Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 224
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,607
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)

Cihan haklısın, gönül isterki öyle olsun ama herşeyi ayarlamak kolay değil. Mesela benim gibi izin alması gerekenler için istediğimiz zaman izine çıkmak zor oluyor. :'(
Yinede hızlanmaya çalışalım, mesela taahhüt edilenler için paralar toplanmaya başlasın, taahhüt eden kişiler bu miktarı toparlayıp tek elden yatırırsa daha kolay olur diye düşünüyorum. Bağış yapanların listesini de yine taahhüdü yapan kişi tutar.
Ne dersiniz?

cihanülker' Alıntı:
işte burakçım tarih yanlışlığı dediğim buydu kardeşim , ;) 23 nisan geç derken ,çocuklarımız için çok geç tarih derken bunu anlatmak istemiştim bence bu işi 23 nisana bırakmadan halletme şansımız hala var

Etiketler

Alıntı Ekle
1- Funda Hanım (Funda) atkı, bere, eldiven ve oyuncak ihtiyacını üstleneceğini bildirmiştir.

2- Faruk Bey (The Faruk), seçtiğimiz okullardan birinin ihtiyacı olan, futbol takımı için forma, şort, tozluk ihtiyacını üstleneceğini belirtmiştir.

3- Burak Akkan (bakkan), seçtiğimiz okullardan birinin ihtiyacı olan 16 paket için gerekli parayı toplamayı taahhüt etmiştir.

4- Cihan Ülker (cihanülker), 100 paket ihtiyacı için gerekli parayı toplamayı taahhüt etmiştir.

5- Antalyadan Abdullah bey (elmacı ) 10 çocuk için gerekli 10 paket taahhüdünde bulundu ( Bigi sahibi : Barbaros Sayıl )

6- Barbaros Sayıl (bsayıl ), 10 çocuk için gerekli 10 paket taahhüdünde bulundu.

7- sedat bey ( hsbaşar) 10 çocuk için 10 paket taahhüdünde bulundu

8- Mustafa K. Güner (MKG) 100 paket taahhüdünde bulundu

9 - Recep Öztürk ( fissek ) 50 paket taahhüdende bulundu

10- Eren Ataç (eranataç) 10 paket taahhüdünde bulundu.

11- Tekerlekli sandalye kampanyasından 1010 TL (20 paket) aktarılıyor.

12- Furkan Karasakal (VoDaFoNeCeLL) 250 TL (5 Paket) taahhüdünde bulundu.

13 - Ahmet Öztürk (aozturk) 50 paket taahhüdünde bulundu.

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar toplam 381 paket olmuş, hedefe birşey kalmamış :D

Bakkan' Alıntı:
Cihan haklısın, gönül isterki öyle olsun ama herşeyi ayarlamak kolay değil. Mesela benim gibi izin alması gerekenler için istediğimiz zaman izine çıkmak zor oluyor. :'(
Yinede hızlanmaya çalışalım, mesela taahhüt edilenler için paralar toplanmaya başlasın, taahhüt eden kişiler bu miktarı toparlayıp tek elden yatırırsa daha kolay olur diye düşünüyorum. Bağış yapanların listesini de yine taahhüdü yapan kişi tutar.
Ne dersiniz?

Burak , ben zaten tek elden toplayıp R.I.D ye tek seferde göndereceğim.Risk varsada üstleniyorum arkadaş ???

Evet Ahmet abi, bunu demek istedim zaten. Bende öyle yapacağım. :smiley:

aozturk' Alıntı:
Burak , ben zaten tek elden toplayıp R.I.D ye tek seferde göndereceğim.Risk varsada üstleniyorum arkadaş ???

Bu hesaba çıkarılan toplu bedeller için ayrı ayrı isimlere makbuz alabilecekmiyiz ? ( kişilere vermek için )

Evet yerinde bir soru, şirket sahibi olanlar makbuz isteyeceklerdir.

aozturk' Alıntı:
Bu hesaba çıkarılan toplu bedeller için ayrı ayrı isimlere makbuz alabilecekmiyiz ? ( kişilere vermek için )

Merhaba,
Eğer banka havalesi veya EFT yapılıyorsa bankadan verilen dekont makbuz yerine geçiyor.
O yüzden ekstradan makbuz kesilmesine gerek yok.

Merhaba Seval Hanım,

EFT yapan kişi ben olacağım ama yardımı yapan kişiler farklı kiişiler olacak. Örneğin dernek hesabına ben 2.500 tl göndereceğim fakat dernek bana benim yardım topladığım isimler adına makbuz verebilecekmi ? Öğrenmek istediğim tam olarak buydu.

Çok afedersiniz, yanlış anlamışım.
Bunun cevabını Esra Hanım versin :smiley:

SEVAL' Alıntı:
Çok afedersiniz, yanlış anlamışım.
Bunun cevabını Esra Hanım versin :smiley:

Seval hanım rica ederim. Aslında ben tam olarak ifade edememişim. Belkide gerekmiyecek ama kişilere geri bildirim adına iyi olur diye düşündüm. :smiley:

cihanülker' Alıntı:
ben en geç 10 gün içinde hallederim ,ahmet bey gibi 1 seferde göndereceğim kendi adıma ;)

İşte bu süpersin cihancan..

Bak işte o zaman bende gelirim kendi adıma yanınızda...

Arkadaşlar ben en geç gelecek cuma gününe kadar 100 koli karşılığı olan parayı transfer edeceğim, mümkün olursa daha erken bir tarihte paketleri gönderelim, kolay gelsin,

Selam sevgiler,

MKG

aozturk' Alıntı:
EFT yapan kişi ben olacağım ama yardımı yapan kişiler farklı kiişiler olacak. Örneğin dernek hesabına ben 2.500 tl göndereceğim fakat dernek bana benim yardım topladığım isimler adına makbuz verebilecekmi ? Öğrenmek istediğim tam olarak buydu.

Hayır verilemez.
2 türlü bağış yapabilirsiniz. Ya getirip elden verirsiniz isim karşılığı tek tek makbuz kesilir..
yada banka hesabına tek tek yatırırsınız her isme yatırdığınız dekont makbuz sayılır.

Bankaya yatırdığınız para kadar ben size makbuz kesersem dernek kasasına bir o kadar daha borçlanırım :smiley: 2 kez para girmiş gibi görünür makbuz kesersem.
:eek:

Bağış için para aldığınız kişilerin kimi makbuz önemli değil diyecektir, onlarınkini toplu yatırırsınız. Makbuz önemli diyenlerin tek tek isimleri ile yatırır banka dekontlarını kendilerine iletirsiniz.
Başka bir çözüm yolu ne yazık ki yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri