Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 224
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,605
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)

Bende 3 kişilik aileyiz diye 3 kutu yazacaktım ama bu durumda benimde 10 demem gerekiyor. :D
Ben parayı izne geldiğimde gönderebilirm, malum artık bankaların internet şubesine girebilmek için cep telefonu gerekiyor.

Etiketler

1- Funda Hanım atkı, bere, eldiven ve oyuncak ihtiyacını üstleneceğini bildirmiştir.

2- Faruk Bey, seçtiğimiz okullardan birinin ihtiyacı olan, futbol takımı için forma, şort, tozluk ihtiyacını üstleneceğini belirtmiştir.

3- Burak Akkan, seçtiğimiz okullardan birinin ihtiyacı olan 16 paket için gerekli parayı toplamayı taahhüt etmiştir.

4- Cihan Ülker, 100 paket ihtiyacı için gerekli parayı toplamayı taahhüt etmiştir.

5- Antalyadan Abdullah bey (elmacı ) 10 çocuk için gerekli 10 paket taahhüdünde bulundu ( Bigi sahibi : Barbaros Sayıl )

6- Barbaros Sayıl, 10 çocuk için gerekli 10 paket taahhüdünde bulundu.

7- sedat bey ( hsbaşar) 10 çocuk için 10 paket taahhüdünde bulundu

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar çok güzel olacak süper ben hemen çalışmalara başlıyorum bile

100 koli yardım sözüm geçerli ;) ;) ;)
Sevgili Arkadaşlar bendende 100 koli diyebilirsiniz :smiley: nede olsa başkentiz :smiley:) haydi rastgele

Mustafa Bey sağolun, harikasınız.
Böyle giderse, bu gönlü güzel toplulukla hedefe erken varacağız galiba. :D :D

1- Funda Hanım (Funda) atkı, bere, eldiven ve oyuncak ihtiyacını üstleneceğini bildirmiştir.

2- Faruk Bey (The Faruk), seçtiğimiz okullardan birinin ihtiyacı olan, futbol takımı için forma, şort, tozluk ihtiyacını üstleneceğini belirtmiştir.

3- Burak Akkan (bakkan), seçtiğimiz okullardan birinin ihtiyacı olan 16 paket için gerekli parayı toplamayı taahhüt etmiştir.

4- Cihan Ülker (cihanülker), 100 paket ihtiyacı için gerekli parayı toplamayı taahhüt etmiştir.

5- Antalyadan Abdullah bey (elmacı ) 10 çocuk için gerekli 10 paket taahhüdünde bulundu ( Bigi sahibi : Barbaros Sayıl )

6- Barbaros Sayıl (bsayıl ), 10 çocuk için gerekli 10 paket taahhüdünde bulundu.

8- Mustafa K. Güner (MKG) 100 paket taahhüdünde bulundu

Süper bir organizasyon,bende 50 öğrencinin ihtiyacını karşılamak istiyorum,bilginize. ;)

- Funda Hanım (Funda) atkı, bere, eldiven ve oyuncak ihtiyacını üstleneceğini bildirmiştir.

2- Faruk Bey (The Faruk), seçtiğimiz okullardan birinin ihtiyacı olan, futbol takımı için forma, şort, tozluk ihtiyacını üstleneceğini belirtmiştir.

3- Burak Akkan (bakkan), seçtiğimiz okullardan birinin ihtiyacı olan 16 paket için gerekli parayı toplamayı taahhüt etmiştir.

4- Cihan Ülker (cihanülker), 100 paket ihtiyacı için gerekli parayı toplamayı taahhüt etmiştir.

6- Barbaros Sayıl (bsayıl ), 10 çocuk için gerekli 10 paket taahhüdünde bulundu.

8- Mustafa K. Güner (MKG) 100 paket taahhüdünde bulundu

9 - Recep Öztürk ( fissek ) 50 paket taahhüdende bulundu

fissek' Alıntı:
Süper bir organizasyon,bende 50 öğrencinin ihtiyacını karşılamak istiyorum,bilginize. ;)

Sağolasın soyadaşım :D...Allah razı olsun..

296 öğrenci tamam, son 104 öğrenci :D

aozturk' Alıntı:
Sağolasın soyadaşım :D...Allah razı olsun..

Ne demek soyadaşım,keşke elimizden gelsede hepsini karşılasak.Bundan daha hayırlı başka ne olabilir ki !!

Başlığın açılmasına ve kolların sıvanmasına sevindim. Öncelikle kendi adıma bu kampanya için her koli ne kadara mal olur bilmiyorum ama, şimdilik 250 TL, Nisan ayına kadar hedeflediğim şeylerin gerçekleşmesiyle daha fazlasını yapmaya hazırım.

Bunun dışında, diğer "Akülü Sandalye" kampanyasında toplanan 1550 Tl nin, toplamda 540 Tl si sahiplerine iade edilecek. Hatta bugün iadeye başladım. Kalan 1010 TL, isim isim gönderen kişiler adına bu kampanyanın hesabına aktarılacaktır. Aktarımı maalesef bankamatikten yapıyorum. İnteraktif işlemler için banka tarafından gönderilen anlık şifre, eski bir numarama gittiği için ordan işlem yapamadım.

Bana bu kampanya için gönderilen hesap numarasına havale geçtikçe, buraya kimlerin parasını havale ettiğimi isimlerini belirterek ekleyeceğim.

Kampanya için gönderilen 300 Yt geril iade edildi. Hesap sahibi : S.S

Yarın (bugün) şehir merkezine inip bir fırsat yaratarak tamamını geçmeye çalışırım. Bilginize.

Sanırım bu tutar kalan öğrenci sayısını epey azaltır.

Hadi kolay gelsin hepimize..

Saygılar.

eftaLYa' Alıntı:
1000 tl 20 öğrenci için koli demek Furkan :smiley:

Süper gidiyoruz bence :smiley: Maşallah hepimize ;D

Bence de Esra hanım :smiley: Keşke sandalye kampanyamız da bu kadar hızlı ilerleseydi :(

Neyse, ders alıp burada elimizi hızlı tutmalıyız. Ayrıca düşünüyorum da, bu kadar koliyi araçlara nasıl sığdıracak arkadaşlar? Çok zorlu olacak gibi geliyor bana. Aman, koli bol olsun da, çözüm bulunur :smiley:

Nisana kadar epey bir zaman var, ben kendi adıma biraz daha koli sayısını artırabilirim. Ayrıca arkadaşları da kampanyadan haberdar ederim.

Süper gidiyor gerçekten. Nazar değmesin :smiley:

Nisandaki yoğunluğuma göre, ben de gelebilirim gibi görünüyor.. Ama şimdiden birşey diyemem, hayırlısı bakalım..

eftaLYa' Alıntı:
1000 tl 20 öğrenci için koli demek Furkan :smiley:

Süper gidiyoruz bence :smiley: Maşallah hepimize ;D

Oy oy oy ...bu saatde nasıl mutlu oldum kendimce..arkadaşlar var olun iyiki varsınız..

Çorbada benimde tuzum bulunsun. Miniklere 10 pakette benden..
Eş dost katılımıyla bu sayıyı biraz daha arttırabileceğimi umut ediyorum ama şimdilik 10 paket diyelim.
Eren Ataç Ankara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri