Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,360
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

Yeşim' Alıntı:
yani öyle yada böyle sizi misafir edemem diyorsunuz çiğdem hanım :smiley: sizde dünden razıymışsınız

Siz Çiğdemin öyle dediğine bakmayın.Kendisi bivak yapar yine sizi başka çadırlara göndermez ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

yokozuna' Alıntı:
merhaba
dün,yüksek irtifa egzersizi olsun diyerek uludağ karataş tepe(2480 mt) civarında gezdim.bütün ezberlerim bozuldu.
bursa sıcaktan yanıyordu ve biz yazlık kıyafetlerle dağa çıktık.(neyse ki arazide biraz gezdiğimiz için tedbirli olmayı öğrendik)
2000 metrenin üstü fırtına kar buz ne ararsanız vardı.hissedilen sıcaklık herhalde -10un altında idi ,eldivensiz arkadaşların elleri
donacaktı nerede ise.bu tabloyu gördükten sonra meteoroloji sitelerinin de yalan olduğunu düşünmeye başladım.
ne dersiniz,bunun daha da ileri aşaması erciyeste karşımıza çıkar mı.
örnek:-10 sıcaklık,hissedilen -25,rüzgar:100 km/h gibi değerler.

Merhaba,

Uludağ diğer dağlara göre ilginç gelmiştir her zaman bana. Nedeni de sağının solunun hiçbir zaman belli olmamasıdır. Her an sis basabilir ve siz olduğunuz yere çakılıp kalabilirsiniz :smiley: nitekim başınıza da benzer birşey gelmiş. Daha önce hava durumunu kontrol ederek gitmiştim, zirve sabahı kalktığımızda tam anlamıyla burnumuzun ucunu görmüyorduk dolayısıyla bırakın zirve yapmayı çadırdan bile çıkamamıştık. Allahtan kamp yerimiz teleferiğe yakındı da dönebildik.

Erciyes'te yılın bu zamanında böyle bir olayla karşılacağımızı pek sanmıyorum ama yine de dağ bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz :smiley: ama umarım ki bize hayal kırıklığı yaşatmaz.

siz yine de tedarikli gelin ne olur ne olmaz.

Gozak' Alıntı:
Merhaba,

Uludağ diğer dağlara göre ilginç gelmiştir her zaman bana. Nedeni de sağının solunun hiçbir zaman belli olmamasıdır. Her an sis basabilir ve siz olduğunuz yere çakılıp kalabilirsiniz :smiley: nitekim başınıza da benzer birşey gelmiş. Daha önce hava durumunu kontrol ederek gitmiştim, zirve sabahı kalktığımızda tam anlamıyla burnumuzun ucunu görmüyorduk dolayısıyla bırakın zirve yapmayı çadırdan bile çıkamamıştık. Allahtan kamp yerimiz teleferiğe yakındı da dönebildik.

Erciyes'te yılın bu zamanında böyle bir olayla karşılacağımızı pek sanmıyorum ama yine de dağ bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz :smiley: ama umarım ki bize hayal kırıklığı yaşatmaz.

siz yine de tedarikli gelin ne olur ne olmaz.

Evet dağ bu ne olur ne olmaz.Şu an Erciyes'e bakacak olursak 3.500 mt üzeri 2 gün kar yağışı veriyor.

hasan'da ne oldu?iptal mi?

:smiley: Bu sefer ben yokum kesin zirve yaparsınız.

düztaban arıyorsanız benden iyisi zor bulunur.namım vardır,bastığı yerde ot bitmez diye :smiley:

arkadaşlar sol ayağımı sakatladım. 1 haftadır tedavisiyle uğraşıyorum (Fizik tedavi ve ilaçlar.) Şişkinlik azaldı ama ağrı devam ediyor.. şişkinliğin ve ağrının haftasonuna kadar geçeceğini söyledi doktor.. Ondan sonra yürüyüşlere başlayıp inşallah erciyes'e yetişirim diye tahmin ediyorum... Görüşmek dileğiyle...

erturk77' Alıntı:
arkadaşlar sol ayağımı sakatladım. 1 haftadır tedavisiyle uğraşıyorum (Fizik tedavi ve ilaçlar.) Şişkinlik azaldı ama ağrı devam ediyor.. şişkinliğin ve ağrının haftasonuna kadar geçeceğini söyledi doktor.. Ondan sonra yürüyüşlere başlayıp inşallah erciyes'e yetişirim diye tahmin ediyorum... Görüşmek dileğiyle...

Ertürk çok üzüldüm. Geçmiş olsun. İnşallah çabuk toparlarsın.

erturk77' Alıntı:

geçmiş olsun ertürk. acil şifalar dilerim.

erturk77' Alıntı:

ertürk geçmiş olsun valla onu bunu bilmem ne yap et iyileştir kendini erciyese gideceğiz ;D

Gozak' Alıntı:
sorun sende değil de bendeyse napıcaz emre? :smiley:

hasan dağının sorumlusu benim ;D 7 bela derler bana çatışma arasında bile kaldım ben ;D emre üstüne alınma yani ;D

Yeşim' Alıntı:
yani öyle yada böyle sizi misafir edemem diyorsunuz çiğdem hanım :smiley: sizde dünden razıymışsınız

merhaba yeşim hanım ben bu cümleyi kurarken muratın çadırı müsait olmadı ben onunla kalırım siz benim çadırı alırsınız demek istedim tabi yazı dili biraz kapalı kaldı gerekirse muratın dediği gibi bivakta yaparız ;D

erturk77' Alıntı:
geçmiş olsun ertürk, umarım iyileşir ve aramıza katılırsın :smiley: acil şifalar

erturk77' Alıntı:

Her faaliyette illa bir şeyler seni buluyor Ertürk.Kurşun döktür dostum.

Acil şifalar diliyorum.

Acil şifalar Ertürk Abi.Erciyes çok güzel bir mekan umarım o zamana yetişirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri