Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 224
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,596
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)

Ben de ufak da olsa bir katkıda bulunmak isterim. 100 TL'yi pazartesi günü EFT yaparım.

Etiketler

aozturk' Alıntı:
Bu hesaba çıkarılan toplu bedeller için ayrı ayrı isimlere makbuz alabilecekmiyiz ? ( kişilere vermek için )

Taahütte bulunanlar bu hesaba paraları biran önce yollarlarsa 23 nisan beklenmeden yardım yapılacakmı?

Şu an için birşey söylemek için biraz erken. Çünkü para toplanacak ve bu malzemeler sipariş edilecek. Teslim süresi ne olur bilemiyorum. Ayrıca katılacakların zaman ayarlaması yapması gerekiyor.
Ama şu an en hızlı olacak şekilde çalışmalara devam edeceğiz.

fissek' Alıntı:
Taahütte bulunanlar bu hesaba paraları biran önce yollarlarsa 23 nisan beklenmeden yardım yapılacakmı?

Bende pazartesi yada salı halledebilirim.Bir an önce yerine ulaşması çok iyi olacak sanırım.

[attachment=2]

untitled.jpg

Esra hanım afiş çok güzel olmuş :D
elinize sağlık

eftaLYa' Alıntı:
Hayır verilemez.
2 türlü bağış yapabilirsiniz. Ya getirip elden verirsiniz isim karşılığı tek tek makbuz kesilir..
yada banka hesabına tek tek yatırırsınız her isme yatırdığınız dekont makbuz sayılır.

Bankaya yatırdığınız para kadar ben size makbuz kesersem dernek kasasına bir o kadar daha borçlanırım :smiley: 2 kez para girmiş gibi görünür makbuz kesersem.
:eek:

Bağış için para aldığınız kişilerin kimi makbuz önemli değil diyecektir, onlarınkini toplu yatırırsınız. Makbuz önemli diyenlerin tek tek isimleri ile yatırır banka dekontlarını kendilerine iletirsiniz.
Başka bir çözüm yolu ne yazık ki yok.

Merhaba Esra Hanım,
Evet , verebilir. :smiley:
Böylelikle ;

- Makbuz taleb edecek olanların talebi yerine gelmiş olur. Sorun yok.
- Dernek tarafında ise , kesilecek makbuz sureti havale gelen bankanın verdiği ekstre veya dekont ile eşleştirilerek dernek muhasebesine aktarılabilir . Yani 2.kez tahsilat sözkonusu değildir dolayısı ile 2.kez kasaya borçlanmış olmazsınız. Aslında doğru olanda budur. Çünki kesilen makbuz nakit işlem görmeden banka dekontu ile resmi kayıtlara alınmış olacaktır. Buradada sorun tok.

Hiç işin işine para makbuz ,vs karıştırmadan Gezenbilir olarak yardımda bulunan kişi adına düzenlenmiş bir teşekkür yazısı ( veya benzeri ) çok hoş olur. Örnek '' Off-road Grubu Kars Yollarında '' Projemize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Gibi , böylelikle destek verenlere dönüş yaparak projeyi sonlandırmış oluruz. :D :D :D

1- Funda Hanım (Funda) atkı, bere, eldiven ve oyuncak ihtiyacını üstleneceğini bildirmiştir.

2- Faruk Bey (The Faruk), seçtiğimiz okullardan birinin ihtiyacı olan, futbol takımı için forma, şort, tozluk ihtiyacını üstleneceğini belirtmiştir.

3- Burak Akkan (bakkan), seçtiğimiz okullardan birinin ihtiyacı olan 16 paket için gerekli parayı toplamayı taahhüt etmiştir.

4- Cihan Ülker (cihanülker), 100 paket ihtiyacı için gerekli parayı toplamayı taahhüt etmiştir.

5- Antalyadan Abdullah bey (elmacı ) 10 çocuk için gerekli 10 paket taahhüdünde bulundu ( Bigi sahibi : Barbaros Sayıl )

6- Barbaros Sayıl (bsayıl ), 10 çocuk için gerekli 10 paket taahhüdünde bulundu.

7- sedat bey ( hsbaşar) 10 çocuk için 10 paket taahhüdünde bulundu

8- Mustafa K. Güner (MKG) 100 paket taahhüdünde bulundu

9 - Recep Öztürk ( fissek ) 50 paket taahhüdende bulundu

10- Eren Ataç (eranataç) 10 paket taahhüdünde bulundu.

11- Tekerlekli sandalye kampanyasından 1010 TL (20 paket) aktarılıyor.

12- Furkan Karasakal (VoDaFoNeCeLL) 250 TL (5 Paket) taahhüdünde bulundu.

13 - Ahmet Öztürk (aozturk) 50 paket taahhüdünde bulundu.

14- Nursel Hanım (34sel) 100 TL (2 paket)

Ben verilen hesaba Eft yi yaptım,ilgili arkadaş gerçekleşip gerçekleşmediğine bakabilir mi?

cihanülker' Alıntı:
recpcim geçmiş kardeşim eline yüreğine sağlık ;) ;)

Teşekkürler Cihan ım,yerine ulaştığında hepimiz daha da mutlu olucaz. :smiley:

bu sabah işlettiğimde bir 100 Tl vardı banka defterinde ismi görünmemiş. Ama detaylı döküm alırsam görürüz sanırım.
Ayrıca birde 2500 tl vardı. Teşekkür ederiz Recep bey :smiley:

------------

1- Funda Hanım (Funda) atkı, bere, eldiven ve oyuncak ihtiyacını üstleneceğini bildirmiştir.

2- Faruk Bey (The Faruk), seçtiğimiz okullardan birinin ihtiyacı olan, futbol takımı için forma, şort, tozluk ihtiyacını üstleneceğini belirtmiştir.

3- Burak Akkan (bakkan), seçtiğimiz okullardan birinin ihtiyacı olan 16 paket için gerekli parayı toplamayı taahhüt etmiştir.

4- Cihan Ülker (cihanülker), 100 paket ihtiyacı için gerekli parayı toplamayı taahhüt etmiştir.

5- Antalyadan Abdullah bey (elmacı ) 10 çocuk için gerekli 10 paket taahhüdünde bulundu ( Bigi sahibi : Barbaros Sayıl )

6- Barbaros Sayıl (bsayıl ), 10 çocuk için gerekli 10 paket taahhüdünde bulundu.

7- sedat bey ( hsbaşar) 10 çocuk için 10 paket taahhüdünde bulundu

8- Mustafa K. Güner (MKG) 100 paket taahhüdünde bulundu

9 - Recep Öztürk ( fissek ) 50 paket taahhüdende bulundu (Elimize ulaştı)

10- Eren Ataç (eranataç) 10 paket taahhüdünde bulundu.

11- Tekerlekli sandalye kampanyasından 1010 TL (20 paket) aktarılıyor.

12- Furkan Karasakal (VoDaFoNeCeLL) 250 TL (5 Paket) taahhüdünde bulundu.

13 - Ahmet Öztürk (aozturk) 50 paket taahhüdünde bulundu.

14- Nursel Hanım (34sel) 100 TL (2 paket)

Merhabalar...
Gelişmeleri an be an takip ediyorum ve sizleri yürekten kutluyorum.Bu kadar kısa bir sürede bu ilerleme takdiri hak ediyor bence.Sizin gibi insanlar olduğu sürece bu ülkenin sırtı yere gelmez.Allah yar ve yardımcınız olsun...SAYGILARIMLA....

mehmetyıldırım' Alıntı:
Merhabalar...
Gelişmeleri an be an takip ediyorum ve sizleri yürekten kutluyorum.Bu kadar kısa bir sürede bu ilerleme takdiri hak ediyor bence.Sizin gibi insanlar olduğu sürece bu ülkenin sırtı yere gelmez.Allah yar ve yardımcınız olsun...SAYGILARIMLA....

mehmet hocam ne demek ,biz sadece bir adım attık sağolsun dostlarımız kucak açtılar , bu çocuklar bizim çocuklarımız ,bu vatan bizim vatanımız ,bizler sadece elçiyiz ;) ;) ;)

Biz üzerimize düşeni yapacağız , bu yavrularımızda yetişip yine aziz yurdumuz için aynı şeyi yaparak bayrak yarışını devam ettirecekler.
Herkese teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri