Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,793
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

cidowsky' Alıntı:
alpaslan bey benim sağlıkdesteği alabileceğim tek konu astımım var kriz anındada ortopedik sağlık desteği ne derece yararlı olur ki ? :D

oooo siz zaten tedaviye geliyormuşsunuz demek ki.. büyük şehirin pis havasından kaçıp oksijen deposuna gelmişsiniz. Size sağlık hizmetini doğa vermiş.. Bana kalmazsınız korkmayın. Kalmayında zaten.. Yazık olur size ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

yaa varya alpaslan bey ben ne atak ne kriz yaşıyorsaam şehirde yaşıyom zaten doktorum doğaya gidince çift doz uygula diyo ben bırak çift dozu çoğu zaman tek doz bile kullanmıyom ordaki bi nefes temiz hava yetiyo mesela ateş başında 20 nefes duman yutuyom 1 nefes temiz hava çekiom ilaç oluyo o bana :D

serkaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn beyyyy radikal gazetesinin bahar adlı bi yarışması var sizin şu kirpiyi yollasak diyorum digital fotograf makinesi hediyesi varmış :D

valla fotografı çeken sizsiniz siz yollayın tabiki kendime çok ahh ettim neden böle bi fotoyu ben çekemedim diye ama teknik malzeme yetersizliğinden diyelim maalesef bi süre daha olamayacak :D

kirpinin bu kadar sevimli bir hayvan olduğunu bilmezdim. sevimli görünmesinde fotoğraf sanatnın rolü büyük şimdi anladım

kesinlikle öyle bencede :D şu foto özellikle çok müthiş :D kime gösterdiysem herkes aşık oldu maille yolladım geçen zerrin şey demişti bu kirpi bi çok insanın masa üstü resmi olacak sanırım demişti :d masa üstü olmasada mail kutularında dolaşacak:D

Ben geçen hafta sonu Bursaya gitmiştim, orada arkadaşlarıma hem geziden hem kirpicikten bahsettim...Demez mi bana e-maille geldi o foto diye...Çok hızlı yayılıyor çoook

yahu kim yollamış cidden yahu :D ne hızlıymışız bizde :D

bu fotoyla mutlaka yarışmaya katılmalısınız

bende onu diyorum işte katılalım :D yani serkan bey katılsın

İyide arkadaşlar o resmi ben çekmedim sadece bana mail geldi ve çok güzel olduğu için paylaştım
hatta bugün çiğdem'e de dedim kim katılacak yarışmaya diye

serkan bey kirpi bulup benzer şekilde çekin

internet ortamı inanılmaz derecede yaygın...forumumuzdan da belli değilmi?

yahu bende o kirpiyi siz düzcede çektiniz diye millete anlatıyorum hihihihi dimekki o kirpi bizim düzceli değilmiş :D neyse madem öle katılamayacak o foto yarışmaya demekki :D e ama yazık olacak o fotoya :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR