Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,060

Etiketler

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Tüm katılımcılara, güler yüzlü Düzce halkına, yardımlarını ve ilgilerini esirgemeyen tüm resmi ve gayri resmi yetkililere ve de özellikle herkesle ayrı ayrı ilgilenip dur durak bilmeden bu mükemmel geziyi gerçekleştiren Serkan kardeşime çok teşekkür ediyorum. Son yıllarda katıldığım en iyi organizasyonlardan birisiydi. Tüm etkinlik hemen hemen hatasızdı.

Çocukların ve ailelerin bulunduğu ortamda silah atan kendini bilmezleri kınıyorum! Tüm gezide bence tek negatif şey buydu!

Serkan kardeşimin düzenlediği her geziye gelmeye çalışacağım. Tekrar teşekkürler Serkan!..

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

SDC' Alıntı:
Sağol Ozan, ne oluyor anlayamadım ama oto kurtarıcıları aralarında birleşip bana plaket verecekler sonunda ;D

sevtap geçmiş olsun, durum çok kötü değildir umarımki.

SDC' Alıntı:
Ben de üzülüyorum çünkü onu çok sevsem de ayrılık vakti geldi sanırım...

Bence dicimonu satmamalısınız. Bir Pajero sahibini kolay kolay yolda bırakmaz. Siz de bilirsiniz ki Pajerolarımız ilgi ve sevgi ister. Eminim sevgiden yana kusurunuz olmamıştır.

Çelebi' Alıntı:
İnanılır gibi değil ama geyikler bile gördük gittiğimiz yerlerde,Düzce'den sonra çok sıradışı bir gezi yaptık.Fotoğraflar yolda geliyor...
Ben geyik yapmaktan, geyik meyik göremedim :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Aynen öyle zaten hep onun muhabbetini yaptık. Al sana 5.9 dedik.
Beni kobay olarak kullandığınızıda unutmuş değilim. Ama neticede görev tamam. Sonuç: Alfonse tehlikesiz :smiley:

Evet Evet, Alfonse tehlikesiz! ;D ;D ;D

"altına girin de görün ben gördüm" alp ten alıntı biz söz ;D ;D ;D[attachment=1]

alp1.jpg

hayat paylaştıkca güzel , çok keyifli dostca bir hafta sonu geçirmişiniz emek veren herkezi kutlarım.

Gezenbilir'in hatırı sayılır kalitedeki etkinliklerinden birinde olmaktan çok keyif aldım , emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.
Gittiğim andan itibaren civar köylerdeki insanların traktörlerle kamp alanına gelip ,hoşgeldiniz demeleri ,ihtiyaçlarımızı (yiyecek ,içecek, yakacak ...) karşılamaları,
Sevgili Serkan'ın forumda belirttiği programı harfiyen uygulaması ve inanılmaz misafirperverliği,
Bölge halkının şaşkın bakışları ve sıcaklığı,
Kamp bölgesinde tanışabildiğim herkesin sıcaklık ve yakınlığı oldukça keyif vericiydi.
Çok güzel bir hafta sonu geçirdik birlikte.

200 civarı foto çektim ancak tabiki hepsini forumda paylaşmamız mümkün değil, birkaç tane ekliyorum.
Özellikle yarışa katılan tüm araçların en az 3-4 fotoğrafı var, eğer yarışa dair fotoğraf toparlayamayan araç sahipleri olursa verilen mail adresine yollarım.(aracın dış görünümü ile ilgili bilgi yeterli olur, suyun içinde olduğundan plakalardan çıkaramayabilirim)

0432-1.jpg

0438-2.jpg

0388-3.jpg

0365-4.jpg

0372-5.jpg

omerft' Alıntı:
fotograf larımla ılgılı yorumlara acıgım
Yoruma gerek varmı!!!
шахский, царский, восхитительный, изумительный, шикарный, чудный, упоительный, фешенебельный :smiley:
"şahanenin rusçaları"
sen seversin rusça.......:smiley:

dayı olmamla aynı zaman a gelmesı cok kotu oldu yoksa kesın kacırmazdım gezıyı ergun abıyıde takardım atesle bırlıkte peşime.

wranglercem' Alıntı:
dayı olmamla aynı zaman a gelmesı cok kotu oldu yoksa kesın kacırmazdım gezıyı ergun abıyıde takardım atesle bırlıkte peşime.

dayı !!!!!! hayırlı olsunnnnnn allah analı babalı büyütsün :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR