Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,795

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

sabredin bi süre 3 yaşından sonra düzene girer uykuları emmeyi bıraktıktan sonra düzenli oluyo genelde sizinki kaç yaşında bilmiyorum ama olan anneye oluyo zaten :D

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

4 e yaklaştık. Uykusu düzenli de bizim düzenimiz de değil .. 12 den aşağı yatmıyor. sabahta 9-10 da kalkmak istiyor. Bu arada gerçekten annelerin işi çok zor. Babalar sabredemiyor..

ee işte tam yetişkin düzeninde yetişkinler 8 saat uyusa yeter onun daha fazla uyuması lazım o ayrı benim düzenim öle12:00 sabah 7:30

Kemal beycim ben biraz kibarlık olsun diye öyle yazdım forum herkese açık zaten anlayan anlıyor tebessüm eder geçer başka türlü yazarsak cevap yetiştirmekten başımızı kaşıyamayız. ;D
KEMALS42' Alıntı:
Adnan bey,

Karga bokunu yemeden sözü,ne zaman karga kahvaltısını yapmadan oldu??? :smiley:) gezenbilircilerden kurtuluş yok abicim.. kibarlaşacam diye özünü kaybetme bence :smiley:)

Çök kardeşim çök zaten sabah 04:00 da yatıyorduk bu sefer yatmadan sabah kahvaltısınıda yaparız ,sabahlar olmasın
Bu sefer oba kalabalık olacak gibi gözüküyor , her şey bir kenara gönüller bir olsun,tüm güzellikler sizinle olsun. :-*
Alfonse' Alıntı:
Ben bi da Adnan abiye çökücem :smiley: Hem geberyatlık yapar bana, tok uyurum; hemde kahvaltı, tok uyanırım....

mezeci_67' Alıntı:
Kemal beycim ben biraz kibarlık olsun diye öyle yazdım forum herkese açık zaten anlayan anlıyor tebessüm eder geçer başka türlü yazarsak cevap yetiştirmekten başımızı kaşıyamayız. ;D
Abi tebrik ediyorum seni maharetli olduğun kadar akıllısın da...

Sağol kardeş ne yapalım hayat dersi insan yaşadıkça ,gördükçe bazı olaylardan ders almalı.

Alfonse ya bütün Düzce seni konuşuyor Shell istasyonunda başına birşeyler gelmiş
birşey aramışsın orada yokmuş onun için ;D ;D ;D

jeep' Alıntı:
........biz gece oğlumuzu uyutabilirsek uyuyabiliyoruz ancak..

cidowsky' Alıntı:
sabredin bi süre 3 yaşından sonra düzene girer uykuları emmeyi bıraktıktan sonra düzenli oluyo genelde sizinki kaç yaşında bilmiyorum ama olan anneye oluyo zaten :D
Bebeğin dudağının üstüne rakı sürmek gibi yöntemlerde var :smiley:

Ama,

Siz en iyisi cj' ye bindirip, gezdirin dağ tepe, sallantıdan uyur :smiley:

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Alfonse ya bütün Düzce seni konuşuyor Shell istasyonunda başına birşeyler gelmiş
Hatırlayamadım, ama elbet bi zitirowskine gelmiştir başıma....:smiley:
Merak ettim, neymiş konuşulan, detay verir misin....

Nasılsın bu arada, kaç gündür görüşemedik...

Düzce' ye nüfusumu aldırmayı düşünüyorum...
Sizler, ilin ileri gelenleri ne der, kabul edilir miyim? :smiley:

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Eğer, Pazar akşamı, sizlerden ayrıldıktan sonra, Ufuk abiyle yakıt aldığımız Shell' i diyorsan, Hatırladım galiba... :smiley: :smiley: :smiley:

Of yaa, söyledimi sana ne aradığımı benzinliktekiler, rezil oldum :smiley:

alfonso bizde merak ettik yahu ne aradın o shell de :D bak şuyaveu kirpi bilemeraklı meraklı bakıyo :D

Alfonse senin videonu ekleyeceğime söz vermiştim ama gecikmeli de olsa sözümüzü tutalım.
th_2-3Mays2009DzceOff-roadOyunlar063.jpg

Bir adet de kendi videomu ekleyeyim ;)
<embed width="448" height="361" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" src="http://i463.photobucket.com/player.swf?file=http://vid463.photobucket.com/albums/qq359/34BVB09/2-3Mays2009DzceOff-roadOyunlar065.flv">

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR