Felice
''bal her ağıza tatlılık verir'' Mevlana
Ynt: Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 2007)
Sevtap hanım her zaman bekleriz, ekip on gün önce Bolu kampındaydı, yaz dönemi izin kullanımı nedeniyle şehir dışında olanlarda olabilir ama yinede o tarafalarda kamuoyu yoklaması yapıp bir başlık açarsanız ben ilk katılımcılarından olacağım. (26-27 temmuz hariç)
Mesela soğucak yaylasında 1. gezenbilir karpuz yeme festivali yapabiliriiz. Karpuzları ben organize edebilirim, daha doğrusu karpuzlar benden....
Selamlar.
SDC' Alıntı:Mesut Bey nerelerdesiniz, özledik sizi...Babalar Gününde babamı Maşukiye'ye götürmüştüm sonra Kartepeye'de çıktım.Çıktıkça hava soğudu,aklıma kışın yaptığımız Kartepe gezisi geldi.Bize rehavet çöktü, bari siz bir organizasyon yapın da sebebimiz olsun.Memnuniyetle geliriz...
Sevtap hanım her zaman bekleriz, ekip on gün önce Bolu kampındaydı, yaz dönemi izin kullanımı nedeniyle şehir dışında olanlarda olabilir ama yinede o tarafalarda kamuoyu yoklaması yapıp bir başlık açarsanız ben ilk katılımcılarından olacağım. (26-27 temmuz hariç)
Mesela soğucak yaylasında 1. gezenbilir karpuz yeme festivali yapabiliriiz. Karpuzları ben organize edebilirim, daha doğrusu karpuzlar benden....
Selamlar.