Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berksito Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,946

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

Geziye gelmiş kadar oldum doğrusu. Paylaşımınız için ve de özellikle özgün fotoğraflar için teşekkür ederim. Bu arada Esra Hanım, linkini verdiğiniz video gerçekten çok çarpıcı...

Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

Selamlar gezenbilir ailesine.cumartesi gece süpriz yapmak istedik fakat yetişemedik geceyi yaşamasamda güzelliğini tahmin edebiliyorum.çünkü oradaki tüm insanların sıcaklığı sevecenlığı kısacası gezenbilir ailesi olmanın ayrıcalığı her yerde farklılığını gösterir.aracımız arıza yaptığı için iğneada,da bırakmak zorunda kaldık.bizi araçlarına alarak ist getiren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.saygılarımla.
HOŞÇAKALIN

gezenbilir ailesinin tümüne ve fotoğrafları çeken ve yükleyen arkadaşların ellerine sağlık güzel bir etkinlik oldu birdahaki aktivitelerde görüşmek dileğiyle

allahtan yeterince ekipte usta vardı halletik olayı.ameliyata gerek kalmadı aspirinle iş bitti

Valla nediyim gelemediğim için şimdi daha da üzüldüm,fotoğraflar hepsi ayrı ayrı muhteşem,herkesin eline koluna sağlık.Mertciğim seni dinlemedim gelemedim daha doğrusu organizasyon iptal edildi deyince ,evdekiler bırakmadı.Ama enkısa zamanda bir etkinlik bekliyorum.Herkese selemlar.

geziye katılan tüm arkadaşlara, özellikle aracına misafir eden eksperoto'ya çok teşekkürler.

Merak etme Tuğsan yakın zamanda yaparız bir etkinlik ;) zaten kar da geliyor dağlara yakında

ayagından asılı tılkıyı ılk benım kızım gordu ve sok oldu kız cagız ......... dere agzına ılk ben geldım ve zaten orada battık kaldık ...

tahmınım avcılar vurmus ve oraya asmıslar

Çevreci geçinen arkadaşlar eğer becerebiliyorsa avcı arkadaşlarlada uğraşsınlar bakalım. O yörede hatta ormanlık bölgelerde sezon açıldı bizim trophye çevre ve hayvanlar katledilecek dediler ve iptal ettirdiler.,ama avcılara niye sesleri çıkmıyor acaba.

yörede avcılık fazlaca var. Ne şartlarda yapıyorlar avı onu bilemem. Ama cumartesi günü pazar kuruldu mesela. orada bile av-avcı malzemeleri satan birkaç satıcı vardı.

Bu tarz bölgelerde hatta Türkiyenin birçok bölgesinde hem geçimkaynağı+hem spor ve hobi olarak bu yapılıyor,bunu kimse engelleyemez malesef.Ama eskisine nazaran daha kontrollü bir şekilde yapıldığın biliyorum.Ama çevreci geçinen bu şahıslar bunlara seslerini çıkaramıyorlar daha doğrusu yemiyor.

Tugsan abi soylediklerine katılıyorum.bide cevreciyiz diye geciniyolar.neyse yine iptal olayını hatırlayıp sinirlerimi altust etmeyim.çok guzel gezi olmuş gercekten tebrikler.o şapkalardan temin edebilme sansımız varmı acaba ?

Gezide emeği geçenlere,fotoğrafları paylaşanlara ve yaşananları anlatarak bizlerin de yaşamasını sağlayanlara teşekkürler.

Bizde pazar günü gelenlerdeniz.Ama belliki gece süpermiş :'(

patronum sevtap bılmezmıyım
o arabayla sen konvoyu bıle cekersın valla
tesekkurler sana
dılek sanada tesekkurler
sevgili ikizler cok guzel fotograflarımı cekmıssın, ıznınle calıyorum bazılarını:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri