Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,360
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

Yeşim' Alıntı:
Murat Bey hızlı dönüşünüz için tşkler :smiley: haklı olabilirsiniz ama biraz üşüyen biriyim, gece için her ihtimale karşılık bulundurmak istiyorum.Ne dersiniz?

COMPETUS' Alıntı:
Bence hiç gerek yok.Baktı olmuyor tulumun içerisine sıcak su ısıtır atarız.

Yeşim Hanım merhaba,

Murat Bey haklı, o kadar soğuk olacağını düünmüyorum (tabi -5'lik tulumla bivak yapılacak kadar sıcakta olmayacaktır :smiley:) ama isterseniz ben de 1 tane var onu getirebilirim. Çok üşürseniz mataraya sıcak su ya da 4-5 tane tofita -ya da muadili- yiyip bol şeker ile vücut ısınızı yükseltebilirsiniz :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

arkadaşlar sedat bey kayseriye direk otobüs ayarlamıştı. Yinede bir bakıyım Ankara'ya o saatlerde ulaşabilirsem size katılırım demişti. Tahminim şu ana kadar haber gelmediğine göre direk kayseri ye gelecek...

erturk77' Alıntı:
arkadaşlar sedat bey kayseriye direk otobüs ayarlamıştı. Yinede bir bakıyım Ankara'ya o saatlerde ulaşabilirsem size katılırım demişti. Tahminim şu ana kadar haber gelmediğine göre direk kayseri ye gelecek...

Kim ulaşabilirse arkadaşımızın cep telefonunu alsın lütfen.

yeşim hanım küçük sıcak su torbaları işinizi görür....Ben -15 de küçük sıcak su torbasına sıcak su ısıtıp koyuyorum, tulumun ayak kısmına atıyorum, hamam gibi oluyordu tulumun içi, kimyasal cep sobaları pek işe yaramıyor haberiniz olsun...Kullandığım için biliyorum...

cep telefonu bende var murat... Dün gece konuştum kendisiyle...

Gozak' Alıntı:
Yeşim Hanım merhaba,

Murat Bey haklı, o kadar soğuk olacağını düünmüyorum (tabi -5'lik tulumla bivak yapılacak kadar sıcakta olmayacaktır :smiley:) ama isterseniz ben de 1 tane var onu getirebilirim. Çok üşürseniz mataraya sıcak su ya da 4-5 tane tofita -ya da muadili- yiyip bol şeker ile vücut ısınızı yükseltebilirsiniz :smiley:

Tamamdır, sizlerin sözlerine güveniyorum arkadaşlar :smiley: aman cepsobasını unutmayın güncel bey, duruma göre hareket ederim artık :smiley: Tşkler

Gozak' Alıntı:
Yeşim Hanım merhaba,

Tamam, kalın tulum getiririz. ::smiley:

merhaba arkadaşlar
24-06-2011 saat 1930 otobüsü ile bursadan yola çıkıyorum.25-06-2011 sabah 0700 gibi kayseride olmayı planlıyorum.
orada görüşmek üzere hoşçakalın.

yokozuna' Alıntı:
merhaba arkadaşlar
24-06-2011 saat 1930 otobüsü ile bursadan yola çıkıyorum.25-06-2011 sabah 0700 gibi kayseride olmayı planlıyorum.
orada görüşmek üzere hoşçakalın.

ABİCİM kayseride nerde buluşcaz?:smiley:

murat bey aradı ve kayseri otogardan beni alacağını söyledi.saat 07 gibi görüşürüz.bir aksilik olursa erciyes dağevine gelirim.telefonlarınız var bende.aralıklarla yoldan sizi ararım.iyi geceler

Arkadaşlar Çiğdem'le 03:30 buluşup yola çıkıyoruz...Yolda istanbul ekibiyle tahminim Kırıkkale yolu üzerinde buluşuruz...
Şİmdiden herkese kazasız belasız yolculuklar diliyorum...Görüşmek üzere..

günaydın herkese

Ertürk Kesin demi bu 3.30 olayı ;D erciyese 3.30 la başladık yusufla devam ederiz hadi hayırlısı ;D ;D

Arkadaşlar selam,

Faaliyet zamanı yaklaşıyor. Hava durumu ile ilgili haberler güzel :smiley: bir aksilik olmazsa pırıl pırıl bir hava da yapacağız faaliyetimizi ve zirvemizi.

3 günlük hava tahmin verileri aşağıda.

Kamp alanımız tahmini 2400-2500m gibi olacak (değişebilir tabii ki)

Dağ evi 2200m'de. Zirve 3917m'de. Verileri bu bilgiler ışığında değerlendirmekte fayda var.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Erciyes 2000m.jpg

Erciyes 3000m.jpg

Erciyes 3917m.jpg

Hayırlı yolculuklar ve zirveler yolunuz açık olsun ihşallah Niğde'de beraber oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri