Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,360
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

ağrı dağı için gerçekten çok güzel bir antreman dağı heleki şeytan deresi bulunmaz fırsat ama şuaralar biraz tehlikelidir dikkat etmek gerekir.keşke fırsat olsada bende gelsem.. ahhh ahh içim gitti valla.....

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

mountaineer16' Alıntı:
ağrı dağı için gerçekten çok güzel bir antreman dağı heleki şeytan deresi bulunmaz fırsat ama şuaralar biraz tehlikelidir dikkat etmek gerekir.keşke fırsat olsada bende gelsem.. ahhh ahh içim gitti valla.....

Sizi tutan ne süleyman bey :smiley:) buyrun gelin.

şeytan'dan çıkmayacağız zaten, erciyes klasik rotasından çıkacağız.

Bu arada 2. el outdoor dükkanı işi ne durumda? var mı bir gelişme?

buaralar babamın rahatsızlığı dolayısıyla hiçbir yere gidemiyorum gece hastanede gündüz işte inş biran önce iyileşir bende dağlara geri dönerim...

dükkan için gelişmeler vardı gerekli olan dükkanı ve malzemeleri ayarlamıştım fakat babamın rahatsızlığı dolayısıyla doktorun bıçak parası alması yoksa ameliyat etmemesi başkada bir çaremiz kalmadığından dolayı mecburen oraya harcadım ama sağlık olsun babam sağolsun yeter. hayallar ölmez elbette birgün gerçekleştiririz.....

mountaineer16' Alıntı:
buaralar babamın rahatsızlığı dolayısıyla hiçbir yere gidemiyorum gece hastanede gündüz işte inş biran önce iyileşir bende dağlara geri dönerim...

dükkan için gelişmeler vardı gerekli olan dükkanı ve malzemeleri ayarlamıştım fakat babamın rahatsızlığı dolayısıyla doktorun bıçak parası alması yoksa ameliyat etmemesi başkada bir çaremiz kalmadığından dolayı mecburen oraya harcadım ama sağlık olsun babam sağolsun yeter. hayallar ölmez elbette birgün gerçekleştiririz.....

çok geçmiş olsun. maalesef bozuk bir sağlık sistemi olduğu için elden birşey gelmiyor. sağlık tabii ki daha önce gelmeli. umarım babanız bir an önce iyileşir de siz de hayallerinizi gerçekleştirirsiniz :smiley:

erciyes etkinliğine katılacak tüm arkadaşları kıskanarak buradan resimlerinizi bekliycem...malesef bu tür etkinliklerinize katılamıyorum hiç.....hafta tatili pazartesi olan bir iş olunca hiç bir şeye uymuyo tabiki....31 ağustos 2011 karçal zirve macahel etkinliğim var aksilik çıkmazsa...

bu arada akşam (15-06-2011) haber bültenlerinde erciyesin 2900m den yükseklerine 4-5 cm kar yağdığını söyledi...sıcaklık bayağı düşmüş.
etkinliğe katılan tüm arkadaşlar zaten deneyimli bildiğim kadarı ile...yine de kendinize dikkat edin...hepinize bol şanslar şimdiden....

Sn.süleymen Babanıza Allah şifa versin.İnşaallah hızla sağlığına kavuşur.dünya hali herşey bizim için.bende çok düşünüyordum ama elimizde olmayan ve istediğimiz gibi gitmeyen hallerden.dolayı başka meşgulliyetler oluşuyor.o zaman da kadere küsmeden devam diyorum.İnşaallah gün olur sağlık olur.geri kendi gelir.selamlar ve sağlıklar dilerim.Giden arkadaşlarında yolu açık ve mutlu olsunlar.

incvz67' Alıntı:
erciyes etkinliğine katılacak tüm arkadaşları kıskanarak buradan resimlerinizi bekliycem...malesef bu tür etkinliklerinize katılamıyorum hiç.....hafta tatili pazartesi olan bir iş olunca hiç bir şeye uymuyo tabiki....31 ağustos 2011 karçal zirve macahel etkinliğim var aksilik çıkmazsa...

bu arada akşam (15-06-2011) haber bültenlerinde erciyesin 2900m den yükseklerine 4-5 cm kar yağdığını söyledi...sıcaklık bayağı düşmüş.
etkinliğe katılan tüm arkadaşlar zaten deneyimli bildiğim kadarı ile...yine de kendinize dikkat edin...hepinize bol şanslar şimdiden....

Teşekkürler Ahmet hocam

COMPETUS' Alıntı:
Her faaliyette illa bir şeyler seni buluyor Ertürk.Kurşun döktür dostum.

Acil şifalar diliyorum.

tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...
Ya murat hiç sorma her faaliyet öncesi harbiden bana birşeyler oluyor... Anlamadım..Çok mu stres yapıyorum nedir.. Nazarmı bilemem... BEnde de hata var biraz fazla yüklendim spor yaparken... inşallah düzelir bu faaliyeti kaçırırsam kahrolurum valla....

Arkadaşlar ben yurtdışındayım hiçbir etkinliğe katılamayacağım
Festivale dahi gelemeyeceğim
Hepinize iyi eğlenceler diliyorum
Gönlüm sizlerle
Saygılar,

Katılım listemiz Ayça'nın gelememesi nedeniyle 1 kişi eksildi.

ADI MALZEME EKSİĞİ
1) Efe Karaismailoğlu --- yok
2) Murat Albayrak -------- yok
3) Çiğdem Avcı---------------- 2K (Kazma, Krampon)
4) Ertürk AŞAR--------------- krampon
5) Güncel Özak ----------- yok
6) Sedat DAL ------------- 3K,Çadır,Ocak
7 ) Ayşegül KUTUN ---------- 3K, Çadır, Ocak

ADI MALZEME EKSİĞİ
8) Alper Atmaca ---------- Yok

Yine 8 kişi olduk. Alper arkadaşımız iptal olan bir başka dağ programının yerine bize katılarak Erciyese geliyor. Kendisi bizim telsiz hocamız olur aynı zamanda :smiley:

ADI MALZEME EKSİĞİ
8 ) Alper Atmaca ---------- Yok

Buna göre çadır gruplarını aşağıdaki gibi kurarsak sorun olmaz sanıım:

1. çadır: Efe-Murat
2. çadır: Güncel-Alper
3. çadır: Çiğdem-Ayşegül
4. çadır: Ertürk-Sedat

Ben eksik olan 3K malzemelerini ve emniyet kemerlerini getireceğim. Çadır gruplarında dolayı çadır ve ocak eksikleri de giderilmiş oluyor.

İstanbul'dan ben, Güncel, Alper ve Ayşegül yola çıkacağız. Düzceden Muratı alacağız. Sedat, Çiğdem ve Ertürk nasıl geliyor?

Geniş malzeme listesini hafta başında yazacağım.

merhaba
uzun yolda araç kullanmayı sevmiyorum.o yüzden otobüsle gelmeyi düşünüyorum.bildiğiniz gibi ben yalovadayım.yarın yalova-ankara oradan da ankara kayseri (veya direkt yalova kayseri)otobüs imkanlarına bakacağım.şu anda aklımda olan ulaşım planı bu.detayları burada yazarım.

sayın yokozuna merhabalar ankaradan ben ve ertürk arkadaşımız -ertürkün rahatsızlıgı ile ilgili kötü yönde gelişmeler olmaz ise- araba ile gitmeyi planlıyoruz eğer sizede uyarsa buyrun

alıntı sahibi: cidowsky

sayın yokozuna merhabalar ankaradan ben ve ertürk arkadaşımız -ertürkün rahatsızlıgı ile ilgili kötü yönde gelişmeler olmaz ise- araba ile gitmeyi planlıyoruz eğer sizede uyarsa buyrun

teklifiniz için teşekkürler Çiğdem hn.son güne kadar durumu kontrol edelim (Ertürk'ün sakatlığı vs)eğer bir olumsuzluk çıkmazsa telefonlaşıp ankarada size katılırım.

Günaydın Arkadaşlar,

Geri sayım başladı.Hava şartları mükemmel.Çok keyifli bir tırmanış olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri