Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berksito Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,936
Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

igneada-14-16-kasim2008-102.jpg

igneada-14-16-kasim2008-103.jpg

igneada-14-16-kasim2008-104.jpg

igneada-14-16-kasim2008-105.jpg

igneada-14-16-kasim2008-106.jpg

igneada-14-16-kasim2008-107.jpg

igneada-14-16-kasim2008-108.jpg

igneada-14-16-kasim2008-109.jpg

igneada-14-16-kasim2008-110.jpg

igneada-14-16-kasim2008-111.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

Şapkalarımız da pek bi güzelmiş. :D

parodi' Alıntı:
Yücel baba yenge iyi işallah rahat gittiniz
Bir sıkıntı yok Fatih rahat gittik
Yalnızca Figen in son kampı oldu bir daha gelmeme kararı aldı, haklı tabi o kadar sarsıntıdan sonra :smiley:

igneada-14-16-kasim2008-132.jpg

igneada-14-16-kasim2008-133.jpg

igneada-14-16-kasim2008-134.jpg

igneada-14-16-kasim2008-135.jpg

igneada-14-16-kasim2008-136.jpg

igneada-14-16-kasim2008-137.jpg

Bendeki fotoğraflar bu kadar...
121 fotoğraf eklemişim. :smiley: diğer arkadaşların fotoğraflarını bekliyoruz.
Bu arada sanırım Funda ben dereyi Reno ile geçerken çekmişti. Özellikle o fotoğrafı bekliyorum :D (görmemiş 3 cm dereyi geçmiş,offroad yaptım sanmış :p )

eftaLYa' Alıntı:
Bu arada sanırım Funda ben dereyi Reno ile geçerken çekmişti. Özellikle o fotoğrafı bekliyorum :D (görmemiş 3 cm dereyi geçmiş,offroad yaptım sanmış :p )

Tek Funda çekmemişti :smiley:

24.JPG

23.JPG

22.JPG

21.JPG

Malesef makinaya toz kaçmış, siyah nokta tozdan kaynaklanıyor. :(

tamam kuzum. Ya maşallahın var ben fazla yükleyemedim birdakine inşallah :smiley::smiley:

Aminada çekmiş kuzum :smiley::smiley: ayrıca atacağım bende

Amina ay lav yu :D

Eski kasa renolar daha iyi :D ben geçiyorum yeni model kalıyor :D

şaka bir yana Ama Sabri kendi ısrarla kaşındı diyorum başka da bir şey demiyorum.
Sen bir gün önce arabaya su aldır. ertesi gün hadi çalıştırdın düz yol yerine yine dereden geç. Hadi onu da geçtin. Dur bir geri geleyimde derede fotoğrafını çekeyim de..
:D
süperdi.
Asıl olayın hş kısmı Sabri nerede stop etse biz yanından geçtik :D cidden şanslısın Sabri . Ama bu şansa her daim güvenme bence.

eftaLYa' Alıntı:

Hızlı foto servisi hizmetinizde efenim. :D

Evet, cidden Sabri beyin şansı vardı. Umarım bundan sonra böyle tatsız maceralar başına gelmez.

Değişik bir reno reklamı ama. Binekler geçemez, stationlar çatır çatır der gibi bişey oluyor :smiley: Bundan biraz daha yüksek seviyedeki gölet yoldan geçtim vosvos ile. Karbüratör de tıkanmış halde. Suyun ortasında stop etse bi dha çalıştıramazdım :smiley:)

O derede kalan aracın kalma nedeni o dere değil, cama kadar gelen başka bir su geçişinde hasarlanan elektronik aksamın ara ara arıza verip aracı abuk sabuk yerlerde bırakması, en son tamamen durup yolda kalmıştı zaten. Sabri arkadaşımıza geçmiş olsun, bu gezide bir 4x4 almaya karar verdi. Bin nasihatten bir musibet yeğdir ya da bir müsibet bin nasihattan iyidir demişler. Bu yaşanan kötü olayların iyi bir şeye neden olması dileğiyle. Sanırım gezide en fazla hasarı o ve Mürşat'ın aracı aldı. Umarım her ikiside bu can sıkıcı durumu en iyi şekilde atlatırlar. Murtaş'ın devam etmediğini ve zabıt tutturmak için beklediğini Kıyıköy yol ayrımına doğru öğrendim, keşke o esnada haberim olsaydı. :(

Eheh işte bendeki en elektronik tesisat mp3 player sanırım :smiley: Distirbütör ıslandığında kurutup çalıştırılabiliyor. Gerçi henüz test etmedim. Konuya dönecek olursak. Ateş başında çalan şarkıyı merak etmedim değil :smiley:)

arkadaslar resımdekı 10 cm dereden gecmekten dolayı yolda kalmadık .... bır gun once mert golunun arka yolunda bulunan bırı 10 cm dıgerı abartmıyorum en az yarım metre veya daha fazla derınlıktekı dere gecısınden dolayı yolda kaldık aracın elektrık dagıtım sıstemı tamamen harap olmus durumda . sevgılı murat arkadasımız yardımları ve WD 40 sayesınde aracı calıstırabıldık ...
yardımların dolayı sıcak dostlugunu benden esırgemeyen tanıdıgım tanımadıgım tum gezenbılır aılesıne tekrar tesekkur ederım ...
bır dahakı etkınlıklerde 30 cm den daha derın yerlere gırmeyecegım ))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR