Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,308
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Haha çok iyiydi ben hemen ardından start aldığım için görmemiştim geçiş anını. Çok makbule geçti bu video elinize sağlık Levent bey.. Ama bi program yokmuydu bazı sahneleri kesip koysaydınız. Birilerinin ittiği sahneyi mesela :smiley: yada ordan mı insem burdan mı yok yok şuradan kararsızlığının olduğu bölümü. :smiley: Gerçi onları kesince geriye bişey kalmıyor ama :smiley:

Alfonseee! sen bizim her şeyimizsin!!!

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Alfonse' Alıntı:
Eğer, Pazar akşamı, sizlerden ayrıldıktan sonra, Ufuk abiyle yakıt aldığımız Shell' i diyorsan, Hatırladım galiba... :smiley: :smiley: :smiley:
o benzinlikde bana ne dediler tahmin bile edemezsiniz :D :D :D
Bi kac kisi aralarinda konusuyolar Arabanin yaninda Yasli olan tebessum ediyo fakat konusmuyo Dilini bilmediginiz birisine tebessum eder kafanizi sallarsinizya o sekil yani
Pompaci Cinli demis benim icin Adamda Cinli ha deyince inanamadim ama bozuntuya vermedim. Cok sukur Turkum dedim Adam tesekkur etti vs vs :D :D

cidowsky' Alıntı:
alfonso bizde merak ettik yahu ne aradın o shell de :D bak şuyaveu kirpi bilemeraklı meraklı bakıyo :D
Siz sağlıkçısınız, bi sağlık sorunu gibi, bi defectim varda, geçmeyecek, onunla ilgili. Kapatalım bunu. Ok!
Teşekkürler.... Ama Serkana söylediyse benzinciler, utanırım yani.. Neyse....

levend' Alıntı:
Alfonse senin videonu ekleyeceğime söz vermiştim ama gecikmeli de olsa sözümüzü tutalım.
Çok teşekkür ederim...........de....

Peeeee, bütün tecrübesizliğim, beceriksizliğim ortaya çıkmış....:smiley: Satıyorum abi ben, vazgeçtim, clio alcam :smiley:
Cam açıktı, her kafadan bi ses çıktı, çıkar... Dinlemem hata... Birini dinlicen, bitçek iş... :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Haha çok iyiydi ben hemen ardından start aldığım için görmemiştim geçiş anını. Çok makbule geçti bu video elinize sağlık Levent bey.. Ama bi program yokmuydu bazı sahneleri kesip koysaydınız. Birilerinin ittiği sahneyi mesela :smiley: yada ordan mı insem burdan mı yok yok şuradan kararsızlığının olduğu bölümü. :smiley: Gerçi onları kesince geriye bişey kalmıyor ama :smiley:

Alfonseee! sen bizim her şeyimizsin!!!
Var öyle program, bundan sonra üyeleri tehdit etcem, önce ben onaylıcam veya verecekler bana, düzenlicem, sonra eklesinler siteye.... :smiley: :smiley: :smiley:
Yahu yapabilen var, yapamayan var... :smiley: :smiley: :smiley:

Şaka şaka, teşekkürler...

Alpaslan sanada teşekkürler...
Seni anlatayım; geldin, döndün, girdin, yüzdün, çıktın... bu kadar....
Ama bu kadar, kimse alkışlamadı seni :smiley: sıradan ve attractionsuz oldu yani....
"Seni Bi Tek Ben Alkışladım...."

ufukozkan' Alıntı:
o benzinlikde bana ne dediler tahmin bile edemezsiniz :D :D :D
Bi kac kisi aralarinda konusuyolar Arabanin yaninda Yasli olan tebessum ediyo fakat konusmuyo Dilini bilmediginiz birisine tebessum eder kafanizi sallarsinizya o sekil yani
Pompaci Cinli demis benim icin Adamda Cinli ha deyince inanamadim ama bozuntuya vermedim. Cok sukur Turkum dedim Adam tesekkur etti vs vs :D :D
:smiley: :smiley: :smiley:

Ben çinlileride çok severim.... :smiley:

alfonso bana sağlıkçısın diyorsun ama be sağlıkçı değilim :D sadece sağlık sektöründe evrak ve hasta kabul işlerine bakan biriyim bunun kanıtıda kamptada elimi yakıp ambulansa koşan bendeim :D

Alfonse' Alıntı:
Siz sağlıkçısınız, bi sağlık sorunu gibi, bi defectim varda, geçmeyecek, onunla ilgili. Kapatalım bunu. Ok!
Teşekkürler.... Ama Serkana söylediyse benzinciler, utanırım yani.. Neyse....
Sadece bana söyleseler her benzin almaya gelen jeep e seni tanıyıp tanımadıklarını sorup
sonra anlatıyorlar

Alfonse' Alıntı:
Var öyle program, bundan sonra üyeleri tehdit etcem, önce ben onaylıcam veya verecekler bana, düzenlicem, sonra eklesinler siteye.... :smiley: :smiley: :smiley:
Yahu yapabilen var, yapamayan var... :smiley: :smiley: :smiley:

Şaka şaka, teşekkürler...

Alpaslan sanada teşekkürler...
Seni anlatayım; geldin, döndün, girdin, yüzdün, çıktın... bu kadar....
Ama bu kadar, kimse alkışlamadı seni :smiley: sıradan ve attractionsuz oldu yani....
"Seni Bi Tek Ben Alkışladım...."
hepimiz seni alkışladık :D

cidowsky' Alıntı:
alfonso bana sağlıkçısın diyorsun ama be sağlıkçı değilim :D sadece sağlık sektöründe evrak ve hasta kabul işlerine bakan biriyim bunun kanıtıda kamptada elimi yakıp ambulansa koşan bendeim :D
Ben hemşire sanmıştım...

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Sadece bana söyleseler her benzin almaya gelen jeep e seni tanıyıp tanımadıklarını sorup
sonra anlatıyorlar
Hadi ya.....
Eyvah.....
Niye eyvah.....?
Ben şöhreti taşıyamam abi, bu halde bile frapanım, şöhret olursam sapıtırım ben, yok yok kaldıramam...:smiley:
Hemen bi eski yerli araç felan bulup o benziliğe gitmem lazım....Tüm yaşananları düzeltmem lazım....:smiley:
Taşlar dahada fazla yerinden oynamadan yerlerine koymam lazım :smiley:
Eyvah :smiley: Düzce burası, Türkiye' nin ortası, ya yayılırsa :smiley:

herkes hemşire sanıyo zaten bende konuya açıklık getireyim o zaman kamplarda sağlık personeli diye benden yardım beklemeyin ben dış ticaret ve ekonomi mezunuyum ona göre bi ekonomist ne kadar sağlık desteği verebilirse bende o kadar veririmona göre :D

cidowsky' Alıntı:
herkes hemşire sanıyo zaten bende konuya açıklık getireyim o zaman kamplarda sağlık personeli diye benden yardım beklemeyin ben dış ticaret ve ekonomi mezunuyum ona göre bi ekonomist ne kadar sağlık desteği verebilirse bende o kadar veririmona göre :D
Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
En az duman kadar verebilr ;D

Panik yok ben sağlıkçıyım. Ama ortopedi.. Biraz haşindir bizim işimiz. Sert davranabilirim. Kibar olabileceğim bir konu değil. Canınızı yakarım yani.. Peşin peşin söyliyeyim. :smiley::smiley::smiley:

alpaslan bey benim sağlıkdesteği alabileceğim tek konu astımım var kriz anındada ortopedik sağlık desteği ne derece yararlı olur ki ? :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.