Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 2007)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,945

Etiketler
Evet değiştirmek lazım. Ama zannedersem Mustafa abinin değiştirmesi gerekiyor konuyu o başlattığı için.
 

1. deccal - gelmeye çalışıyor
2. Faruk Bedir ( frkbdr )
3. Mustafa Kemik (MK51)
4. Uğur Kalaycı (jeep34)
5. Yüksel Uysal (yuysal)

Yüksel, başlığı nasıl değiştiriyoruz?
 

Berk arkadaşımızın Soğucak Yaylası ile ilgili yazısından alıntı...

İstanbul - Ankara otobanından devam edılıp İzmıt gecılıp Adpazarı yonunde ılerlenır, sapanca gıselerınden cıkılır..
Gıselerden ıcerı gırdıkten 500 mt ılerde "ıstanbuldere" yada "ıstanbuldere lokantası" levhası takıp edılır.. yarı asfalt yarı toprak yol takıp edılıp yaklasık 7-8 km snra "Sogucak Yaylası" tabelası sagınızda belırır.. burdan tabeladan yaylaya 13 km yol var tırmanıs toprak yolda cok zevklı bı yol 13 km snra yaylaya vardıgınızda kımler tarafından yapıldıgını bılmedıgım off road parkuru var ilk gıttıgımde tabelalar ve su ıle doldurulmus engeller vardı (bu yagmurlardan snra su anda ınanılmaz bıyer olduguna emınım bız ınerken sagnak yagmur baslamıstı kacırdık) yer yer cok yuksek tepeler var etraftakı kayalar ve yapı sankı meteor dusmus etkısınde garıp.. yaylanın kuzeyıne gıdıldıgınde otlak var o otlagın yanından ınce bır yol gıdıyo hattaa yolun basında dılek agacı fln var gelenler dılek adamıslar yolu takıp edın ormana gırceksınız ınanılmaz bı parkur ınanılmaz guzel.
 




Hiç denemedim Mustafa abi. Ancak, konuyu açarken ilk yazdığın mesaja gelip, DEĞİŞTİR i tıklarsan, olabilir belki abi.
 


1. deccal - gelmeye çalışıyor
2. Faruk Bedir ( frkbdr )
3. Mustafa Kemik (MK51)
4. Serkan Duran (sduran)
5. Uğur Kalaycı (jeep34)
6. Yüksel Uysal (yuysal)
 





Bu başlığı ben mi değiştirdim?... Neyse...

İsterseniz, araçlarda kaç kişi olduğumuzu da yazalım...
Diğer forumlardan gelmek isteyen arkadaşlardan yolcu alınabilir belki...

Ya da araçlarına yolcu alabilecekler belirtsinler...
 




Jeep34' Alıntı:
Hakan'ı da yazarmısın Muftafa abi...yanınızdaki arkadaşınızı unutuyorsunuz :smiley:

Haklısın Uğur... Sağol...

Araç listesi olduğundan Faruğun yanına yazıyorum di mi Hakan... Çok da önemli değil...
Hepimizde senin için yer var... Kimi beğenirsen onu al...

1. deccal - gelmeye çalışıyor
2. Faruk Bedir ( frkbdr ) - Hakan (hural)
3. Mustafa Kemik (MK51)
4. Serkan Duran (sduran)
5. Uğur Kalaycı (jeep34)
6. Yüksel Uysal (yuysal)
 



Sabırsızlandım bak....bugün kendimi işe bile veremedim....Şeytan diyo git oraya kur çadırı GEZENBİLİR'E MANGALI HAZIRLA BEKLE ;D
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Mesajlar
1,530,613
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst