Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berksito Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,947
Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

Image00551.jpg

Image00554.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

Berk eline sağlık, çok güzel fotoğraflar...

fotoğraf akışında zayıflık görüyorum hadi bakalım beyler bayanlar; keşke berki kaptırmasaydık taşfırın grubuna eline sağlık berk ;D ;D ;D gerçi koza nereye berk oraya dimi dimi ;D

Fotoğraf ekibimizin kıymeti de biliniyor maşallah :D

Sabır, sabır... Esra var, Nilsun var, Elif var... ;) ben pek çekmedim ama, henüz bakamadım tam fotolara, bakınca yüklerim. :smiley:

BamBina' Alıntı:
Fotoğraf ekibimizin kıymeti de biliniyor maşallah :D
Sabır, sabır... Esra var, Nilsun var, Elif var... ;) ben pek çekmedim ama, henüz bakamadım tam fotolara, bakınca yüklerim. :smiley:

aman efendim bilinmezmi kıymetleri sağolsunlar ;) daha sık bir araya gelmeli fotoğraf ve offroad grupları ::smiley: ::smiley:
bide ricam fotoğraf çekerken haber verirseniz göbeğimi içime çekim yakalanmışım biyerde ehem ehem ;D

Başımıza gelen tüm olumsuzluklara rağmen harika bir hafta sonuydu :smiley:
Gerçi her sıkıştığımızda grup yetişti imdadımıza :smiley:

Mürşat ve İrfan usta. Sizlere de geçmiş olsun :(

Komşularımız Esra, Berk ve Face. Tüm sıcaklığınız ve paylaşımlarınız için,
İlk ateşin şefi Mürşat'a leziz ızgaraları, kuvvetli nefesi ve çabuk çorbaları için,
Murat'a takım çantası ve yardımları için,
Fatih arkadaşımıza da bizi İstanbul'a kadar getirdiği için,
çookkk teşekkür ederim :smiley:
Sizlerle birlikte olmak çok keyifliydi arkadaşlar.
Tekrar görüşmek üzere :smiley:

Bu arada fotoğraflar harika :smiley:

dilek abla sizde hem şanslıydınız hem şanssız çok şanssızdınız habire araba sorun çıkardı, acaip şanslıydınız her bozulduğunda konvoyun güzergahında oldunuz :D

Gezi muhteşem olmuş yalnıoz Pajero ya masşallah diyeyim umarım maraf çıkarmamiştir.
hoşcakalın

murat

Bol sohbetli ,heycanlı ve eğlenceli bir hafta sonu oldu herkese emeklerinden ötürü teşekkür ederim .
Aksilik yaşayan arkadaşlara tekrar geçmiş olsun.
Berk siz bizden daha iyi heycan yaşamışsınız . birdakine ayrı takılmak yok kıskandım valla:smiley::smiley:
Birkaç karede benden arkadaşlar..

DSC_0382.jpg

DSC_0377.jpg

DSC_0473-1.jpg

DSC_0389.jpg

DSC_0432.jpg

DSC_0398.jpg

DSC_0427.jpg

DSC_0503-1.jpg

Oldukça keyifli bir etkinlik olmuşa benziyor, fotoğraflar için teşekkürler ediyorum, araçları hasar gören arkadaşlara geçmişler olsun...

Çok güzel bir etkinlik olmuş.Talihsizlik yaşayan arkadaşlarda inşallah ciddi bir sorun yoktur.

Berk kardeşim fotoğraflar icin teşekkürler gercekten de cok güzel etkinlik oldu. Talihsizlik yaşıyan arkadaşlara geçmiş olsun. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

İrfan ustanın aracından bi aksilik çıkmadı ama tayfun abinin aracı yolda üç defa hararet yaptı. Tekirdağ'dan Maslağa kadar çekmek zorunda kaldım.

Güzel fotoğraflar geliyor, Nilsun seni bekliyoruz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri