Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berksito Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,934
Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

sabrı abı en guzelı 30 cm e gırme al bı 4x4 1mt ye gır:D tamam macera sever bı ınsansın anlıyorum:D ama burda adrenalın cok fazla oluyor:D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

En son Mürşata sordum ne yapalım diye siz devam edin ben jandarmayı bekleyip rapor tutturucam geliyolar dedi bende devam ettim aslında beklesek iyi olurdu jandarma gelene kadar Murat ama size telsiz anonsundada duyuramayınca sesimi telefonla irtibat kurabildiği için bende yürüdüm.Mürşat duy sesimizi seni çok özledik ne alemdesin :p

Ben o esnada acilen köye gitmeliydim, baya acilen gitmişim sanırım, oldukça uzun süre bekledik sonra geldiniz. Normalde kullanmadığım için telsizin antenini sökmüştüm. Telefonda çekmiyordu malesef... Neyse umarım Mürşat kardeşimiz fazla sıkıntı yaşamadan dönmüştür İstanbul'a...

Gidiş Mola 1 :smiley:
DSC_0020.png

Yedikten sonra çekmek aklımıza geldi, kahvaltımız :smiley:
DSC_0025.png

DSC_0027.png

DSC_0035.png

DSC_0058.png

DSC_0064.png

DSC_0075.png

DSC_0052.png

Sahilin tadını biz çıkaramadık, onlar çıkarıyor :D
DSC_0122.png

DSC_0127.png

DSC_0132.png

DSC_0139.png

DSC_0212.png

DSC_0146.png

DSC_0162.png

DSC_0208.png

DSC_0226.png

DSC_0218.png

Esra makro çekerken
DSC_0238.png

Tabanvay Off-road yaptık biraz da :D
DSC_0241.png

Bu kareden iyi gezenbilir ve Nikon reklamı çıkar :D
DSC_0266.png

DSC_0276.png

DSC_0278.png

Reklamlar :D
DSC_0293.png

DSC_0300.png

DSC_0305.png

DSC_0308.png

DSC_0324.png

Keyifli bir haftasonuydu, hazırlayanların emeğine sağlık...

selam ben irfan ustanın amcası ismail irfan ustanın aracı maşşallahı var fazla bi problem çıkarmadı ama gerçekten çok eylendik devamını bekliyoruz ayrıca olcayada teşekkürler bize keyifli gece sundu.[attachment=1]

herkese selam
ısler yogun su sıralar, yazamadım
herkes sagolsun, pek problem yok arabada
jandarma gelmedı hava kararınca bende sıvrılere cıktım
demırkoyde bıraz duzelttırdım arabayı sonra devam ettım ıstanbula
12 gıbı evdeydım o gun
yamuk rotıl patlak lastık vs vs
durum bundan ıbaret
arayanlara, mesaj atanlara tekrar tesekkurler

Arkadaşlar fotoğraflar harika :smiley:
Esra'cım Renault reklamı benzetmesi çok iyi yaaa :p
Birde bu sticker lar ve şapkalardan bende istiyorum :(
Nasıl temin edicem :(
Offroad'a uygun değil ama Megane dan azcık daha yüksek arabama yapıştırıcam :p

Mürşat tekrar geçmiş olsun :(

Mürşat aracında fazla bir sorun çıkmamasına sevindim, tekrar geçmiş olsun

ur-guru' Alıntı:
herkese selam ısler yogun su sıralar, yazamadım herkes sagolsun, pek problem yok arabada jandarma gelmedı hava kararınca bende sıvrılere cıktım
demırkoyde bıraz duzelttırdım arabayı sonra devam ettım ıstanbula 12 gıbı evdeydım o gun yamuk rotıl patlak lastık vs vs durum bundan ıbaret
arayanlara, mesaj atanlara tekrar tesekkurler

Sevgili ortağım neler gelmiş başına, geçmiş olsun...Gelmiş olsaydım sana eskortluk yapar gerekirse İstanbul'a kadar çekerdim :smiley:

Arkadaşlar elinize emeğinize sağlık resimler harika olmuş. Hani benim için herbiri ayrı bir sanat eseri.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR