Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,360
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

merhaba arkadaşlar
yarım kalan hesabı görmek üzere pazar günü uludağdaydım.birkaç resim ekledim[attachment=1].iyi günler diliyorum.

Resim 193.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

[attachment=1]

Resim 220.jpg

[attachment=2]

Resim 274.jpg

Malzeme listesi

MALZEME LİSTESİ

Mümkün olan en hafif çantayı yapmaya çalışalım. Kamp yüküyle biraz yürüme kararı verebiliriz. Üstümüzde taşıyabileceğimizden fazla kıyafet almayalım. Kamp yerinde 1 öğün akşam yemeği, 1 öğün sabah kahvaltısı yiyeceğiz. Hepsi bu. Zirvede atıştırmalık peynir ekmek olabilir. Enerji için kuru meyve, ceviz, tadımca alın.

KAMP MALZEMESİ
Sırt çantası
Camelbag / Matara
Çadır / tamir seti
Uyku tulumu
Mat

YİYECEK PAKETİ
Kuru kayısı /İncir/Ceviz
Tadımca
Çay / Nescafe
Elektrolit tableti / tozu
Şeker / Tatlandırıcı
Hazır çorba x 2
Sucuk / Kurutulmuş et
Ekmek
Makarna
Kaşar peyniri
Zeytinyağı

MUTFAK
Ocak
Benzin tüpü/kartuş
Çakmak x 2 (manyetolu değil)
Tencere seti
Çatal, kaşık seti
Çakı
Baharatlık
Tabak / Bardak
Termos
Çöp torbası

GIYIM
Dağ botu
Tozluk
Çorap x 2
İçlik üst
İçlik alt
Polar orta kat
Teknik ceket
Teknik pantalon
Eldiven
Balaklava / Yüz maskesi
Güneş gözlüğü

TEKNİK
Kask
Kazma
Yürüyüş batonları
Krampon

ELEKTRONİK & DİĞER
GPS
Harita
Pusula
Alın feneri
Yedek piller
Telsiz
Kamera ve yedek pil
Düdük
İlk yardım çantası

TEMİZLİK & BAKIM
Tuvalet kağıdı
Islak mendil
Güneş kremi
Dudak kremi

COMPETUS' Alıntı:
Hesabı görebildinizmi sayın yokozuna.
evet,geçen haftanın rövanşını aldım :smiley:[attachment=1]

Resim 333.jpg

[attachment=1]

Resim 321.jpg

Kayseri 5 günlük hava tahmini.

Zirve yapacağımız gün yağış gösteriyor ama belli olmaz tabi. Siz yine de malzemelerinizi buna göre getirin. Dağ bu ne yapacağı belli olmaz.

[attachment=1]

Kayseri 5 gün.JPG

Gozak' Alıntı:
Kayseri 5 günlük hava tahmini.

Zirve yapacağımız gün yağış gösteriyor ama belli olmaz tabi. Siz yine de malzemelerinizi buna göre getirin. Dağ bu ne yapacağı belli olmaz.

[attachment=1]

Çantalarımız için yağmur kılıfı, kendimiz içinde kapşonlu teknik ceket gerekiyor.

Bunun dışında tırmanışın tamamı karda olacağından dağ botları ve tozluklarımız, su geçirmez pantalonlarımız olmalı. Pamuklu giysi getirmeyin. Mutlaka sentetik ve nefes alan kıyafetler olsun ve çok katlı giyinme sistemine göre hazırlanın.

Yarın akşam yola çıkıyoruz.

Olası çatlamalara ve yanıklara karşı güneş kremi ve dudak kremini de unutmayın.

Dönüşte bu tarafan giderseniz yemek işini burada halledelim.

Seyahat planımız aşağıdaki gibidir:

21h30 Efe, K.Burgazdan çıkıyor. Leventten Alper'i alıyor.
22h00 Bostancı köprüsünden Ayşegül ile Güncel'i alıyor.
23h00 İzmit McDonalds'dan Murat'ı alıyor.

İstanbul grubu 05h00' de Ankara'ya varıyor.

Sedat kendi imkanlarıyla Ankara'ya gidiyor. Çiğdem ve Sedat Ertürk'ün arabasına dahil oluyorlar. (Aralarında planladıklarını ümit ediyorum)

05h00 2 araç halinde Kayseri'ye devam ediyoruz.
09h00 Kayseriye varıyor ve rehberimizle buluşuyoruz.
09h30 Dağevine hareket ediyoruz

Arkadaşlar Merhaba,

Etkinliğe katılacak arkadaşlarımdan küçük bir ricam olabilir mi? :smiley: çiğdem hanım ile "cepsobası" arıyoruz kaç gündür fakat ne yazık ki bulamıyoruz :( çok az zamanımız kaldığı için şansımı arttırmak için sizlerden destek almak istedim.Satılan, bulabileceğiniz yada kullanmadığınız cepsobası var ise benim için 2-3 adet ücreti ödenmek şartı ile alır mısınız/getiri misiniz?

Şimdideden Tşkler

Yeşim' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba,

Etkinliğe katılacak arkadaşlarımdan küçük bir ricam olabilir mi? :smiley: çiğdem hanım ile "cepsobası" arıyoruz kaç gündür fakat ne yazık ki bulamıyoruz :( çok az zamanımız kaldığı için şansımı arttırmak için sizlerden destek almak istedim.Satılan, bulabileceğiniz yada kullanmadığınız cepsobası var ise benim için 2-3 adet ücreti ödenmek şartı ile alır mısınız/getiri misiniz?

Şimdideden Tşkler

Yeşim hanım mevsim itibariyle cep sobasına ihtiyacınız olacağını hiç zannetmiyorum.

COMPETUS' Alıntı:
Yeşim hanım mevsim itibariyle cep sobasına ihtiyacınız olacağını hiç zannetmiyorum.

Murat Bey hızlı dönüşünüz için tşkler :smiley: haklı olabilirsiniz ama biraz üşüyen biriyim, gece için her ihtimale karşılık bulundurmak istiyorum.Ne dersiniz?

Yeşim' Alıntı:
Murat Bey hızlı dönüşünüz için tşkler :smiley: haklı olabilirsiniz ama biraz üşüyen biriyim, gece için her ihtimale karşılık bulundurmak istiyorum.Ne dersiniz?

Bence hiç gerek yok.Baktı olmuyor tulumun içerisine sıcak su ısıtır atarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri