Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,945
Uğur sen çok iyi kahvaltı... pardon yemek!!! organizasyonu yapıyosun...
Bi düzen kur da ana yemekleri toplu halledelim, herkese uyarsa...
Cumartesi öğleden evvel birlikte toplu alışverişi de halledebiliriz...

Etiketler
MK51' Alıntı:
Bi düzen kur da ana yemekleri toplu halledelim, herkese uyarsa...
bana herşey uyar ben zaten normalde düzeniniz nedir bilmiyorum (yeniyim ne de olsa :smiley: )
ama isterseniz ben de dört boy mangal var büyük olanınını getirebilirim bilmiyorum tek tek mi yakıyosunuz toplu mu

Serkan arkadaşım bildiğim kadarı ile önceden belirlenmiş bir sistem ve düzen yok...
Var ise eskiler söylesin lütfen... Benim de Gezenbilir ile yapacağım ilk kamplı off-road gezisi olacak.
Tüm teklif ve önerilerini rahatlıkla söyleyebilirsin...

MK51' Alıntı:
Haklısın Uğur... Sağol...

Araç listesi olduğundan Faruğun yanına yazıyorum di mi Hakan... Çok da önemli değil...
Hepimizde senin için yer var... Kimi beğenirsen onu al...

1. deccal - gelmeye çalışıyor
2. Faruk Bedir ( frkbdr ) - Hakan Ural (hural)
3. Mustafa Kemik (MK51)
4. Serkan Duran (sduran)
5. Uğur Kalaycı (jeep34)
6. Yüksel Uysal (yuysal)

Teşekkür ederim Mustafa abi, her araçta bana yer olacağını biliyorum. Bu ekip inanılmaz bir ekip çünkü, katılmayanlar abarttığımı sanacak ama, yaşayınca anlayacaklar abartmadığımı. Neyse, duygu yoğunluğu yaşamanın alemi yok :smiley: Ancak, sizde takdir edersiniz ki, pilotum sevgili Faruk. Taklada atsam Faruk'la beraber atarım... ( aramızda taklaya tek meyilli Faruk zaten :smiley: )

Araçların üzeri / kapıları için;
"Araç No, Gezenbilir Logosu, Off-Road Gurubu" gibi bilgileri içeren çıkartmalar hazırlayayım mı?...
Tam konvoy olsun... ne dersiniz ?...

Jeep34' Alıntı:
Sabırsızlandım bak....bugün kendimi işe bile veremedim....Şeytan diyo git oraya kur çadırı GEZENBİLİR'E MANGALI HAZIRLA BEKLE ;D

Uğur abi, mangalı en güzelinden hazırlayacağına eminimde, bekleyeceğinden emin değilim. Etapları de kontrol edersin sen üç teker üstünde :smiley:

MK51' Alıntı:
Araçların üzeri / kapıları için;
"Araç No, Gezenbilir Logosu, Off-Road Gurubu" gibi bilgileri içeren çıkartmalar hazırlayayım mı?...
Tam konvoy olsun... ne dersiniz ?...

Tam süper olur abi :smiley: İnanılmaz güzel olur... Kapı numaraları aracın konvoydaki sırasına göre olabilir mesela. Bu durumda, Pajero veya Niva 'SIFIR' kapı no olabilir ...

zaten grubun gayet sıcak ve samimi oldugunu hisstemesem ben mesaj bile yazamazdım heralde ::smiley:
faruk'a uymamam gerektiğine de daha önceki gezi resimlerinden fark ettim :eek:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR