye bir yer varmış.. Bilen gören var mı ? Oldukca zorlu bir etapmış sanırsam...

Yaylaya jandarma gelmez sanıyorum, size Sinekli yaylası veya Çiğdem yaylasını tavsiye ederim,

rotalarda Sinekli yaylasını yazmışım, gps kaydı da var http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,2151.0.html

Çiğdem yaylasına Akyazı-Dokurcun üzerinden ulaşırsınız, Dokurcunda kime sorsanız yolu gösterir, ordan Sülüklü göle de çıkabilirsiniz

Soğucak yaylası da güzeldir ve daha yakındır
http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,555.0.html

Uludağ krater gölleri de güzeldir, bol bol kaya tırmanışı yapar göl içinde gezinirsiniz veya yüzersiniz
http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,692.0.html

tercih sizin :smiley:

Mert çok teşekkür ederiz dostum Senin önerilerin olduğunu biliyordum zaten
Sogucak yaylası bana baya mantıklı geldi üstelik oynayıp zıplamak için off-road parkuru da varmış.

Camel'a giriş çıkış kapalı. Giriş ve çıkışlara hendek açılmış. Boşluk bulup ağaçların arasından süzülmek gerek. Çamur yoktur. Kanallardaki sular da haftalar önce muhtemelen buharlaşmıştır. Ama eğlenceli parkurdur, %100 şamata..

Abi sen boşuna sinirlerini germe o ayılarında icabına bakarız.Ne güzelim doğayı yakıp yıkmaya hakları var nede biz OFF-ROAD severlerin faaliyetlerini engellemeye hakları var. :mad: :mad: :mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR