Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,793
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Arkadaşlar kirpiyi canlı canlı istemesinler yoksa fotoğraflar sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

bu fotoğraf evde hayvan beslemek isteyenlere alternetif olacak bundan sonra

Evet hayvan hayvandır evcil yabani fatk etmez ben kertenkele beslledim anneleri bir hafta dayanamadı ama böyle muciblikler aklımda.

Telsiz ile ilgili mesajlar http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33587.0 linkine taşınmıştır..

alihay' Alıntı:
bu fotoğraf evde hayvan beslemek isteyenlere alternetif olacak bundan sonra

Biz bahçede besliyoruz bir tane, yavrularıyla gelip hergün kedi maması yiyorlar...:smiley:

ufukozan cj 5 glıba makinen modifiye varmı üzerinde.

jeep' Alıntı:
Zaten cj yi orjinal yapan da bu olsa gerek sanırım..
Dikkat ettim araçları yan yana koyduğunda birbirlerine hiç benzemiyorlar Dolayısiyle şahsa özel oluyor :smiley: Bence gayet güzel Ben çok memnunum

O yüzden bütün land lar biribirine benzer. Lastik ve renkleri farklıdır. Kendi kendilerine grup oluşturup gezerler. Aralarına kimseyi almaz, araçları ile kıyaslanacak ve zor duruma düşecekler diye korkarlar. Ama cj ler çok farklı paletli tanklarla bile gezerler. Önlerinde imkansız yoktur. Yeter ki yürüsün. Açı, derece, fabrika verileri onlar için önemli değildir. Fiziksel olarak oraya aracı soksun yeter. O yüzden adımız çıkmış çok kırıyor diye, nefesi yetmiyor diye. Oysaki rinkteki rakipler hep farklı. Hep Mike Tyson ile kavga etmeye çalışıyoruz.

evet bencede konu cok guzel acıklanmısss

ulusotomotiv' Alıntı:
çok güzel açıklamışsın konuyu göktuğ teşekkürler :smiley:)

gurhan21' Alıntı:
evet bencede konu cok guzel acıklanmısss

Evet bende katılıyorum cj ler landların arasına girince sırıtır süslü püslü şekil şekil bütün ilgi cj lere kayar.

Alpaslan 15 e kaçırdım spor modeller varya kesme kasa diyorlar ondan ama aklımda jeepleri 3 liyecem dizellerinden bi haber. Bunlar gibi.

http://www.sahibinden.com/_1996_cherokee_2_5_td_ltd_siyah-30WQQaXQQ14172422WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/oto_takasi_dusunulur_-46WQQaXQQ12064406WQQpXQQdisplayitem

figo' Alıntı:
Alpaslan 15 e kaçırdım spor modeller varya kesme kasa diyorlar ondan ama aklımda jeepleri 3 liyecem dizellerinden bi haber. Bunlar gibi.

http://www.sahibinden.com/_1996_cherokee_2_5_td_ltd_siyah-30WQQaXQQ14172422WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/oto_takasi_dusunulur_-46WQQaXQQ12064406WQQpXQQdisplayitem

Abi hiç dizellere ısınamadım ben. Yorum yapmayacağım. 16 -17 liraya tertemiz 97-98 Xj dolu ortalık. 4000cc .... Tercihim bu olurdu...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR