Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berksito Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,941
Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

Çok güzel bir gezi olmuş, doğa harika. Bende vosdos un 3. maddesine takıldım. Hayvanları sevmeyen insanları sevemez. Ama asıl olan insandır. Doğadaki ast üst ilişkiside öyle. Bütün bu harika şeyler insanın emrine verilmiş ve faydalanması sağlanmıştır. Hayvanları ve doğayı sevmemiz yine bizlerin menfaati içindir. Onlar olmadan bizde olamayız. Ama hayvanları daha çok sevmek insandan, biraz garip. Örnek olarak (kimseyi kastetmiyorum) bir insan köpeğini babasından daha çok seviyorsa, burada bence tıp devreye girmelidir.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

öncelikle resimlerin her birisi birer sanat eseri.gerçekten elinize ve makinanıza sağlık.hayrankaldım.
Diger taraftan geziye yapılan yorumların tamamına baktım ve çok şaşırdım.bu forumda ilk defa böyle tartışmalar okudum ve hiç yakıştıramadım açıkcası...

merhaba arkadasllar .... bugun nıhayet arabamı tamırden aldım bır daha dıbını gormedıgım suya gırmeyecegım ......

yahu bu nasıl güzel bir etkinliktir böyle, dibim düştü amiyane tabiriyle...
çok güzel bir platform, bunu paylaşan çok güzel insanlar ve yine en az o kadar
güzel bir etkinlik... imrendim doğrusu. darısı bizim, yani Gezenbilir Ankara Topluluğu'nun başına...

olcay özürlük bir olay yok senin haklı oldugun konularda var tabiki ama biraz sabredelim ilerki zamanlarda daha koordineli etkinlikler mutlaka olacaktır ben aynı sıkıntıları iletiyorum
olcay incirci' Alıntı:
Arkadaşlar, benim anlatmak istediğim şeyler farklıydı ,ama yanlış anlaşıldı bu durum bu platformda anlatılabilecek şeyler olmadığına kannat getirdim dolayısı ile beni yanlış anlayan herkesden özür dilerim .

sagolun sedat bey .......

ıgneada da sızınle tanısma sohbet ımkanımız olamadı moral bozuklugundan erkenden cadırımıza cekıldık malesef

yınede herseye ragmen her sey cok guzeldı . tum yardımlarından dolayı kaldıgımız her yerde bızı km lerce ceken tum gezenbılır

ekıbıne tesekkur ederım ....bır kac ay ıcınde 4 * 4 aracımla aranızda olacagım ..... selamlar .....

sabri selam
mehmet abinin bol bol selamları var sana
bugun epey bır anlattı senın maceraları:smiley:

Mürşat,
anlatılmaz yaşanır yahu :p
:smiley:)))))

valla mehmet abının anlatması cok ıyıydı
orda gıbı hıssettım kendımı:smiley:
ama sızın kadar degıl tabı

Hehehhehe :smiley:)
Valla Mehmet abiden Allah razı olsun.
Gecenin 2 sinde nur gibi doğmuştu ağaçların arkasından :smiley:

oda oyle anlattı zaten:smiley:
calıların arasından nur gıbı dogmuş
ama pek bıldıgımız bır nur gıbı degıl:smiley:
sabrı baba nasıl aldımı kendıne bır arazi

Yok henüz almadı :smiley:
en yakın zamanda alacak, karar vermeye çalışıyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri